Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

U hebt het verdiend.

Als lid van IHG® Business Rewards bent u ook automatisch geregistreerd voor IHG® Rewards Club. Wij begrijpen dat u kamers, evenementen en vergaderingen boekt voor anderen en dat u ook persoonlijk bij ons kunt verblijven. Wij geven u daarom een overzicht van de voordelen die van toepassing zijn op elk beloningsprogramma.

*Met de Meeting Credits Prepaid MasterCard® kunt u in bepaalde landen uw punten inwisselen. De algemene voorwaarden voor Prepaid Cards zijn van toepassing, zie https://www.myprepaidcenter.com/site/login/standard/prohibited-countries De koppeling wordt in een nieuw browservenster geopend.


** Verdien 10 punten voor elke 1 USD die u besteedt bij InterContinental®, Crowne Plaza®, Hotel Indigo®, Holiday Inn®, Holiday Inn Express®, EVENTM of HUALUXETM. Verdien 5 punten voor elke 1 USD die u besteedt bij Staybridge Suites®, Candlewood Suites®.


*** Uw Tarief is niet van toepassing op het vasteland van China, in Hongkong, Macau en Taiwan.


**** Boeking 72 uur vooraf is vereist. Platinum Elite- en Spire Elite-leden krijgen gegarandeerd één hotelkamer voor persoonlijk gebruik bij reserveringen die minimaal 72 uur voorafgaand aan de aankomstdatum zijn gemaakt, behalve tijdens speciale evenementen die resulteren in een ongewoon hoge vraag naar kamers (uitsluitend door het hotel te bepalen). Gegarandeerde beschikbaarheid van een kamer geldt niet voor Reward Nights. Deze reserveringen kunnen alleen gemaakt worden via het servicecentrum van IHG®Rewards Club.

Klaar om te reserveren of heeft u vragen?

Neem nu contact op met het reserverings- en dienstencentrum van
IHG® Business Rewards

Neem nu contact met ons op