Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Eenvoudig boeken

Wij begrijpen dat u het druk hebt, daarom zorgen we ervoor dat u eenvoudig uw welverdiende beloningen kunt ontvangen. We bieden u handige hulpmiddelen om makkelijk en efficiënt te boeken.

Boek via het servicecentrum of hotel:

  • U kunt rechtstreeks contact opnemen met het hotel of het IHG® Business Rewards servicecentrum bellen
  • Zorg dat u uw IHG® Business Rewards-nummer bij de hand hebt
  • Als de verblijvende gasten IHG Rewards Club-leden zijn, kunt u hun gegevens doorgeven zodat zij hun punten ontvangen (of zij vragen hun punten op door hun IHG Rewards Club-kaart te tonen bij het inchecken)
Boek via het IHG-groepscentrum:

  • Wilt u een vergadering, evenement of 10 of meer kamers boeken, neem dan contact op met het IHG-groepscentrum of gebruik de website voor groepsboeking en RFP-indiening van IHG De koppeling wordt in een nieuw browservenster geopend..
  • Zorg dat u uw IHG® Business Rewards-nummer bij de hand hebt
  • Vermeld bij online boekingen uw IHG® Business Rewards-nummer in het opmerkingenveld, maar vermeld niet de IHG® Rewards Club-nummers van de gasten voor wie u boekt – zij dienen hun IHG® Rewards Club-kaarten te tonen bij het inchecken. Uw punten worden bijgeschreven op uw account nadat alle verblijven in een evenement hebben plaatsgevonden. Houd er rekening mee dat het 6-8 weken kan duren voordat de punten in uw account te zien zijn
Beheer uw evenementen:

  • Beheer uw IHG® Business Rewards-evenementen onder 'Mijn account'
  • Al uw toekomstige evenementen staan overzichtelijk op één plek
Klaar om te reserveren of heeft u vragen?

Neem nu contact op met het reserverings- en dienstencentrum van
IHG® Business Rewards

Neem nu contact met ons op