Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Profiteer van de beloningen waar u recht op hebt

Na het plannen en boeken is het tijd om te genieten van uw verdiende beloning. Wissel uw punten in voor persoonlijke of zakelijke beloningen zoals hotelovernachtingen, waardebonnen, digitale downloads, kantoorbenodigdheden, Meeting Credits en nog veel meer via de online inwisselcatalogus van IHG® Rewards Club.

Inwisselingsmogelijkheden zijn onder andere:


Reward Nights

AIR MILES
Cadeaus
Waardebonnen
Meetings Credits
Digitale producten


En dat is nog niet alles. Bekijk al mijn beloningsopties.  


De IHG® Business Rewards Meetings* Credits Prepaid MasterCard


U kunt ervoor kiezen om uw punten op een IHG® Business Rewards Meeting Credits Prepaid MasterCard te zetten die u kunt gebruiken voor boekingen in bepaalde landen. Leden kunnen Meeting Credits gebruiken voor hun volgende vergadering of weekendje weg bij een IHG-hotel. Meer informatie De koppeling wordt in een nieuw browservenster geopend.


*Meeting Credits Prepaid Mastercard kunt u gebruiken in bepaalde landen en de algemene voorwaarden voor Prepaid Cards zijn van toepassing

Klaar om te reserveren of heeft u vragen?

Neem nu contact op met het reserverings- en dienstencentrum van
IHG® Business Rewards

Neem nu contact met ons op