About InterContinental Hotels Group Brands | IHG

Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Hero Image

Over onze merken

Great Hotels Guests Love. Onze merkfamilie bestaat uit 13 merken met 5.300 hotels in bijna 100 landen.

Bij het ontwikkelen van onze merken staan de behoeften van onze gasten centraal. Van het vertrouwde Holiday Inn, dat Kemmons Wilson opende toen hij geen betaalbaar, goed hotel voor zijn gezin kon vinden, tot onze laatste aanwinst HUALUXE Hotels and Resorts® - het eerste internationale tophotelmerk, gericht op de verwachtingen van onze Chinese gasten.

InterContinental® Hotels & Resorts

Leef het InterContinental-leven

Live The InterContinental Life

Bij InterContinental® Hotels & Resorts weten wij om de fascinatie van internationaal reizen. We voelen ons verbonden met mensen die van „The InterContinental Life“ houden en het waarderen: de glamour en opwinding van fascinerende locaties, samen met onze internationale knowhow en kennis van de plaatselijke cultuur.

Kimpton® Hotels & Restaurants

Een uniek verblijf

2561_IHGweb_brands_KIM

Wij van Kimpton® Hotels & Restaurants waren de pioniers die het boetiekconcept voor het eerst in de VS introduceerden en nog altijd staan we bekend om het creëren van unieke verblijfservaringen. Als gast bij ons geniet u van exclusieve extra's en voorzieningen en profiteert u van onze verrassend inventieve meetings en events. Dankzij speelse designs in onze hotels en een uitgesproken persoonlijke service zult u zich vanaf het eerste moment thuis voelen.

HUALUXE® Hotels and Resorts

De geest van Chinese gastvrijheid

Capturing the spirit of Chinese hospitality

HUALUXE® Hotels and Resorts is het eerste chique internationale hotelmerk dat specifiek werd ingericht voor Chinese gasten.

We hebben de Chinese cultuur en het Chinese erfgoed verweven in elk detail van de dienstverlening en het design van ons luxe merk. Daarbij legden we vooral de nadruk op de Chinese waarden 'etikette', 'verjonging in de natuur', 'erkenning van status' en 'stimulerende ruimten'.

Crowne Plaza® Hotels & Resorts

Productieve zakenreizen

Enabling your success

Bij Crowne Plaza® Hotels & Resorts zijn we ervan overtuigd dat zakenreizen beter moeten kunnen. Zakendoen is in elke markt veranderd en dat geldt net zo goed voor het werk. Alles is digitaler, flexibeler, mobieler en meer verbonden. Als een van de grootste chique merken ter wereld beschikken we over hotels in belangrijke stadscentra, uitvalssteden en resortbestemmingen in alle windstreken.

Hotel Indigo®

Reizen inspirerend maken

Infused with Local Flavor

Bij Hotel Indigo® bedienen we nieuwgierige personen: mensen die worden geïnspireerd door nieuwe omgevingen, nieuwe mensen en nieuwe ideeën. Zodra u bij ons binnenloopt, ontdekt u een stijlvol en levendig boutiquehotel. Omdat onze hotels zich bevinden op wereldwijde locaties met heel uiteenlopende culturen, is er geen een hetzelfde. Elk hotel vertelt het verhaal van zijn lokale omgeving, dat elk aspect van het hotel inspireert - van het intrigerende ontwerp tot opvallende lokale ingrediënten in onze menu's.

EVEN® Hotels

Wellness is onze standaard

Opening Our Doors

Bij EVEN® Hotels bieden we een sterk lifestyle-aanbod voor reizigers die meer opties willen om gezond en gelukkig te blijven terwijl ze ver van hun woning zitten. Onze hotels en specialistische medewerkers bieden gasten de allerbeste sportbeleving, gezondere gerechten en natuurlijke, ontspannende ruimtes. Naast onze hotels voorzien we ook in de behoeften van reizigers via wellwellwell.com, dé bron voor gezondere en gelukkiger reizen.

Holiday Inn® Hotels

Reisplezier voor iedereen

Joy of travel for all

Bij Holiday Inn® zijn we van mening dat het plezier van het reizen voor iedereen is. Wij zijn trots dat wij een betaalbare, leuke hotelervaring met altijd een warm welkom voor onze gasten kunnen bieden.

In 1952 openden we de deuren van ons eerste hotel. Vandaag de dag is de Holiday Inn-merkenfamilie het grootste hotelmerk ter wereld en hebben we de grootste ontwikkelingsplannen van iedereen.

Holiday Inn Express® Hotels

Simpel en slim reizen

Simple, Smart Travel

Bij Holiday Inn Express®-hotels houden we het simpel en slim. We vormen het snelstgroeiende hotelmerk van IHG en zijn de eerste keus voor het groeiende aantal reizigers dat een simpele en enthousiasmerende plaats zoekt om te rusten, nieuwe energie op te doen en wat te werken. We bieden alles wat onze gasten nodig hebben en gaan een stapje verder wanneer dat ertoe doet.

Holiday Inn Resort®

Het plezier van gezinsvakanties

The joy of family holidays

Bij Holiday Inn Resort® willen we dat elk gezin samen van een geweldige vakantie geniet.

Onze resorts bevinden zich op de meest gewilde locaties ter wereld - van stranden tot themaparken en golfbanen - en bieden een breed scala aan activiteiten en gemakken, zoals kinderclubs, karakteristieke zwembaden, gezellige restaurants en stille lounges met open haard.

Holiday Inn Club Vacations®

Het plezier van onvergetelijke vakanties

Opening Our Doors

De eigenaars van Holiday Inn Club Vacations® maken deel uit van een groep personen die het belang van gezinnen begrijpen en die investeren in levenslange herinneringen van onschatbare waarde.

avid hotels

Waar rust en gemak samenkomen

Goed uitgerust

Bij avid ™ hotels is het precies goed, elke keer weer. Wij staan voor een uitzonderlijk goede combinatie van nachtrust, ontbijt en modern design voor een redelijke prijs.

Staybridge Suites®

Voel uzelf op uw gemak tijdens uw verblijf

Feel at ease when you stay with us

Staybridge Suites®-hotels zijn bedoeld voor langere verblijven. Daarom zorgen we dat elke ruimte gemeenschapszin, comfort en gemak biedt, zodat gasten zich onderweg toch thuis voelen.

Candlewood Suites®

Uw thuisbasis

Your home base

Bij Candlewood Suites®-hotels bieden we een meer alledaagse variant op langere verblijven, zodat u zich altijd thuis en in optimale vorm voelt én echt productief bent tijdens uw reizen.

IHG® Rewards Club

Met elk verblijf een voordeliger ervaring voor u

Opening Our Doors

U wordt beloond voor elke nacht die u bij ons doorbrengt. Van gratis internet tot gemakkelijk sparen of een geweldige nachtrust: we zorgen dat elk verblijf maximaal rendement oplevert. Maak kennis en bezoek een van onze geweldige merken. We bieden meer dan 5.000 locaties over de hele wereld.

Over InterContinental Hotels Group

Meer kamers op meer plaatsen

Opening Our Doors

IHG-hotels hebben meer dan 674.000 gastenkamers wereldwijd, waar per jaar meer dan 150 miljoen gasten gebruik van maken. Onze familie van negen vertrouwde merken omvat alles van het vriendelijke comfort van een Holiday Inn®-hotel in de binnenstad tot de luxe van een bekroond InterContinental®-resort.