Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Reisadvies | IHG

ihg-lp-updated-travel-advisory-hero-1440x450
Annuleringsbeleid en flexibel boeken
IHG Rewards Club-updates
Ondersteuning aan lokale gemeenschappen
Gezondheid en veiligheid
Tijdelijke hotelsluitingen en reductie van diensten
Wereldwijde Reserveringen en Klantenservice


Ons beleid inzake reisadviezen

InterContinental Hotels Group (IHG) begrijpt dat het weer of een natuurramp een ongepland effect op uw boeking kan hebben. In dergelijke gevallen doen wij onze uiterste best om u op de hoogte te houden en u het serviceniveau te bieden dat u nodig heeft om uw boekingen te beheren en om deze onvoorziene omstandigheden heen te plannen. Als er een reisadvies van kracht is, tonen we details over het advies, de mogelijke effecten op uw boeking en de procedure om uw reis met zo min mogelijk stress en ongemak te laten doorgaan.

CORONAVIRUS (COVID-19): wij ondersteunen uw welzijn en reisplannen

Als gast van IHG Hotels & Resorts waarderen wij uw loyaliteit en het vertrouwen dat u in ons stelt als reispartner.

We erkennen de voortdurende en toegenomen onzekerheid die het coronavirus (COVID-19) over de hele wereld veroorzaakt, en onze hoogste prioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze gasten en werknemers. Met dat in gedachten wilden we u op de hoogte houden van de acties die we hebben ondernomen naar aanleiding van de uitbraak.

 

Annuleringsbeleid en flexibel boeken
IHG Rewards Club-updates
IHG Rewards Club-updates
IHG Rewards Club-updates


Onze leden zijn onze meest loyale gasten en in deze tijden willen we meer redenen geven om op reis te gaan en bij ons te verblijven - wanneer de omstandigheden dit weer toelaten. We volgen de veranderende situatie op de voet en houden ons annuleringsbeleid en wijzigingen in ons loyaliteitsprogramma voortdurend in de gaten. Met dat in gedachten passen we ons loyaliteitsprogramma verder aan om onze leden te helpen bij het beheren van hun status, punten en voordelen dit jaar.


Lidmaatschapsstatus:


 • De programmastatus van alle leden wordt automatisch verlengd tot en met januari 2022, zodat leden kunnen profiteren van alle voordelen van de status die ze in 2019 hebben verdiend.

  • Voor Spire Elite-leden omvat dit het keuzevoordeel van 25.000 bonuspunten of het jaarlijks toekennen van de Platinum Elite-status aan iemand.

  • Deze wijziging wordt de komende weken automatisch doorgevoerd in de ledenaccounts.

 • Met meer beperkte reisplannen en een kortere periode waarin leden de Elite-status kunnen verdienen, hebben we dit jaar de vereiste criteria (nachten of punten) met 25% of meer verlaagd, wat betekent dat leden nog steeds in aanmerking kunnen komen voor een hoger niveau in 2020:
ihgrc-2020-status-update-dutch-lvp-1440x450


Vervaldatum van punten:


 • Punten vervallen nooit voor alle leden met Elite-status (Gold, Platinum en Spire) - een belangrijk voordeel van ons programma.

 • We hebben punten die binnen nu en 31 december 2020 vervallen, gepauzeerd voor clubleden (punten vervallen normaal gesproken na 12 maanden inactiviteit).


InterContinental Ambassador:


 • Na de gratis verlenging van het lidmaatschap met drie maanden, verstrekt op 15 maart 2020, hebben we dit met nog eens drie maanden verlengd. De gratis lidmaatschapsverlenging bedraagt nu in totaal zes maanden.

 • Leden ontvangen ook een extra verlenging van drie maanden voor ongebruikte gratis weekendovernachtingen, waarmee ze nog eens zes maanden de tijd hebben om deze certificaten in te wisselen.

 • De verlengingen zijn niet van toepassing voor leden die lid zijn geworden of hun lidmaatschap hebben verlengd na 15 maart 2020.

 • De Ambassador-voordelengarantie is geschrapt voor verblijven tot en met 30 juni 2020 in verband met praktische beperkingen als gevolg van COVID-19.


Certificaten voor verjaardagsovernachtingen voor houders van IHG Rewards Club-creditcards (VS & VK):


 • Wij hebben de vervaldatum verlengd van waardecertificaten voor verjaardags- die zouden vervallen in 2020. Waardecertificaten die vanaf 1 maart 2020 zouden vervallen, kunnen nu worden gebruikt t/m 31 december 2020. 

 • Waardecertificaten die zijn uitgegeven in 2020 hebben nu een inleveringsperiode van 18 maanden. 

 • We zullen kaarthouders rechtstreeks benaderen met meer informatie.

 

Voor onze leden in Groot-China, klik hier voor de laatste informatie over de IHG Rewards Club-status.

 

Ondersteuning aan lokale gemeenschappen
Ondersteuning aan lokale gemeenschappen
Ondersteuning aan lokale gemeenschappen


De hotelsector is altijd trots geweest op haar rol binnen lokale gemeenschappen. Bij IHG noemen we dit True Hospitality - en onze teams streven ernaar om deze ervaring elke dag aan gasten over de hele wereld te leveren.


Momenteel kunnen we dat niet doen zoals we dat gewend zijn en heeft ons team nieuwe manieren moeten vinden om de mensen om ons heen te ondersteunen. Duizenden hotelcollega's passen zich snel aan de veranderingen aan en doen er alles aan om diegenen die dit het meest nodig hebben een veilig onderkomen te bieden. Met name de hotels die nu de thuisbasis zijn van essentiële werknemers en andere personen die werkzaam zijn in de frontlinie. Dit omvat het zorgen voor alle COVID-19-helden, van zorgpersoneel tot bezorgers die miljoenen mensen die thuis moeten blijven, bevoorraden en verbinden:

Gezondheid en veiligheid
Uw gezondheid, veiligheid en welzijn
Uw gezondheid, veiligheid en welzijn


Onze eerste prioriteit is uw gezondheid, veiligheid en welzijn. We volgen de ontwikkelingen in de wereld op de voet en staan in contact met wereldwijde organisaties waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en relevante autoriteiten voor landspecifieke eisen, om ervoor te zorgen dat de acties die we ondernemen, voldoende en gepast zijn. 

 

Al onze hotels zijn verplicht zich te houden aan uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures, inclusief alle lokale wetgeving. Daarnaast voorzien we onze hotels van best practices en richtlijnen en hebben we deze middelen aangevuld met extra specifieke begeleiding, training en informatie op het gebied van COVID-19-reinheid, in overeenstemming met onze eigen hoge normen.

 

 • Het inzetten van noodhulpteams die onze hotels de klok rond assistentie kunnen bieden.

 • Gemeenschappelijke ruimtes in hotels (zoals lobby's, liften, deurklinken, openbare toiletten) en plekken die vaak worden aangeraakt in de hotelkamers worden vaker schoongemaakt.

 • Alle hotels hebben advies gekregen over schoonmaakproducten en -protocollen die effectief werken tegen virussen.

 • We passen de levering van F&B-service voortdurend aan de officiële aanbevelingen aan. Bij veel van onze hotels worden nieuwe normen en servicebenadering van buffetten, banketten, roomservice en catering ingevoerd. Het aanbod van eten en drinken kan momenteel variëren, maar het welzijn van onze gasten blijft altijd voorop staan. Voor specifieke informatie over eetvoorzieningen kunt u contact opnemen met het betreffende hotel.
Tijdelijke hotelsluitingen en reductie van diensten
Tijdelijke hotelsluitingen en reductie van diensten
Tijdelijke hotelsluitingen en reductie van diensten


Wegens de huidige omstandigheden hebben sommige van onze hotels tijdelijk hun deuren gesloten. IHG, het reisbureau of online boekingsplatform waar de boeking werd gedaan zal rechtstreeks contact opnemen met gasten met getroffen reserveringen in deze hotels.

De sluitingsperiode voor elk hotel verschilt per locatie en wordt bepaald door de situatie op de betreffende markt.

 

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en hotelcollega’s, en in navolging van wetgeving en huidige optimale werkwijzen, functioneren sommige hotels ook met aangepaste of gereduceerde diensten, bijv. reductie van restaurant- en bardiensten, alternatief gastenkamermeubilair en/of voorzieningen. Deze veranderingen zijn tijdelijk en normale voorzieningen- en dienstniveaus zullen zo snel mogelijk en in overeenstemming met juridische vereisten worden hervat.

Wij bieden onze excuses aan voor eventueel veroorzaakt ongemak en we kijken er naar uit om op het gepaste moment onze normale bedrijfsvoering te hervatten en onze gasten terug te verwelkomen.

IHG-hotel Collega's: Bezoek ons Hotel Colleague Job Center waar u vacatures kunt bekijken en nuttige hulpbronnen en advies kunt vinden.
 

Wereldwijde Reserveringen en Klantenservice
Wereldwijde Reserveringen en Klantenservice
Wereldwijde Reserveringen en Klantenservice

 

Om onze gasten tijdig te kunnen ondersteunen, zijn er verschillende manieren waarop u contact met ons kunt opnemen:
 

 • Wijzig of annuleer uw reservering online via Beheer uw verblijf of via de IHG-app

 • Bel ons team voor Reserveringen en Klantenservice

 • Neem voor boekingen die via een reisbureau of online boekingplatform zijn gedaan (bijv. Booking.com, Expedia) rechtstreeks contact op met dat bureau of platform

 • Voor factureringsinformatie of vragen kunt u dit formulier invullen om rechtstreeks contact op te nemen met het hotel

 • Gebruik dit opmerkingenformulier als uw verzoek niet urgent is of om een probleem te melden. Ons team voor Reserveringen en Klantenservice zal hier zo spoedig mogelijk op reageren.

 

 

Onze teams zijn er trots op dat ze echte gastvrijheid voor iedereen kunnen bieden – een belofte die ons elke dag begeleidt en die fundamenteel is in tijden als deze.

Bedankt voor uw vertrouwen en steun en we kijken ernaar uit u binnenkort in een IHG-hotel te mogen verwelkomen.

 

Bijgewerkt: 3 september 2020


Let op: IHG verzamelt geen burgerservicenummers van onze gasten. Als u een telefoontje ontvangt van een onbekende beller/onbekend telefoonnummer waarin u om uw burgerservicenummer wordt gevraagd en naar IHG wordt doorgestuurd, is dit frauduleus en niet van IHG. Meld deze fraudepoging bij uw lokale autoriteiten.