Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Een herfstuitje voor minder

Geef betekenis
aan uw vergadering

SAMENKOMEN. SAMENWERKEN. TIJD VOOR EEN FEESTJE.

Verrijk uw vergadering met onze
1, 2, 3 aanbieding.

Haal alles uit uw vergaderingen met onze tijdelijke 1, 2, 3 aanbieding. Kies uw beloning, profiteer van snelle boekingsmogelijkheden en maak een positief verschil door bij te dragen aan onze gemeenschappelijk benefiet, met als doel het doneren van 24 miljoen IHG® One Rewards-punten aan The Global FoodBanking Network in 2024.​ Iedere bijeenkomst levert een bijdrage aan onze doelstelling om het Network te ondersteunen met hun doel om een extra 180.000 mensen te bereiken in 2024.

Bespreek vandaag nog uw volgende groepsbijeenkomst met ons.

Boek vóór 31 januari. Voor verblijven voor 30 april 2024.

Op basis van beschikbaarheid bij deelnemende IHG®-hotels en resorts in Europa.

 

Kies uw beloning

Kies een beloning

Kies uit gratis welkomstdrankjes, één gratis kamer per 40 geboekte kamers, of tot 5% korting op uw volledige rekening.​*

Verdien extra beloningen

Sneller boeken

Versnel het boekingsproces voor groepen tot 50 genodigden met samengevatte overeenkomsten.

Doe iets goeds

Doe iets goeds

Voor ieder bevestigde $5.000, zal IHG 390 maaltijden doneren via The Global FoodBanking Network.

Leden besparen meer

Leden van IHG One Rewards besparen altijd nog meer. Word nu lid om punten te verdienen, toegang te krijgen tot exclusieve voordelen en meer.

19 merken. + 6.000 bestemmingen wereldwijd.
Ontdek ze allemaal.

18 merken. Meer dan 6.000 bestemmingen. Ontdek ze allemaal.

Leden krijgen meer

VERDIEN PUNTEN VOOR REWARDS NIGHTS

GEEN UITZONDERINGSDATUMS

TOEGANG TOT LEDENTARIEVEN EN -AANBIEDINGEN

GRATIS WIFI

LAAT UITCHECKEN

PLUS NOG MEER VOORDELEN ALS U ELITE-LID WORDT

Bent u al lid? Aanmelden.

Geef betekenis aan uw vergadering - Algemene voorwaarden

Geef betekenis aan uw vergadering (de 'Actie') is een tijdelijke aanbieding die beschikbaar is bij deelnemende IHG®-hotels in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De Actie is beschikbaar voor wereldwijde planners van vergaderingen en evenementen en is van toepassing op geselecteerde groeps-, vergaderings- en evenementboekingen van 10 hotelkamers of meer met een minimale waarde van USD 5000 of meer (of equivalent in lokale valuta). Om in aanmerking te komen voor de Actie moet de groeps-, vergaderings- en evenementboeking tussen 1 oktober 2023 en 31 januari 2024 met een wederzijds contract worden geboekt en moet u voor 30 april 2024 gebruikmaken van de boeking. Boekingen moeten via de directe kanalen van IHG worden gemaakt, waaronder: IHG-hotels in het VK en Europa, IHG.com, IHG.com/meetings, IHG Groups Centre (IHG.com/meetings), IHG Meetings Centre (alleen voor door IHG beheerde accounts), Cvent.com en VenueDirectory.com. Controleer bij uw aanvraag of een hotel aan deze Actie deelneemt.

De Actie is beschikbaar voor nieuwe boekingen en bestaande aanvragen voor groepen, vergaderingen en evenementen (waarover momenteel wordt onderhandeld) die tussen 1 oktober 2023 en 31 januari 2024 worden geboekt en waarvan uiterlijk 30 april 2024 gebruik wordt gemaakt. Een contract voor een evenement moet op of voor 31 januari 2024 met een deelnemend hotel worden ondertekend, anders zijn de voorwaarden voor deze Actie niet geldig. Bovendien moet de details van deze Actie in het contract worden opgenomen. De Actie is niet geldig als een groep, vergadering of evenement wordt geannuleerd of wordt verplaatst naar een datum ná 30 april 2024 of voor stadsbrede boekingen. De Actie is niet beschikbaar voor herhaalde boekingen en is niet van toepassing op boekingen voor groepen, vergaderingen of evenementen die vóór 1 oktober 2023 zijn gecontracteerd of zijn gemaakt in combinatie met een andere actieaanbieding. De Actie is op basis van beschikbaarheid. Uitzonderingen en uitzonderingsdatums zijn mogelijk van toepassing en alle boekingen zijn onderworpen aan de voorwaarde die zijn opgenomen in het hotelcontract.

De Actie Geef betekenis aan uw vergadering bestaat uit de volgende drie onderdelen:

Onderdeel 1: Kies een beloning: boekingen in deze Actie komen mogelijk in aanmerking voor een extra voordeel als onderdeel van die boeking. Voordelen variëren per hotel en zijn op basis van beschikbaarheid bij de deelnemende hotels. Deelnemers kunnen één van de volgende opties kiezen:

(i) ontvangst met gratis welkomstdrankje op de dag of avond van aankomst voor alle gedelegeerden in een privéruimte of openbare ruimte in het hotel, op basis van beschikbaarheid. Beschikbare drankjes worden bepaald door het deelnemende hotel.

(ii) één gratis hotelkamer per 40 geboekte en gebruikte kamers, op basis van beschikbaarheid. Opmerking: mogelijk zijn nog wel toeristenbelasting of ontbijtkosten van toepassing.

(iii) Maximaal 5% korting op de hoofdrekening. U krijgt 5% korting op de masteraccountafrekening exclusief btw, naar eigen inzicht van het hotel, voor gebruikte hotelkamers, eten en drinken (exclusief bijkomende kosten zoals fooien), catering en huurkosten voor vergaderruimtes, tot een maximale korting van U$ 10.000 of het equivalent in de lokale valuta. De korting van maximaal 5% op de master folio exclusief btw geldt niet voor kosten voor derden zoals uitbestede of gecontracteerde audiovisuele apparatuur en leveranciers van bloemen of inrichting. Alle andere kosten op de masteraccount afrekening moeten volledig worden betaald en komen niet in aanmerking voor de korting. Er zijn mogelijk minimumbedragen voor eten en drinken van toepassing.

Deel twee: Sneller boeken met korte contracten

Boekingen in deze promotie komen mogelijk in aanmerking voor snellere boekingsopties met behulp van een kort contract voor groepen van 10 tot 50 deelnemers. Een kort contract is een samengevatte overeenkomst met een met optionele uitloop- en annuleringsclausule die kan worden gebruikt voor boekingen op de korte termijn (binnen 6 maanden), met minder dan 50 kamers op piekniveau. IHG doet geen uitspraken, juridisch of anderszins, over de toereikendheid van het contract, voor welk doel dan ook. Het contract kan worden verstrekt op basis van de lokale wetgeving omtrent hotelcontracten.

Onderdeel 3: doe iets goeds – doneer punten aan The Global FoodBanking Network: voor elke USD 5000 aan bevestigde en gebruikte omzet uit boekingen die onder deze Promotie zijn gemaakt tussen 1 oktober 2023 en 31 januari 2024 doneert IHG de monetaire waarde van 7000 IHG® One Rewards-punten (ongeveer 392 maaltijden) aan The Global FoodBanking Network, met een maximum van in totaal 24 miljoen IHG® One Rewards-punten.

*Dit is een proportionele berekening waarbij rekening wordt gehouden met het budget van The Global FoodBanking Network, de voorgestelde investeringswaarde en het bereik van hun netwerk.

IHG behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving in te trekken, op te schorten of te wijzigen of deze algemene voorwaarden aan te passen en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Voor zover wettelijk toegestaan behoudt IHG zich het recht voor op definitieve interpretatie van deze actie.

©2024 IHG Hotels Limited, Windsor One, Arthur Road, Windsor, Berkshire, SL4 1RS, VK. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in onafhankelijk eigendom of uitbating.