Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotelaanbiedingen en -deals | IHG

Hero Image

Hotelaanbiedingen

Speciale hotelaanbiedingen en -deals

IHG begrijpt dat zijn gasten geld willen besparen. Dus of u nu voor zaken of voor plezier reist, of misschien allebei, u vindt hier altijd fantastische hotelaanbiedingen die bij uw budget passen en aan uw wensen voldoen.

Hotelarrangementen

Maak uw verblijf in ons hotel nog prettiger door een van onze arrangementen te boeken. Boek een maaltijdplan bij uw kamer en bespaar uzelf de moeite om uit te zoeken waar u gaat eten. Verdien bonuspunten voor de IHG® Rewards Club met uw hotelverblijf.

IHG® Rewards Club-aanbiedingen

Bespaar geld, verdien punten en profiteer van geweldige voordelen met ons loyaliteitsprogramma voor leden. Ontvang speciale aanbiedingen en kortingen bij Holiday Inn, onze partners en zelfs bij restaurants in de buurt.

Kortingsprogramma's

IHG biedt een aantal speciale tarieven en hotelaanbiedingen aan gasten die zijn verbonden aan bepaalde programma's of partners. Inderdaad, u krijgt een speciale behandeling, gewoon omdat u het bent en omdat u aan bepaalde programma's bent verbonden.

Vergader- en evenementaanbiedingen

Ons team van professionals staat u persoonlijk terzijde om samen met u de perfecte vergadering of het perfecte evenement te plannen. Of het nu om zaken of privé gaat, dichtbij of ver weg, wij hebben de ruimte die aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit meer dan 5.000 hotels wereldwijd.

Download de IHG® -app

Vul hieronder uw mobiele nummer in. Alle velden zijn verplicht.

Standaardtarieven voor berichten en data zijn van toepassing. We zullen uw gegevens niet voor marketingdoeleinden gebruiken.

Devices