Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotelaanbiedingen en -deals | IHG

Hero Image

Hotelaanbiedingen

Speciale hotelaanbiedingen en -deals

IHG begrijpt dat zijn gasten geld willen besparen. Dus of u nu voor zaken of voor plezier reist, of misschien allebei, u vindt hier altijd fantastische hotelaanbiedingen die bij uw budget passen en aan uw wensen voldoen.

Hotelarrangementen

Maak uw verblijf in ons hotel nog prettiger door een van onze arrangementen te boeken. Boek een maaltijdplan bij uw kamer en bespaar uzelf de moeite om uit te zoeken waar u gaat eten. Verdien bonuspunten voor de IHG® Rewards Club met uw hotelverblijf.

IHG® Rewards Club-aanbiedingen

Bespaar geld, verdien punten en profiteer van geweldige voordelen met ons loyaliteitsprogramma voor leden. Ontvang speciale aanbiedingen en kortingen bij Holiday Inn, onze partners en zelfs bij restaurants in de buurt.

Kortingsprogramma's

IHG biedt een aantal speciale tarieven en hotelaanbiedingen aan gasten die zijn verbonden aan bepaalde programma's of partners. Inderdaad, u krijgt een speciale behandeling, gewoon omdat u het bent en omdat u aan bepaalde programma's bent verbonden.

Vergader- en evenementaanbiedingen

Ons team van professionals staat u persoonlijk terzijde om samen met u de perfecte vergadering of het perfecte evenement te plannen. Of het nu om zaken of privé gaat, dichtbij of ver weg, wij hebben de ruimte die aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit meer dan 5.000 hotels wereldwijd.

Download de IHG® -app

Vul hieronder uw mobiele nummer in. Alle velden zijn verplicht.

Standaardtarieven voor berichten en data zijn van toepassing. We zullen uw gegevens niet voor marketingdoeleinden gebruiken.

Devices