Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

'Boek nu, betaal later'-hotels | Boek met vertrouwen op IHG.com

      Reserveer nu, betaal later
Boek nu
Voer het zakelijk accountnummer in voor voorkeurstarieven
Zoek boekingen die gekoppeld zijn aan reisbureaus
Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

MeerMinder Opties
Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Wilt u meer zoekopties? Probeer Uitgebreid zoeken.

Wanneer en waarheen u ook reist: boek met een gerust hart met onze flexibele tariefopties. Ons tarief 'Boek nu, betaal later' biedt zowel flexibiliteit als besparingen. U hoeft geen aanbetaling te doen en u kunt tot drie dagen voor uw verblijf annuleren met volledige terugbetaling, zodat u uw reis kunt plannen zonder dat u ergens aan vastzit.
 


      Klokpictogram

Bespaar meer, verblijf langer


Bespaar nog eens 5% op ons Beste flexibele tarief als u boekt tegen het tarief 'Boek nu, betaal later'.


      Bespaarpictogram

Geen aanbetaling nodig


Er is geen aanbetaling vereist, maar u moet minimaal 3 dagen van tevoren boeken om gebruik te maken van de korting.


      Kalenderpictogram

Flexibel annuleren


Wij begrijpen dat uw plannen kunnen wijzigen. Daarom kunt u deze boeking zonder problemen annuleren* binnen de annuleringsperiode.

Algemene voorwaarden

*Het tarief 'Boek nu, betaal later' is uitsluitend geldig voor boekingen die worden gedaan tegen het tarief 'Boek nu, betaal later' of het IHG® Rewards Club-ledentarief 'Boek nu, betaal later'. De korting bedraagt tot 5% op het Beste flexibele tarief. IHG® Rewards Club-leden ontvangen een extra korting van 2%. De boeking moet ten minste drie (3) dagen van tevoren worden gedaan. Er zijn uitzonderingsdatums van toepassing en de kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bepaalde kamertypes kunnen worden uitgesloten van het tarief. 

Boeken moeten minstens 3 dagen voor uw verblijf worden geannuleerd. Als u na de annuleringsperiode annuleert (binnen 3 dagen voor het inchecken), wordt de eerste nacht van het verblijf in rekening gebracht. Sommige hotels bieden annuleringen op de dag van aankomst voor boekingen tegen het Beste flexibele tarief. Ga naar de website van het hotel voor de voorwaarden.

De minimale verblijfsduur en het aantal toegestane gasten per kamer zijn afhankelijk van het hotelbeleid. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Niet geldig voor groepsboekingen. Kosten voor vroegtijdig vertrek zijn afhankelijk van het hotel. The Venetian® Resort Las Vegas, Six Senses Hotels Resorts Spas, IHG® Army Hotels en Mr and Mrs Smith-hotels zijn uitgesloten van de actie.