Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Geef een geschenk dat ze nooit zullen vergeten.

Hotel zoeken

Vul een bestemming in.
Selecteer een bestemming.
Selecteer de in- en uitcheckdatum.
Vul een incheckdatum in
Vul een uitcheckdatum in.
Als u meer dan 9 kamers tegelijk wilt reserveren of een prijsopgave wilt ontvangen, maak dan gebruik van onze Easy Meetings tool of bel 1-800-MEETING (in de VS, Mexico en Canada).

  Stad, luchthaven, attractie of adres

  Meer  OptiesMinder  Opties

  Groepscode Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.
  * Verplicht veld ** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

  Onze Cyber Sale begint nu
  Leden besparen tot 25%*

  Geef een geschenk dat ze nooit zullen vergeten.

  Geef dit jaar het geschenk van belevenissen.Geef nieuwe bestemmingen om te ontdekken.Geef kwaliteitstijd met elkaar.

  Boeken: van 7 december tot en met 17 december 2019
  Verblijf: van 7 december 2019 tot en met 31 mei 2020

  Naast exclusieve aanbiedingen profiteren IHG® Rewards Club-leden van voordelen zoals tarieven voor leden, punten verdienen voor
  Reward Nights, en gratis wifi.

  AMBASSADOR


  Verdien 10K bonuspunten


  Het begint met uw verblijf, maar we hebben nog meer voor u in de aanbieding. Verdien 10.000 bonuspunten wanneer u zich inschrijft bij InterContinental Ambassador voor USD 200 of 40.000 punten en profiteer van gegarandeerde voordelen zoals kamerupgrades en uitchecken om 16:00 uur.

  Cobrand


  Een snellere manier om voordelig te overnachten

  Al vanaf 5000 punten kunt u besparen op uw volgende verblijf wanneer u boekt met Points & Cash.

   

  AMBASSADOR


  Verdien 25% meer met bonuspunten


  Verdien 25% meer als u bonuspunten aan uw tarief toevoegt bij een boeking vóór 17 december 2019 en een verblijf vóór 31 maart 2020. En bonuspunten zijn ook kwalificatiepunten voor Elite en tellen mee voor het bereiken van de Elite-status.

   

     

  Algemene voorwaarden


  Leden besparen ten minste 25%* op geselecteerde hotels wereldwijd 

  *De Cyber Sale-actie is uitsluitend geldig voor boekingen die worden gedaan tussen 7 december 2019 tot en met 17 december 2019 met met het tarief (de tarieven) van de 'Cyber Sale' en met het ledentarief van de 'Cyber Sale – IHG® Rewards Club'. Alle boekingen moeten benut worden vóór 31 mei 2020 in de deelnemende IHG®-hotels en -resorts. De korting bedraagt minimaal 20% op het Beste flexibele tarief. IHG® Rewards Club-leden ontvangen een extra korting van 5%. Boekingen vereisen een niet-restitueerbare, volledige vooruitbetaling van het hele verblijf op het moment van boeking. Kortingen en voorwaarden in verband met vooruitbetaling verschillen per hotel. Bepaalde data zijn uitgesloten van de actieperiode. De kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bepaalde kamertypes kunnen worden uitgesloten van de actie. De minimale verblijfsduur en het aantal toegestane gasten per kamer zijn afhankelijk van het hotelbeleid. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Niet geldig voor groepsboekingen. De kosten voor vroegtijdig vertrek zijn afhankelijk van het hotel. De extra korting voor IHG® Rewards Club-leden zijn niet geldig voor het Venetian® Resort Las Vegas, Six Senses Hotels Resorts Spas en IHG® Army Hotels.
   

  Algemene voorwaarden voor de aanbieding Ambassador 10K bonuspunten
  De inschrijvingsaanbieding InterContinental® Ambassador kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.Gratis Weekendovernachting Ambassador-tarief: geldig voor de tweede nacht van een betaald weekendverblijf tegen het Gratis Weekendovernachting Ambassador-tarief.Weekenden kunnen per regio verschillen.Identiteitsbewijs en lidnummer moeten worden getoond bij inchecken.Reserveringen moeten ten minste 48 uur vóór de dag van inchecken geannuleerd worden om te voorkomen dat annuleringskosten in rekening worden gebracht.Gratis weekendovernachting is geldig bij alle InterContinental Hotels & Resorts wereldwijd, uitgezonderd InterContinental Alliance Resorts.Vooraf reserveren vereist. Bij aanmelding voor het Ambassador-programma in het hotel kan de weekendovernachting niet worden ingewisseld voor het huidige verblijf.
   

  Bonuspuntenarrangement Algemene voorwaarden

  * Om in aanmerking te komen voor de 25% bonuspunten, moet u voor 17/12/2019 boeken, bonuspunten aan uw tarief toevoegen en verblijven voor 31/03/2020. De bonuspunten worden binnen 4 weken na uw in aanmerking komende boeking op uw account bijgeschreven. 25% bonuspunten is alleen van toepassing op het aantal punten dat met het boeken van een bonuspuntenpakket wordt verdiend en komen niet in aanmerking voor Elite. Om in aanmerking te komen voor deze bonusaanbieding moet uw account open en actief zijn op het moment van uitvoering. Personen met een spaarvoorkeur voor miles ontvangen punten in plaats van miles.

   

  Algemene voorwaarden Kimpton Giving For Good
  Welkom bij de algemene voorwaarden, ook wel'de kleine lettertjes' genoemd, waarin wij verplicht zijn u te laten weten dat deze exclusieve actie voor leden onderworpen is aan beschikbaarheid en geldig is voor verblijven van 19 november 2019 tot en met 31 maart 2020.De aanbieding moet met deze exclusieve tariefcode geboekt zijn vóór 30 november 2019.Deze aanbieding moet vooruitbetaald worden en is niet-restitueerbaar.De donatie van 5 Amerikaanse dollar per nacht wordt gedaan door Kimpton Hotels & Restaurants en wordt gelijkelijk verdeeld tussen No Kid Hungry en The Trevor Project.Deze donatie wordt gedaan voor elke betaalde nacht die uitsluitend via directe kanalen geboekt is bij een Kimpton-hotel in Noord- en Zuid-Amerika op 29 november 2019 en 6 december 2019.Deze donatie heeft geen geldelijke waarde en kan niet worden gebruikt voor een verblijf in de toekomst of voor andere zaken.Omdat de wereld nu eenmaal is zoals het is, kunnen er aanvullende belastingen en toeslagen van toepassing zijn.Niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen.Niet geldig voor kortingstarieven of onderhandelde tarieven, groepen of bestaande reserveringen.Er kunnen bepaalde beperkingen van toepassing zijn. Bepaalde data zijn uitgesloten.Tot slot behoudt Kimpton Hotels zich het recht voor reserveringen te annuleren als deze met verkeerde kamertarieven zijn geboekt.