Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

IHG-uitstapjes – Er valt zo veel te beleven

Er valt zo veel te beleven
Boek nu
Voer het zakelijk accountnummer in voor voorkeurstarieven
Zoek boekingen die gekoppeld zijn aan reisbureaus
Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

MeerMinder Opties
Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Wilt u meer zoekopties? Probeer Uitgebreid zoeken.
IHG Way of Clean


Wij zetten ons in voor een hoog hygiëneniveau en het vertrouwen van onze gasten

IHG-aanbiedingen

FLASH SALE - VROEGBOEKAANBIEDING
FLASH SALE - VROEGBOEKAANBIEDING

 

Profiteer van onze FLASH SALE-VROEGBOEKAANBIEDING en maak van 2020 een jaar waar u met plezier op terugkijkt. Geniet van een prachtig seizoen op de bestemming van uw dromen. Er zijn voorwaarden van toepassing*

 

 

  • Bespaar minstens 30% met het VROEGBOEKTARIEF bij deelnemende IHG-hotels in Europa. Leden besparen meer
  • Boek uiterlijk 14 oktober 2020, verblijf voor 30 april 2021
  • Volledige betaling bij het boeken. Moet ten minste 14 dagen van tevoren geannuleerd worden
  • Boek 3 of meer dagen van tevoren
     
Boek nu, betaal later
BOEK NU, BETAAL LATER

 

Ons nieuwe tarief 'Boek nu, betaal later' biedt zowel flexibiliteit als besparingen. U hoeft geen aanbetaling te doen en u kunt tot een dag vóór uw verblijf annuleren met volledige terugbetaling zodat u uw reis kunt plannen zonder dat u ergens aan vastzit. Er zijn voorwaarden van toepassing*


 

  • Minimaal 5% korting op ons Beste flexibele tarief
  • Volledig restitueerbaar voor rechtstreeks geboekte verblijven indien u minimaal 1 dag vóór uw verblijf annuleert (bijv. IHG.com of de mobiele app van IHG), of 2 dagen vóór uw verblijf voor boekingen die door een reisbureau of via een onlineboekingsplatform zijn gedaan (bijv. Booking.com, Expedia)


VERDUBBEL UW PUNTEN MET ELK VERBLIJF

Vanaf 1 oktober verdient u dubbele punten voor ELK verblijf, of u nu voor zaken of voor uw plezier reist. Registreer u nu en verdien extra punten wanneer u tussen 1 oktober en 15 december 2020 bij IHG® Hotel & Resorts verblijft.

ihg-moretosee-lp-offer-2x-300x300

FLASH SALE - VROEGBOEKAANBIEDING - Algemene voorwaarden

 

Boek het Vroegboektarief tussen 00.01 uur Britse tijd op 22 september 2020 en 23.59 uur Britse tijd op 14 oktober 2020 voor verblijven bij deelnemende Europese IHG-hotels tussen 25 september 2020 en 30 april 2021 (beide datums inbegrepen) en ontvang ten minste 30% korting op het Beste flexibele tarief (BFT). IHG Rewards Club-leden kunnen nog meer besparen.

Deze reservering vereist volledige vooruitbetaling van het hele verblijf op het moment van boeken. Het bedrag wordt tussen het moment van reserveren en 14 dagen voor aankomst in rekening gebracht via uw creditcard. De vooruitbetaling is niet-restitueerbaar als de reservering binnen 14 dagen voor aankomst wordt geboekt of geannuleerd.

De Vroegboekaanbieding is beschikbaar voor het algemeen publiek en voor IHG® Rewards Club-leden. Lidmaatschap van IHG® Rewards Club is gratis. Zie www.ihgrewardsclub.com om lid te worden. De algemene lidmaatschapsvoorwaarden van IHG® Rewards Club zijn van toepassing (http://www.ihg.com/hotels/nl/nl/global/customer_care/member-tc).

Tarieven zijn per kamer per nacht en de korting van minimaal 30% is afhankelijk van beschikbaarheid. Er kunnen per deelnemend hotel uitzonderingsdatums en andere beperkingen van toepassing zijn. In sommige steden kan toeristenbelasting van toepassing zijn. Wisselkoersen kunnen variëren.

De aanbieding komt in aanmerking voor IHG Rewards Club-punten, maar de Vroegboektarieven kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen of acties. IHG behoudt zich het recht voor de Flash Sale-aanbieding te allen tijde met of zonder kennisgeving te annuleren, op te schorten en/of te wijzigen. IHG behoudt zich het recht voor op definitieve interpretatie van de Flash Sale-aanbieding.

Organisator: IHG Hotels Limited, met het bedrijfsregistratienummer 03130330, te Broadwater Park, Denham, Buckinghamshire, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk.

© 2020 IHG. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en worden door particulieren beheerd.

Algemene voorwaarden 'Boek nu, betaal later'

 

*De actie 'Boek nu, betaal later' is uitsluitend geldig voor boekingen die worden gedaan tussen 25 maart 2020 en 30 december 2020 tegen het IHG® Rewards Club-ledentarief 'Boek nu, betaal later'. Alle verblijven moeten worden voltooid voor 30 december 2020 bij deelnemende IHG®-hotels en -resorts. De korting bedraagt tot 5% op het Beste flexibele tarief. IHG® Rewards Club-leden ontvangen een extra korting van 2%. De boeking moet ten minste drie (3) dagen van tevoren worden gedaan. Er zijn uitzonderingsdatums van toepassing en de kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bepaalde kamertypes kunnen worden uitgesloten van de actie. De minimale verblijfsduur en het aantal toegestane gasten per kamer zijn afhankelijk van het hotelbeleid. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Niet geldig voor groepsboekingen. Kosten voor vroegtijdig vertrek zijn afhankelijk van het hotel. The Venetian® Resort Las Vegas, Six Senses Hotels Resorts Spas en IHG® Army Hotels zijn uitgesloten van de actie.


**Minimaal 1 dag voor uw verblijf annuleren voor rechtstreekse boekingen (bijv. via IHG.com of de IHG-app) of 2 dagen voor boekingen die zijn gedaan door een reisbureau of via een online boekingsplatform (bijv. Booking.com, Expedia). Als u na de annuleringsperiode annuleert, wordt het volledige verblijf in rekening gebracht. Sommige hotels bieden annuleringen op de dag van aankomst voor boekingen tegen het Beste flexibele tarief. Ga naar de website van het hotel voor de voorwaarden.