Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

IHG-uitstapjes – Er valt zo veel te beleven

Er valt zo veel te beleven
Boek nu
Voer het zakelijk accountnummer in voor voorkeurstarieven
Zoek boekingen die gekoppeld zijn aan reisbureaus
Als u een groepscode heeft, typ deze dan hier in voor een lijst van beschikbare kamers voor uw bijzondere gelegenheid.

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

MeerMinder Opties
Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Wilt u meer zoekopties? Probeer Uitgebreid zoeken.

**Boek de aanbieding "Een overnachting van ons" voor een verblijf van 3 of meer aaneengesloten nachten 

IHG Way of Clean


Wij zetten ons in voor een hoog hygiëneniveau en het vertrouwen van onze gasten

IHG-aanbiedingen

IHG - Een overnachting van ons
EEN OVERNACHTING VAN ONS!

 

Wanneer u er klaar voor bent om weer te reizen, is het tijd om al het moois in uw omgeving opnieuw te ontdekken. Boek drie of meer aaneengesloten overnachtingen en krijg 34% korting op uw verblijf. Dit bedankje van ons is voor u een ideale manier om uw uitstapje nog wat langer te laten duren. Er zijn voorwaarden van toepassing*

 

  • Boek voor 30 december 2020 en verblijf voor 31 maart 2021.
  • Minimaal drie dagen van tevoren boeken is vereist.
  • Niet-restitueerbare aanbetaling voor de eerste nacht van het verblijf vereist op het moment van boeken.
  • Verblijfsdata kunnen tot 48 uur voor aankomst worden gewijzigd.^
Boek nu, betaal later
BOEK NU, BETAAL LATER

 

Ons nieuwe tarief 'Boek nu, betaal later' biedt zowel flexibiliteit als besparingen. U hoeft geen aanbetaling te doen en u kunt tot een dag vóór uw verblijf annuleren met volledige terugbetaling zodat u uw reis kunt plannen zonder dat u ergens aan vastzit. Er zijn voorwaarden van toepassing*


 

  • Minimaal 5% korting op ons Beste flexibele tarief
  • Volledig restitueerbaar voor rechtstreeks geboekte verblijven indien u minimaal 1 dag vóór uw verblijf annuleert (bijv. IHG.com of de mobiele app van IHG), of 2 dagen vóór uw verblijf voor boekingen die door een reisbureau of via een onlineboekingsplatform zijn gedaan (bijv. Booking.com, Expedia)

Algemene voorwaarden 'Een overnachting van ons'

 

Boek het tarief 'Een overnachting van ons' tussen 00.01 uur plaatselijke tijd op 16 juni en 23.59 uur plaatselijke tijd op 30 december 2020 voor verblijven van drie of meer nachten bij deelnemende Europese IHG®-hotels tussen 19 juni 2020 en 31 maart 2021 (beide datums inbegrepen) en ontvang 34% korting op het Beste flexibele tarief (BFT) voor elke nacht van het verblijf. Het BFT is een niet in aanmerking komend tarief zonder beperkingen, beschikbaar bij deelnemende hotels. 


Voor het tarief 'Een overnachting van ons' is een niet-restitueerbare aanbetaling voor de eerste nacht van het verblijf vereist op het moment van boeken. ^Verblijfsdata kunnen tot 48 uur voor aankomst worden gewijzigd door rechtstreeks contact op te nemen met het hotel en zijn afhankelijk van beschikbaarheid en tariefwijzigingen. 


Tarieven zijn per kamer per nacht, exclusief ontbijt en de korting is afhankelijk van beperkte beschikbaarheid. Er kunnen per deelnemend hotel uitzonderingsdatums en andere beperkingen van toepassing zijn. In sommige steden kan toeristenbelasting van toepassing zijn. Wisselkoersen kunnen variëren.


De korting is beschikbaar voor het algemeen publiek en voor IHG® Rewards Club-leden. Lidmaatschap van IHG® Rewards Club is gratis. Zie www.ihgrewardsclub.com om lid te worden. De algemene lidmaatschapsvoorwaarden van IHG® Rewards Club zijn van toepassing (http://www.ihg.com/hotels/nl/nl/global/customer_care/member-tc). 


De aanbieding komt in aanmerking voor IHG Rewards Club-punten, maar tarieven kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen of acties en hebben geen contante waarde. IHG behoudt zich het recht voor de aanbieding te allen tijde met of zonder kennisgeving te annuleren, op te schorten en/of te wijzigen. IHG behoudt zich het recht voor op definitieve interpretatie van het tarief 'Een overnachting van ons'.


Organisator: IHG Hotels Limited, met het bedrijfsregistratienummer 03130330, te Broadwater Park, Denham, Buckinghamshire, UB9 5HR, Verenigd Koninkrijk.


© 2020 IHG. Alle rechten voorbehouden. De meeste hotels zijn in particulier eigendom en worden door particulieren beheerd.

Algemene voorwaarden 'Boek nu, betaal later'

 

*De actie 'Boek nu, betaal later' is uitsluitend geldig voor boekingen die worden gedaan tussen 25 maart 2020 en 31 december 2020 tegen het IHG® Rewards Club-ledentarief 'Boek nu, betaal later'. Alle verblijven moeten worden voltooid voor 31 december 2020 bij deelnemende IHG®-hotels en -resorts. De korting bedraagt tot 5% op het Beste flexibele tarief. IHG® Rewards Club-leden ontvangen een extra korting van 2%. De boeking moet ten minste drie (3) dagen van tevoren worden gedaan. Er zijn uitzonderingsdatums van toepassing en de kamers zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Bepaalde kamertypes kunnen worden uitgesloten van de actie. De minimale verblijfsduur en het aantal toegestane gasten per kamer zijn afhankelijk van het hotelbeleid. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Niet geldig voor groepsboekingen. Kosten voor vroegtijdig vertrek zijn afhankelijk van het hotel. The Venetian® Resort Las Vegas, Six Senses Hotels Resorts Spas en IHG® Army Hotels zijn uitgesloten van de actie.


**Minimaal 1 dag voor uw verblijf annuleren voor rechtstreekse boekingen (bijv. via IHG.com of de IHG-app) of 2 dagen voor boekingen die zijn gedaan door een reisbureau of via een online boekingsplatform (bijv. Booking.com, Expedia). Als u na de annuleringsperiode annuleert, wordt het volledige verblijf in rekening gebracht. Sommige hotels bieden annuleringen op de dag van aankomst voor boekingen tegen het Beste flexibele tarief. Ga naar de website van het hotel voor de voorwaarden.