Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Groepen en vergaderingen | IHG


Wat maakt ons tot uw ideale keuze?

IHG Hotels

Met meer dan 5.200 hotels in 100 landen wereldwijd vindt u altijd het juiste hotel op de juiste bestemming.

 

IHG Brands

Internet inclusief voor alle IHG® Rewards Club-leden.

 

IHG® Rewards Club

Als een van 's werelds grootste hotel-loyaliteitsprogramma's biedt IHG® Rewards Club duizenden manieren om uw punten inwisselen.

IHG® Business Rewards

Met IHG® Business Rewards verdient u punten telkens wanneer u accommodatie, vergaderingen of een evenement namens iemand anders boekt.
 

Waarom IHG-hotels kiezen voor vergaderingen en groepsevenementen?

Alle hotels in de IHG-merkfamilie hebben uitgebreide ervaring met betrekking tot evenementen, ongeacht de grootte of stijl. Of u een formele vergadering plant of een leuke familiereünie, de bruiloft van uw dromen of een inspirerend congres: met IHG-hotels is er keuze genoeg om het perfecte hotel voor uw evenement te vinden.

   

Zo boekt u een vergadering

Bij ons boekt u gemakkelijk.

   

                              

IHG-BR-image


IHG® Business Rewards

Haal voordeel uit uw vergaderingen en groepsevenementen, die u namens anderen bij IHG-hotels boekt. Ontdek de extra voordelen waarvan u kunt profiteren terwijl u gewoon uw werk doet. Word vandaag nog lid van ons IHG® Business Rewards - programma.icon-document


Meld u aan voor de nieuwsbrief

   
 

IHG Expo 2018

Word een meeting-expert: kom naar de IHG® Expo

De jaarlijkse IHG Expo opent op 22 maart in het InterContinental® London Park Lane.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan ons B2B-evenement, de IHG Expo. Maak kennis met meer dan 200 IHG-vertegenwoordigers uit heel Europa, de VS en China onder één dak om huidige of toekomstige aanvragen met betrekking tot groepsevenementen en vergaderingen te bespreken.

We maken er een interactieve dag van waarop u nieuwe contacten kunt leggen, vragen kunt bespreken en de vergaderfaciliteiten in onze hotels leert kennen. Tevens informeren we u in onze Seminar Lounge over trends in de branche en actuele onderwerpen omtrent maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO), merkinnovaties en beveiliging.

De IHG Expo opent op 22 maart 2018 om 10.00 uur in het InterContinental London Park Lane. We verheugen ons op uw komst.

   
 

Geweldig georganiseerd, geweldig beloond!

Meet and Save

Wilt u van een upgrade profiteren tijdens uw volgende vergadering, groepsbijeenkomst of evenement? Met Meet & Save kan dat gewoon! Vermeld simpelweg „Meet & Save“ bij uw aanvraag bij een van onze deelnemende hotels in Europa en profiteer van aantrekkelijke korting en exclusieve voordelen.

   


Heeft u al een groepscode?

Zodra u een groepscode van uw planner hebt ontvangen, kunt u het evenement boeken door deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Ga naar ihg.com of naar een van onze merksites en zoek het hotel op plaats. Klik in de resultatenlijst op het hotel waar uw groep wordt ondergebracht.

2. Klik op de pagina voor het specifieke hotel op 'Heeft u een groepscode?' om uw code in te voeren.

3. Vergeet niet om boven de groepscode de datums van uw reis in te vullen.

4. Kies 'Beschikbaarheid controleren'.

NB: De groepstarieven gelden op basis van beschikbaarheid. Neem graag rechtstreeks contact op met het hotel als u meer hulp nodig heeft.