Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Work, Rest & Dine – Arrangementen voor diner, kamer en ontbijt

Algemene voorwaarden
Sleep Advantage®-programma
Sleep Advantage®-programma

SleepAdvantage™ - Algemene voorwaarden

1. SleepAdvantage™ is beschikbaar in bepaalde Crowne Plaza Hotels & Resorts in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

2. Dit programma is inclusief een gegarandeerde wekservice, beschikbaar in bepaalde kamers in Crowne Plaza-hotels. In bepaalde hotels wordt de wekservice uitgevoerd via een geautomatiseerd systeem.

3. Als de gast de wekservice niet binnen 5 minuten voor of na het verzochte tijdstip ontvangt, zal het hotel de overnachting, inclusief van toepassing zijnde belastingen, terugbetalen of een tegoedbon aanbieden voor één gratis overnachting. De terugbetaling vindt alleen plaats indien de wekservice werd geboekt volgens de desbetreffende procedures van het hotel. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

4. Er kan een vervangend product worden aangeboden. Alle eventuele vervangingen zijn in de vorm van een vergelijkbaar product. Afhankelijk van beschikbaarheid.

 

 

 

Dineer in stijl
Dineer in stijl

Diner, kamer en ontbijt - Algemene voorwaarden

1. Minimaal 1 overnachting verplicht. Prijs is gebaseerd op 2 volwassenen die een standaard tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden delen, inclusief volledig Engels ontbijt in het hotelrestaurant de volgende ochtend en een driegangendiner van het vaste menu/buffet in het hotelrestaurant op de avond van aankomst.

2. Drankjes zijn niet bij deze aanbieding inbegrepen.

3. Het verblijf dient minstens 7 dagen voor aankomst te worden geboekt.

4. Volledige betaling vereist op het moment van boeking. Er is geen terugbetaling mogelijk.

5. Tarieven zijn correct ten tijde van publicatie en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Uitzonderingsdatums (dagen waarop de aanbieding niet beschikbaar is) kunnen in sommige hotels van toepassing zijn.

6. Recreatieve faciliteiten alleen beschikbaar in bepaalde hotels.

7. Er is geen terugbetaling mogelijk voor eventuele niet gebruikte onderdelen van de aanbieding. Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en niet-restitueerbaar.

8. Aanbieding geldig in Europa bij specifieke hotels en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen of acties.

9. Promotor: InterContinental Hotels Group, Broadwater Park, Denham, UB9 5HR.