Dinnerarrangement in het hotel

Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.
Slaap lekker…
Sleep Advantage
Ontdek het verschil met Crowne Plaza Sleep Advantage®

We weten allemaal hoe belangrijk het is om goed te slapen. Slaap geeft u energie voor de hele dag. Wie weet wat u allemaal kunt bereiken na een goede nachtrust? Dat kunt u nu zelf ontdekken. 

Bij Crowne Plaza hebben we er goed over nagedacht wat u nodig heeft om te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust.

Het begint al met ons luxe beddengoed.

 -Strek u uit op onze heerlijk zachte bedden met dikke, zachte kussens. Kruip weg onder een koesterend warm dekbed of deken.

 - Ons aromatherapiepakket helpt u te ontspannen.

Onze Stiltezones

 - Tussen 21:00 uur 's avonds en 10:00 uur de volgende ochtend worden er van zondag tot en met donderdag geen roomservice, schoonmaakdiensten of technische activiteiten uitgevoerd, tenzij daar specifiek door een gast om wordt gevraagd. U kunt u dus ontspannen en gemakkelijker wegdromen.

 - Na zo'n heerlijke, diepe slaap hebt u mogelijk een extra duwtje nodig om wakker te worden. Daarom garanderen we u dat we u ook telefonisch zullen wekken binnen 5 minuten voor of na de afgesproken tijd, anders is uw kamer gratis.†

 

Algemene voorwaarden

*Sleep Advantage is alleen beschikbaar bij Crowne Plaza Hotels & Resorts in Noord-Amerika, Mexico, Latijns-Amerika en Europa, en in sommige landen in Azië en Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Afrika. Sleep Advantage verschilt per land. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

†U krijgt de wekoproep binnen 5 minuten voor of na het gevraagde tijdstip.

‡Kamertarief en geldende belasting.