Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Crowne Plaza Montpellier – Corum

Montpellier hotel close to museums

Het Crowne Plaza Montpellier Corum hotel, op een steenworp afstand van de Place de la Comedie en het Fabre Museum, is ideaal gelegen in het centrum van Montpellier, tegenover het congrescentrum Le Corum. Het Saint Roch TGV-station van Montpellier ligt op 400 meter. De luchthaven Montpellier Mediterranée ligt op 9 km afstand.

De Crowne Plaza beschikt over 146 verzorgde kamers en suites geïnspireerd op het thema reizen: elke verdieping is gewijd aan een ander werelddeel. Dankzij de gratis WiFi , de geluidsisolatie en vele kleine details zult u zich thuis voelen, met name in de prachtige suites compleet met terrassen. Laat uzelf overrompelen door de lichte en ruime lobbybar, het restaurant Maxens en zijn snelle lunches. Geniet van de service op het terras met uitzicht op het zwembad in de zomer en van de traditionele of fantasierijke keuken van Maxens. Het hotel beschikt over eigen betaalde parkeergelegenheid en biedt gratis toegang tot de fitnessroom. Onze congreszalen, ideaal voor vergaderingen en conferenties, beslaan 500 m² en hebben een capaciteit van 135 personen, veel natuurlijke lichtinval en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. De Crowne Plaza beschikt over een dynamisch team om u van advies te dienen. Tijdens evenementen zoals het Montpellier dansfestival, het Festival van Radio France, het Cinémed Festival, de MHR, MHSC en MAHB wedstrijden, of tijdens bezoeken aan IBM, Dell, Sanofia en Bausch + Lomb, zal het Crowne Plaza u graag van dienst zijn.

 

UITGELICHTE FACILITEITEN

Hotel startpagina

Parking
Parking
Alle bovenstaande optieseen hulpdieren toegestaan
Alle bovenstaande optieseen hulpdieren toegestaan
zwembad
zwembad
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Restaurant
Restaurant
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

Locatie en aankomstinformatie

Inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken: 18

Bladeren door kamers en suites

ihg hotel

OntdekMontpellier

Kom en bezoek de historische binnenstad van Montpellier en zijn omgeving. Reis 1000 jaar terug in de tijd in zijn middeleeuwse straatjes: de Arc de Triomphe, de particuliere, besloten voortuinen van hotels en nog veel meer. Kom en ontdek l'Herault en het landschap van de Pic St Loup. Bezoek de bloeiende wijngaarden en proef de wijnen uit deze streek.

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.