Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Crowne Plaza Parijs-Republique

Eten

Restaurant Le Dix

french

Ground floor

33-1-43144350

U hoeft niet ver te gaan om de voortreffelijke Franse keuken te proeven. Le Dix combineert een moderne stijl en een chique sfeer in de lichte eetzaal. Onder leiding van chef Philippe Daigneaux serveert de keuken gerechten bereid met seizoensgroenten en het beste vlees. Geniet van ons ontbijtbuffet, een snelle lunch of trakteer uzelf op een heerlijk diner. Geniet tijdens het zomerseizoen van het menu op ons binnenterras!

Menu's: Ontbijt, Lunch, Diner, Dessert

Bar signature

french

33-1-40407878

De bar is ontworpen om aan te passen aan wat u wilt, het dynamische, elegante en luchtige ontwerp stelt u in staat om gemakkelijk van uw werk naar een moment van ontspanning te gaan om onze cocktails te proeven. Onze flexibele ruimtes zijn rond onze kenmerkende bar geplaatst en zijn perfect om alleen of met anderen te werken. Op elk moment van de dag zal het huisgemaakte menu aan uw wensen voldoen.

Menu's: Ontbijt, Lunch, Diner

La Terrasse du Crowne Plaza

french

1e verdieping

33-01-43144408

Op de 1e verdieping is er een zeldzaam en te lang verborgen binnenterras. Profiteer in het voorjaar en de zomer voor lunch, diner of een drankje of koffie van 1.200 m² Crowne Plaza Terrace met grills, cocktails en Happy Hours van 17.00 tot 19.00 uur. De opening is afhankelijk van de weersomstandigheden, bij kou of regen zal de bediening op de gebruikelijke tijden plaatsvinden in restaurant Le 10.

Menu's: Lunch, Diner