Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotels in Lakeshore

Vergelijk hotels in Lakeshore

(bijv. {0})
(bijv. {0})
Uw verzoek wordt verwerkt...
Sluiten

Bestemming
Een hotel zoeken is eenvoudig. Uw bestemming kan zijn:

  • een stad (San Francisco)
  • een adres (123 Hoofdstraat, Nergenshuizen)
  • een luchthaven (LAX)
  • een nuttige plaats (Amsterdam ArenA)
  • Postcode (30308)

Aanbevolen hotels in Lakeshore

Van
Tarieven bekijken

14 Amy Croft Drive

Lakeshore, ON N9K 0A1

Canada


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:

Van
Tarieven bekijken
2
4.5/5

33 Riverside Drive East

Windsor, ON N9A 2S4

Canada


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-519-2587774

Van
Tarieven bekijken
3

1855 Huron Church Road

Windsor, ON N9C2L6

Canada


Reserveringen:

Receptie:
1-519-9661200

Van
Tarieven bekijken
4
4.7/5

575 Richmond Street

Chatham, ON N7M 1R2

Canada


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-519-3511100

Of het nu om uw eerste bezoek gaat of als Lakeshore een favoriete reisbestemming is, IHG helpt u bij het ontdekken van alles wat Lakeshore te bieden heeft en bij het vinden van de ideale tijdelijke thuisbasis. Op onze website vindt u gemakkelijk uw weg om de beste hotels in Lakeshore met elkaar te vergelijken door meer dan 3323 eerlijke beoordelingen van echte hotelgasten te lezen. Als u uw kamer via IHG reserveert, krijgt u gegarandeerd een geweldige deal en het laagste tarief met onze Besteprijsgarantie. We hebben 4 in Lakeshore, ON, allemaal met een eigen uitstraling en tal van voorzieningen. Bovendien kunt u uw keuzemogelijkheden gemakkelijk verfijnen en uw kamer rechtstreeks bij ons reserveren.

Of u nu naar Lakeshore reist om een conferentie bij te wonen, te ontspannen tijdens een vakantie of te genieten van een romantisch weekendje weg, bij ons bent u aan het goede adres. En als u naar een ander deel van de wereld reist, vindt u ook daar IHG-accommodatie die aan uw eisen voldoet. Van hotels in het centrum van alles tot luxe accommodaties buiten de gebaande paden: IHG heeft geweldige hotelaanbiedingen in Lakeshore en de rest van de wereld.

Voer uw reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotelkamers te vinden en gebruik onze geavanceerde zoekfuncties om hotels te vinden met de voorzieningen die u wilt. Wanneer u als IHG Rewards Club-lid verblijft, kunt u in het hotel ook gratis gebruikmaken van internet. Sommige van onze hotels hebben een binnenzwembad, andere bieden een warm ontbijt, kamers met een keuken of spaservices. We maken het u gemakkelijk om het ideale hotel voor uw reis te reserveren.

Sluiten
Selecteer de incheckdatum
Selecteer de uitcheckdatum
Check beschikbaarheid

Ga naar onze pagina Groepen en vergaderingen  De link wordt in een nieuw browservenster geopend. en vind het perfecte hotel voor uw volgende vergadering, evenement of groepsboeking van minimaal 10 kamers. Klaar om nu 10 of meer kamers te boeken? Bel 1-800-MEETING (Buiten de VS? Klik hier).  De link wordt in een nieuw browservenster geopend.