Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotels in Tassin La Demi Lune

Vergelijk hotels in Tassin La Demi Lune

(bijv. {0})
(bijv. {0})
Uw verzoek wordt verwerkt...
Sluiten

Bestemming
Een hotel zoeken is eenvoudig. Uw bestemming kan zijn:

  • een stad (San Francisco)
  • een adres (123 Hoofdstraat, Nergenshuizen)
  • een luchthaven (LAX)
  • een nuttige plaats (Amsterdam ArenA)
  • Postcode (30308)

Aanbevolen hotels in Tassin La Demi Lune

Van
Tarieven bekijken
1

Holiday Inn Lyon - Vaise

City Center, 0.99 mi

3.7/5

13D Avenue Victor Hugo

Tassin La Demi Lune, 69160

Frankrijk


Reserveringen:

Receptie:
33-4-78646869

Van
Tarieven bekijken
2
4.5/5

20 Quai Jules Courmont

Lyon, 69002

Frankrijk


Reserveringen:
1 888 IC HOTELS

Receptie:
33-4-26992323

Van
Tarieven bekijken
3
4.6/5

22 Quai Charles de Gaulle

Lyon, 69 006

Frankrijk


Reserveringen:
1 877 2 CROWNE

Receptie:
33-4-78178686

Of het nu om uw eerste bezoek gaat of als Tassin La Demi Lune een favoriete reisbestemming is, IHG helpt u bij het ontdekken van alles wat Tassin La Demi Lune te bieden heeft en bij het vinden van de ideale tijdelijke thuisbasis. Op onze website vindt u gemakkelijk uw weg om de beste hotels in Tassin La Demi Lune met elkaar te vergelijken door meer dan 1943 eerlijke beoordelingen van echte hotelgasten te lezen. Als u uw kamer via IHG reserveert, krijgt u gegarandeerd een geweldige deal en het laagste tarief met onze Besteprijsgarantie. We hebben 3 in Tassin La Demi Lune, France, allemaal met een eigen uitstraling en tal van voorzieningen. Bovendien kunt u uw keuzemogelijkheden gemakkelijk verfijnen en uw kamer rechtstreeks bij ons reserveren.

Of u nu naar Tassin La Demi Lune reist om een conferentie bij te wonen, te ontspannen tijdens een vakantie of te genieten van een romantisch weekendje weg, bij ons bent u aan het goede adres. En als u naar een ander deel van de wereld reist, vindt u ook daar IHG-accommodatie die aan uw eisen voldoet. Van hotels in het centrum van alles tot luxe accommodaties buiten de gebaande paden: IHG heeft geweldige hotelaanbiedingen in Tassin La Demi Lune en de rest van de wereld.

Voer uw reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotelkamers te vinden en gebruik onze geavanceerde zoekfuncties om hotels te vinden met de voorzieningen die u wilt. Wanneer u als IHG Rewards Club-lid verblijft, kunt u in het hotel ook gratis gebruikmaken van internet. Sommige van onze hotels hebben een binnenzwembad, andere bieden een warm ontbijt, kamers met een keuken of spaservices. We maken het u gemakkelijk om het ideale hotel voor uw reis te reserveren.

Verken bestemmingen op interesse

Sluiten
Selecteer de incheckdatum
Selecteer de uitcheckdatum
Check beschikbaarheid

Ga naar onze pagina Groepen en vergaderingen  De link wordt in een nieuw browservenster geopend. en vind het perfecte hotel voor uw volgende vergadering, evenement of groepsboeking van minimaal 10 kamers. Klaar om nu 10 of meer kamers te boeken? Bel 1-800-MEETING (Buiten de VS? Klik hier).  De link wordt in een nieuw browservenster geopend.