Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotels in Beirut

Vergelijk hotels in Beirut

(bijv. {0})
(bijv. {0})
Uw verzoek wordt verwerkt...
Sluiten

Bestemming
Een hotel zoeken is eenvoudig. Uw bestemming kan zijn:

  • een stad (San Francisco)
  • een adres (123 Hoofdstraat, Nergenshuizen)
  • een luchthaven (LAX)
  • een nuttige plaats (Amsterdam ArenA)
  • Postcode (30308)

Aanbevolen hotels in Beirut

Van
Tarieven bekijken
1
4.7/5

Po Box 11

Minet El Hosn

Beirut, 846

Libanon


Reserveringen:
1 888 IC HOTELS

Receptie:
961-1-369100

Van
Tarieven bekijken
2

Staybridge Suites Beiroet

City Center, 3.07 mi

4.8/5

Alfred Nobel Street, Verdun

P.O. Box 13-5593

Beirut

Libanon


Reserveringen:
1 877 238 8889

Receptie:
961-1-759859

Van
Tarieven bekijken
3

Crowne Plaza Beiroet

City Center, 3.34 mi

4.5/5

Hamra Main Street

P.O.Box 113

Beirut, 7512

Libanon


Reserveringen:
1 877 2 CROWNE

Receptie:
961-1-734100 +0

Van
Tarieven bekijken

Ouyoun El Simane

Kfardebiane

Mzaar

Libanon


Reserveringen:
1 888 IC HOTELS

Receptie:
961-9-340100

Of het nu om uw eerste bezoek gaat of als Beirut een favoriete reisbestemming is, IHG helpt u bij het ontdekken van alles wat Beirut te bieden heeft en bij het vinden van de ideale tijdelijke thuisbasis. Op onze website vindt u gemakkelijk uw weg om de beste hotels in Beirut met elkaar te vergelijken door meer dan 2909 eerlijke beoordelingen van echte hotelgasten te lezen. Als u uw kamer via IHG reserveert, krijgt u gegarandeerd een geweldige deal en het laagste tarief met onze Besteprijsgarantie. We hebben 4 in Beirut, Lebanon, allemaal met een eigen uitstraling en tal van voorzieningen. Bovendien kunt u uw keuzemogelijkheden gemakkelijk verfijnen en uw kamer rechtstreeks bij ons reserveren.

Of u nu naar Beirut reist om een conferentie bij te wonen, te ontspannen tijdens een vakantie of te genieten van een romantisch weekendje weg, bij ons bent u aan het goede adres. En als u naar een ander deel van de wereld reist, vindt u ook daar IHG-accommodatie die aan uw eisen voldoet. Van hotels in het centrum van alles tot luxe accommodaties buiten de gebaande paden: IHG heeft geweldige hotelaanbiedingen in Beirut en de rest van de wereld.

Voer uw reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotelkamers te vinden en gebruik onze geavanceerde zoekfuncties om hotels te vinden met de voorzieningen die u wilt. Wanneer u als IHG Rewards Club-lid verblijft, kunt u in het hotel ook gratis gebruikmaken van internet. Sommige van onze hotels hebben een binnenzwembad, andere bieden een warm ontbijt, kamers met een keuken of spaservices. We maken het u gemakkelijk om het ideale hotel voor uw reis te reserveren.

Sluiten
Selecteer de incheckdatum
Selecteer de uitcheckdatum
Check beschikbaarheid

Ga naar onze pagina Groepen en vergaderingen  De link wordt in een nieuw browservenster geopend. en vind het perfecte hotel voor uw volgende vergadering, evenement of groepsboeking van minimaal 10 kamers. Klaar om nu 10 of meer kamers te boeken? Bel 1-800-MEETING (Buiten de VS? Klik hier).  De link wordt in een nieuw browservenster geopend.