Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotels in Madinah Al Mounawarah

Vergelijk hotels in Madinah Al Mounawarah

(bijv. {0})
(bijv. {0})
Uw verzoek wordt verwerkt...
Sluiten

Bestemming
Een hotel zoeken is eenvoudig. Uw bestemming kan zijn:

  • een stad (San Francisco)
  • een adres (123 Hoofdstraat, Nergenshuizen)
  • een luchthaven (LAX)
  • een nuttige plaats (Amsterdam ArenA)
  • Postcode (30308)

Aanbevolen hotels in Madinah Al Mounawarah

Van
Tarieven bekijken
1

King Fahad Street

Central Area

Madinah Al Mounawarah, 41455

Saudi-Arabië


Reserveringen:
1 888 IC HOTELS

Receptie:
966-14-8207777

Van
Tarieven bekijken
2
4.4/5

Dar Al Iman InterContinental

2657-Badaah, Unit No:10

Madinah, 42311-6910

Saudi-Arabië


Reserveringen:
1 888 IC HOTELS

Receptie:
966-14-5137777 +1616

Van
Tarieven bekijken
3

Crowne Plaza Madinah

City Center, 4.93 mi

4.5/5

King Faisal Street

Between 1st Ring Road

Madinah

Saudi-Arabië


Reserveringen:
1 877 2 CROWNE

Receptie:
966-14-8185000 +1004

Of het nu om uw eerste bezoek gaat of als Madinah Al Mounawarah een favoriete reisbestemming is, IHG helpt u bij het ontdekken van alles wat Madinah Al Mounawarah te bieden heeft en bij het vinden van de ideale tijdelijke thuisbasis. Op onze website vindt u gemakkelijk uw weg om de beste hotels in Madinah Al Mounawarah met elkaar te vergelijken door meer dan 2752 eerlijke beoordelingen van echte hotelgasten te lezen. Als u uw kamer via IHG reserveert, krijgt u gegarandeerd een geweldige deal en het laagste tarief met onze Besteprijsgarantie. We hebben 3 in Madinah Al Mounawarah, Saudi Arabia, allemaal met een eigen uitstraling en tal van voorzieningen. Bovendien kunt u uw keuzemogelijkheden gemakkelijk verfijnen en uw kamer rechtstreeks bij ons reserveren.

Of u nu naar Madinah Al Mounawarah reist om een conferentie bij te wonen, te ontspannen tijdens een vakantie of te genieten van een romantisch weekendje weg, bij ons bent u aan het goede adres. En als u naar een ander deel van de wereld reist, vindt u ook daar IHG-accommodatie die aan uw eisen voldoet. Van hotels in het centrum van alles tot luxe accommodaties buiten de gebaande paden: IHG heeft geweldige hotelaanbiedingen in Madinah Al Mounawarah en de rest van de wereld.

Voer uw reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotelkamers te vinden en gebruik onze geavanceerde zoekfuncties om hotels te vinden met de voorzieningen die u wilt. Wanneer u als IHG Rewards Club-lid verblijft, kunt u in het hotel ook gratis gebruikmaken van internet. Sommige van onze hotels hebben een binnenzwembad, andere bieden een warm ontbijt, kamers met een keuken of spaservices. We maken het u gemakkelijk om het ideale hotel voor uw reis te reserveren.

Sluiten
Selecteer de incheckdatum
Selecteer de uitcheckdatum
Check beschikbaarheid

Ga naar onze pagina Groepen en vergaderingen  De link wordt in een nieuw browservenster geopend. en vind het perfecte hotel voor uw volgende vergadering, evenement of groepsboeking van minimaal 10 kamers. Klaar om nu 10 of meer kamers te boeken? Bel 1-800-MEETING (Buiten de VS? Klik hier).  De link wordt in een nieuw browservenster geopend.