Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotels in Mt Sterling

Vergelijk hotels in Mt Sterling

(bijv. {0})
(bijv. {0})
Uw verzoek wordt verwerkt...
Sluiten

Bestemming
Een hotel zoeken is eenvoudig. Uw bestemming kan zijn:

  • een stad (San Francisco)
  • een adres (123 Hoofdstraat, Nergenshuizen)
  • een luchthaven (LAX)
  • een nuttige plaats (Amsterdam ArenA)
  • Postcode (30308)

Aanbevolen hotels in Mt Sterling

Van
Tarieven bekijken
1

269 Evans Avenue

Mt Sterling, KY 40353

Verenigde Staten


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-859-4328151

Van
Tarieven bekijken

100 Winchester Plaza

Winchester, KY 40391

Verenigde Staten


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-859-7958050

Van
Tarieven bekijken
3

Holiday Inn Lexington - Hamburg

City Center, 25.67 mi

4.8/5

1976 Justice Dr

Lexington, KY 40509

Verenigde Staten


Reserveringen:

Receptie:
1-859-6877008

Van
Tarieven bekijken

2255 Buena Vista Road

Lexington, KY 40505

Verenigde Staten


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-859-3090492

Of het nu om uw eerste bezoek gaat of als Mt Sterling een favoriete reisbestemming is, IHG helpt u bij het ontdekken van alles wat Mt Sterling te bieden heeft en bij het vinden van de ideale tijdelijke thuisbasis. Op onze website vindt u gemakkelijk uw weg om de beste hotels in Mt Sterling met elkaar te vergelijken door meer dan 2156 eerlijke beoordelingen van echte hotelgasten te lezen. Als u uw kamer via IHG reserveert, krijgt u gegarandeerd een geweldige deal en het laagste tarief met onze Besteprijsgarantie. We hebben 4 in Mt Sterling, KY, allemaal met een eigen uitstraling en tal van voorzieningen. Bovendien kunt u uw keuzemogelijkheden gemakkelijk verfijnen en uw kamer rechtstreeks bij ons reserveren.

Of u nu naar Mt Sterling reist om een conferentie bij te wonen, te ontspannen tijdens een vakantie of te genieten van een romantisch weekendje weg, bij ons bent u aan het goede adres. En als u naar een ander deel van de wereld reist, vindt u ook daar IHG-accommodatie die aan uw eisen voldoet. Van hotels in het centrum van alles tot luxe accommodaties buiten de gebaande paden: IHG heeft geweldige hotelaanbiedingen in Mt Sterling en de rest van de wereld.

Voer uw reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotelkamers te vinden en gebruik onze geavanceerde zoekfuncties om hotels te vinden met de voorzieningen die u wilt. Wanneer u als IHG Rewards Club-lid verblijft, kunt u in het hotel ook gratis gebruikmaken van internet. Sommige van onze hotels hebben een binnenzwembad, andere bieden een warm ontbijt, kamers met een keuken of spaservices. We maken het u gemakkelijk om het ideale hotel voor uw reis te reserveren.

Sluiten
Selecteer de incheckdatum
Selecteer de uitcheckdatum
Check beschikbaarheid

Ga naar onze pagina Groepen en vergaderingen  De link wordt in een nieuw browservenster geopend. en vind het perfecte hotel voor uw volgende vergadering, evenement of groepsboeking van minimaal 10 kamers. Klaar om nu 10 of meer kamers te boeken? Bel 1-800-MEETING (Buiten de VS? Klik hier).  De link wordt in een nieuw browservenster geopend.