Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Hotels in Frackville

Vergelijk hotels in Frackville

(bijv. {0})
(bijv. {0})
Uw verzoek wordt verwerkt...
Sluiten

Bestemming
Een hotel zoeken is eenvoudig. Uw bestemming kan zijn:

  • een stad (San Francisco)
  • een adres (123 Hoofdstraat, Nergenshuizen)
  • een luchthaven (LAX)
  • een nuttige plaats (Amsterdam ArenA)
  • Postcode (30308)

Aanbevolen hotels in Frackville

Van
Tarieven bekijken
1
4.5/5

958 Mall Road

Frackville, PA 17931

Verenigde Staten


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-570-8741700

Van
Tarieven bekijken
2

Candlewood Suites Hazleton

City Center, 16.91 mi

4.5/5

9 Bowmans Mill Road

Hazleton, PA 18202

Verenigde Staten


Reserveringen:
1 877 CANDLEWOOD

Receptie:
1-570-4591600

Van
Tarieven bekijken
3

Holiday Inn Express Bloomsburg

City Center, 21.1 mi

4.7/5

14 Mitchell Drive

Bloomsburg, PA 17815

Verenigde Staten


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-570-3876702

Van
Tarieven bekijken

1 Corporate Drive

Drums, PA 18222

Verenigde Staten


Reserveringen:
1-888-HOLIDAY

Receptie:
1-570-7888081

Of het nu om uw eerste bezoek gaat of als Frackville een favoriete reisbestemming is, IHG helpt u bij het ontdekken van alles wat Frackville te bieden heeft en bij het vinden van de ideale tijdelijke thuisbasis. Op onze website vindt u gemakkelijk uw weg om de beste hotels in Frackville met elkaar te vergelijken door meer dan 2615 eerlijke beoordelingen van echte hotelgasten te lezen. Als u uw kamer via IHG reserveert, krijgt u gegarandeerd een geweldige deal en het laagste tarief met onze Besteprijsgarantie. We hebben 4 in Frackville, PA, allemaal met een eigen uitstraling en tal van voorzieningen. Bovendien kunt u uw keuzemogelijkheden gemakkelijk verfijnen en uw kamer rechtstreeks bij ons reserveren.

Of u nu naar Frackville reist om een conferentie bij te wonen, te ontspannen tijdens een vakantie of te genieten van een romantisch weekendje weg, bij ons bent u aan het goede adres. En als u naar een ander deel van de wereld reist, vindt u ook daar IHG-accommodatie die aan uw eisen voldoet. Van hotels in het centrum van alles tot luxe accommodaties buiten de gebaande paden: IHG heeft geweldige hotelaanbiedingen in Frackville en de rest van de wereld.

Voer uw reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotelkamers te vinden en gebruik onze geavanceerde zoekfuncties om hotels te vinden met de voorzieningen die u wilt. Wanneer u als IHG Rewards Club-lid verblijft, kunt u in het hotel ook gratis gebruikmaken van internet. Sommige van onze hotels hebben een binnenzwembad, andere bieden een warm ontbijt, kamers met een keuken of spaservices. We maken het u gemakkelijk om het ideale hotel voor uw reis te reserveren.

Sluiten
Selecteer de incheckdatum
Selecteer de uitcheckdatum
Check beschikbaarheid

Ga naar onze pagina Groepen en vergaderingen  De link wordt in een nieuw browservenster geopend. en vind het perfecte hotel voor uw volgende vergadering, evenement of groepsboeking van minimaal 10 kamers. Klaar om nu 10 of meer kamers te boeken? Bel 1-800-MEETING (Buiten de VS? Klik hier).  De link wordt in een nieuw browservenster geopend.