Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Neurenberg City Centre

Engelhardsgasse 12

 

Nuernberg

90402 

Germany 

Inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Incheckleeftijd: 18

BOEK ONLINE OF
BEL DE AFDELING RESERVERINGEN

Neurenberg City Centre Engelhardsgasse 12

Direct boekingsvoordeel

De locatie in een oogopslag
Downtown
Plaatsnaam:
NUERNBERG
Routebeschrijving vanaf stadscentrum naar hotel:
East
Lokaal
Dichtstbijzijnde congrescentrum:
CCN -CongressCenter Nuremberg
Afstand vanaf hotel:
4.35 MI/ 7 KM
Niet te missen

Niet te missen

Met een enorm grote collectie van meer dan een miljoen voorwerpen, van de prehistorie tot de 20e eeuw, biedt het Germanisches Nationalmuseum genoeg afwisseling voor iedereen. Verken alle ruimtes vol fascinerende schatten, van rustieke kamers en barokke tuinkabouters tot antiek speelgoed en schilderijen van Dürer, en ontdek de 15e-eeuwse wereldbol die mogelijks de oudste ter wereld is.
Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

Het Handwerkerhof, een eerbetoon aan het ambachtelijke verleden van Neurenberg, is een wirwar van schilderachtige vakwerkhuisjes met allerlei werkplaatsen naast de oude stadsmuur. Kijk hoe leerlooiers, goudsmeden en pottenbakkers hun vak uitoefenen voordat u een uniek souvenir uitkiest. Proef de lokale peperkoek vers van de bakker en ga naar een traditioneel eethuisje voor een portie braadworst.
Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

Alle bezienswaardigheden van de stad liggen vlak bij het hotel. Wandel over de rivier de Pegnitz naar de Weissgerbergasse, een rij vakwerkhuizen waar vroeger welvarende leerlooiers gevestigd waren en waar nu bars, cafés en winkels te vinden zijn. Beklim de nabijgelegen steile, geplaveide straatjes naar de keizerlijke burcht en de 13e-eeuwse Sinwellturm voor een adembenemend uitzicht over de stad.
Tips

Tips

Probeer zeker eens de beroemde worstjes van de stad.De Nürnberger Rostbratwürstchen, vaak vergezeld van krachtige mierikswortel, worden geserveerd in een broodje of met bijgerechten zoals zuurkool. Voor een verandering van omgeving loopt u vanuit het hotel naar de wijk Gostenhof, waar u winkeltjes kunt vinden met lokaal gemaakte geschenken, woningdecoratie en hippe modemerken.