Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Villingen - Schwenningen

Klinik Strasse 3/1

 

Villingen-Schwenningen

78052 

Germany 

Inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Incheckleeftijd: 18

BOEK ONLINE OF
BEL DE AFDELING RESERVERINGEN

Villingen - Schwenningen Klinik Strasse 3/1

Direct boekingsvoordeel

De locatie in een oogopslag
Downtown
Plaatsnaam:
Villingen-Schwenningen
Routebeschrijving vanaf stadscentrum naar hotel:
Zuidwesten
Afstand vanaf hotel:
3.11 MI/ 5 KM
Lokaal
Gemakswinkel:
1.24 MI/ 2 KM North
Golfbaan:
13.05 MI/ 21 KM Zuid
Binnentennis:
6.21 MI/ 10 KM East

Bezienswaardigheden

  • franziskaner museum
  • Triberger waterfalls
Niet te missen

Niet te missen

Het Franziskaner Museum ligt op 10 min. rijden in de Altstad van Villingen en entree is gratis met de SchwarzwaldCard. Het ligt in een middeleeuws franciscanenklooster met exposities over het lokale erfgoed, en met name horlogemaken en traditionele kledij. Vergeet ook niet de Keltische objecten uit een koninklijke tombe van het nabijgelegen Magdalenenberg. Ze zijn meer dan 2600 jaar oud.
Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

Het Bodenmeer is een van de oudste meren van Centraal-Europa, en makkelijk bereikbaar vanaf het hotel. Het meer grenst aan Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en wordt omringd door oude steden en dorpen, natuurgebieden en wijngaarden. Er gaan boottours naar de eilanden in het meer en de oevers zijn altijd populair bij wandelaars en fietsers. Ga in de zomer zwemmen bij een van de vele stranden.
Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

Op slechts 30 min. rijden liggen de spectaculaire watervallen van Triberg, waar het water in 7 niveaus van 163 meter hoog naar beneden stort. Bewonder al dit moois, ontdek de paden naast het water en lees de informatieve borden die lokale flora en fauna beschrijven. Ga in de schemering naar de watervallen om ze magisch uitgelicht te zien. Toegang gratis met de SchwarzwaldCard.
Tips

Tips

Ga na uw ontdekkingsreis door het middeleeuwse centrum van Villingen naar de traditionele Italiaanse ijssalon Eiscafé Zampolli. Dit lokale instituut is al meer dan 75 jaar favoriet bij kinderen en volwassenen, en biedt een enorm aanbod zelfgemaakte smaken. Trakteer uzelf op een ijsje, een sorbet of een decadente sundae en leun achterover op het terras terwijl u de boel even de boel laat.