Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Home > Voordeel rechtstreeks boeken

Direct boekingsvoordeel

Besteprijsgarantie

We zijn er zeker van dat we op onze websites de beste prijzen voor onze hotels bieden, daarom hebben we een Besteprijsgarantie in het leven geroepen. Wanneer u ergens anders een lagere prijs voor ons hotel vindt, nemen wij de kosten voor uw eerste overnachting voor onze rekening! En dat is maar een van de vele voordelen die u krijgt met Voordelig rechtstreeks boeken.


Heeft u een lagere prijs gevonden? Kom meer te weten over onze garantie De koppeling wordt in een nieuw browservenster geopend..

Bekijk onze volledige algemene voorwaarden De link wordt in een nieuw browservenster geopend De koppeling wordt in een nieuw browservenster geopend..

Lees meer over de functies van Voordelig rechtstreeks boeken

Gratis ontbijt

Gratis ontbijt
Bij Holiday Inn weten we dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Daarom bieden we onze gasten een gratis warm ontbijt. Ons restaurant biedt een overvloed aan hartige lekkernijen. Begin de dag met een uitgebreid aanbod aan warme gerechten, zoals ham, worst, kaasomelet, beschuit en nog veel meer!**

Great Rewards icon

Het beste hotelloyaliteitsprogramma ter wereld
Wanneer u rechtstreeks via onze website boekt, kunt u gemakkelijk IHG® Reward Club-punten verdienen voor overnachtingen in meer dan 4.500 IHG-hotels over de hele wereld Verzilver punten voor gratis hotelovernachtingen, kortingen op reizen en een aantal 'buitenhotelse' beloningen.
Meer informatie over IHG® Rewards Club De link wordt in een nieuw browservenster geopend De koppeling wordt in een nieuw browservenster geopend..

Security icon

Beveiligde en veilige transacties
HIExpress.com biedt hoogwaardige technologie en werkt samen met een toonaangevende aanbieder van internetdiensten om te zorgen dat uw persoonlijke en financiële gegevens goed worden beschermd.
Lees meer over hoe wij uw privacy beschermen.


All Available Rates icon

Elke kamer, elke prijs, elk moment.
Als u op HIExpress.com boekt, beschikt u over het grootste aantal kamers en tarieven. Wij zijn het beste online adres met de meeste keuze.
Of u nu uw volgende vakantie, weekendje weg of zakenreis plant, profiteer van Voordelig rechtstreeks boeken.
De Besteprijsgarantie geldt niet voor hotels in China, Macau, Hongkong en Taiwan.**Ontbijtproducten kunnen per locatie verschillen.

De opgegeven zoekcriteria hebben geen resultaten opgeleverd. Wijzig de selectie en probeer het opnieuw.

Close

Destination
Finding a hotel is easy. Your destination can be:

  • a city (San Francisco)
  • an address (123 Main St., Springfield, IL)
  • an airport (LAX)
  • a point of interest (Fenway Park)
  • Zip Code (30308)
Recente zoekopdrachten
Close

Uw zoekopdracht heeft meerdere resultaten opgeleverd. Kies uw bestemming uit de onderstaande lijst. Als uw bestemming niet in de lijst voorkomt, sluit u het venster en voert u de zoekopdracht opnieuw uit.

Selecteer deze optie voor meer informatie over het veld Bestemming. Hotels zoeken langs een route
Hotels zoeken langs een route
Selecteer deze optie om de kalender te openen.
Selecteer deze optie om de kalender te openen.

Reward Nights

When redeeming points for a Reward Night, you may only book one room at a time.


Once you complete your Reward Night reservation you will be given the option to duplicate this reservation.

Meer zoekopties
Zoekopties verbergen
Selecteer deze optie voor meer informatie over bedrijfsidentificatienummers.

Corporate ID
If your company has a preferred corporate account with us, please provide the account number here. This will allow us to display your company's preferred rates

Selecteer deze optie voor meer informatie over IATA-nummers.

The IATA number is a number that identifies bookings associated with travel agencies

IHG-merken
Zoekresultaten op:
Faciliteiten
check in datum
(bijv. dec-13-2017)
check out datum
(bijv. dec-14-2017)
Uw verzoek wordt verwerkt...

To book more than 9 rooms for one stay or request a quote, please use our Easy Meetings tool, call 1-800-MEETING (in United States, Mexico and Canada) or contact a Global Sales Office.

Knop Sluiten

  
Guaranteed Room Icon

Een gegarandeerde kamer
Als u op HIExpress.com boekt en wij uw reservering niet kunnen nakomen, bieden wij u een kamer in een ander comfortabel en vergelijkbaar hotel aan, inclusief vervoer, en betalen wij uw eerste overnachting. Eventuele aanbetalingen worden terugbetaald.

No Booking Fees icon

Geen reserveringskosten
Veel andere reiswebsites rekenen verborgen boekingskosten die kunnen oplopen tot $ 10. U kunt dergelijke verborgen boekingskosten vermijden. Gewoon door rechtstreeks bij ons te boeken. Bij ons betaalt u nooit boekingskosten.


Comprehensive Icon

De meest uitgebreide informatie over onze hotels.
Op HIExpress.com vindt u volledige en uitgebreide informatie over onze hotels, inclusief actuele kamerbeschrijvingen, foto's, reisgidsen, kaarten en routebeschrijvingen.