Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Express Shrewsbury

Sitka Drive Shrewsbury Business Park , Shrewsbury, SY2 6LG

Galerij weergeven KAART BEKIJKEN
Hebt u een
vraag?
BEL ONS
Bezienswaardigheden in de buurt

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Shrewsbury Castle
Downtown

Downtown

Plaatsnaam: Shrewsbury town

Routebeschrijving van stadscentrum naar hotel: North

Afstand tot hotel: 2 MI/ 3.22 KM

Lokaal

Lokaal

Supermarkt: 2 MI/ 3.22 KM Zuid

Golfbaan: 6.1 MI/ 9.82 KM Zuid

Niet te missen

Niet te missen

Vanuit het hotel rijdt u binnen 25 minuten naar Ironbridge Gorge. Trek voldoende tijd uit voor dit UNESCO Werelderfgoed, want u heeft zeker een dag nodig om deze 'geboorteplaats van de industrie' te bekijken! In Ironbridge Gorge ziet u waar de Industriële Revolutie in de 18e eeuw begon. Bezoek ook de fascinerende musea en historische trekpleisters rondom de eerste ijzeren brug ter wereld.

Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

De bekendste inwoner van Shrewsbury is Charles Darwin. Daarom vindt u overal in de stad herinneringen aan de geweldige naturalist en bedenker van de evolutietheorie. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Mount, het huis waar Darwin opgroeide, of van het 'Thinking Path', waar hij elke morgen met zijn vader liep om zijn hersenen te stimuleren? Informeer bij onze medewerkers naar de Darwin Walk.

Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

De hoofdingang en diverse kamers aan de voorzijde van Holiday Inn Express® Shrewsbury kijken uit over de Wrekin. Deze oude heuvel vormt de grens van Shropshire. De klim kost maar weinig energie en vanaf de top heeft u een geweldig uitzicht over het platteland. De Wrekin is dan ook een ideale plaats om de geschiedenis en schoonheid van het landschap te bewonderen.

Slimme tips

Hoewel Engeland en Wales nog (niet) beroemd staan om hun wijnen, vindt u op tien minuten rijden Wroxeter Roman Vineyard, een wijngaard met hoogwaardige druiven. Tweeduizend jaar geleden plantten de Romeinen hier wijnstokken en dit familiebedrijf heeft die traditie nieuw leven ingeblazen. Volg de rondleiding en proef Noble Roman en Shropshire Gold, om slechts twee wijnsoorten te noemen.