Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Galerij weergeven KAART BEKIJKEN
Hebt u een
vraag?
BEL ONS
Bezienswaardigheden in de buurt

Bezienswaardigheden in de buurt

  • Gothic Cathedral
  • Petite France
  • EUROPEAN PARLIAMENT AND OTHER INSTITUTIONS
  • Europa Park
Downtown

Downtown

Plaatsnaam: Strasbourg

Routebeschrijving van stadscentrum naar hotel: North

Afstand tot hotel: 1.12 MI/ 1.8 KM

Lokaal

Lokaal

Golfbaan: 4.97 MI/ 8 KM Zuid

Buitentennis: 4.97 MI/ 8 KM Zuidoosten

Niet te missen

Niet te missen

Buiten de parlementaire vergaderingen kunt u een bezoek brengen aan het Europees Parlement, de kamer van afgevaardigden of Simone Veil. Krijg uw identiteitskaart en geniet van het! Bezoeken vinden plaats in verschillende talen. Aangezien het hotel 20 minuten met de tram telt, is de lijn direct!

Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

De Elzasser gastronomie wordt beïnvloed door de Duitse en Centraal-Europese keuken. Onze gerechten zijn royaal, ideaal voor heerlijke maaltijden! U zult onze " tartes flambées", onze Sauerkraut, onze wijnen en ook onze bieren moeten proeven! Of u nu in het noorden of zuiden van de regio bent, u zult onze specialiteiten op verschillende manieren ontdekken. Maar mis geen wijn- of bierproeverij.

Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

Verlaat Straatsburg niet zonder de vliegboot te nemen. Na een bezoek aan de stad te voet of per fiets, ontspannen voor een uur en een half en genieten van dit andere uitzicht op de stad. U ziet dichter de Vauban dam, de ingang van de Petite France en haar torens. Laat u de geschiedenis van Straatsburg vertellen!

Slimme tips

Om optimaal te genieten van de stad, slechts een tip: Bezoek het te voet of per fiets. Tussen voetgangersstraten en fietspaden, de stad zal van jou zijn! Reserveer uw parkeerplaats en laat uw auto achter bij het hotel