Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Galerij weergeven KAART BEKIJKEN
Hebt u een
vraag?
BEL ONS
Bezienswaardigheden in de buurt

Bezienswaardigheden in de buurt

 • Malieveld
Downtown

Downtown

Plaatsnaam: The Hague

Lokaal

Lokaal

Dichtstbijzijnde congrescentrum: World Forum The Hague

Afstand tot hotel: 2.24 MI/ 3.6 KM West

Supermarkt: 0.12 MI/ 0.2 KM East

Golfbaan: 5.34 MI/ 8.6 KM Noordoosten

Buitentennis: 1.24 MI/ 2 KM East

Niet te missen

Niet te missen

De meeste attracties zijn snel met het openbaar vervoer bereikbaar. Het Gemeentemuseum, ontworpen door de beroemde architect Berlage, bezit een belangrijke verzameling moderne kunst. Autoliefhebbers kunnen terecht in het Louwman Museum met een collectie van ruim 200 oude automobielen. De kinderen doet u een groot plezier met een bezoek aan Madurodam, waar u Nederland in het klein kunt bewonderen.

Wat u zeker moet doen

Wat u zeker moet doen

Den Haag ligt natuurlijk dicht bij de zee en vanuit het centrum is het met de tram slechts een paar haltes naar Scheveningen. Ideaal voor een portie verse vis in de haven, een verfrissende wandeling over de boulevard of langs het strand of een bezoek aan het museum Beelden aan Zee met een bijzondere collectie moderne sculpturen.

restaurants
 • Gusto Mangia e Bevi

  The restaurant is located directly next to the hotel, in the city centre of The Hague and at the Plein, close to the Dutch Parliament. This Italian restaurant offers a wide variety of Italian food and also offers the possibility to dine outside on the terrace.

  Locatie: 0.06 MI/ 0.1 KM Noordoosten

  Menuaanbod: Ontbijt, Lunch, Diner, Dessert

  Telefoonnummer: 30-70-3020208

 • Barlow Bar & Restaurant

  This bar and restaurant is located in the city centre of The Hague, at the Plein on walking distance of the hotel. The restaurant has a warm atmosphere and is perfect for a private dinner in a separate room, or a dinner with friends and family in the bar.

  Locatie: 0.06 MI/ 0.1 KM North

  Menuaanbod: Ontbijt, Lunch, Diner, Dessert

  Telefoonnummer: 31-70-3923655

 • Cafe Restaurant Luden

  This restaurant at the Plein, on walking distance of the hotel offers a wide variety of International dishes. The restaurant has a warm atmosphere and can accommodate individual guests as well as larger groups.

  Locatie: 0.06 MI/ 0.1 KM North

  Menuaanbod: Ontbijt, Brunch, Lunch, Diner, Dessert

  Telefoonnummer: 31-70-3601733

Keer niet terug naar huis zonder

Keer niet terug naar huis zonder

Den Haag gaat er prat op dat men hier de beste Indische restaurants vindt. Nog altijd is er een grote van oorsprong Indonesische gemeenschap en dat is te merken aan de ruime keuze restaurants waar u kunt genieten van een heerlijke en uitgebreide rijsttafel. Wie van hip en trendy houdt kan natuurlijk ook terecht rond de Grote Markt, de Denneweg of vooral ’s zomers aan het strand in Scheveningen.

Slimme tips

Van begin mei tot half september kunt bij mooi weer op donderdag en zondag over de Haagse Antiek- en Boekenmarkt struinen op het Lange Voorhout. In de winter vindt u deze markt eens per week op het Plein. U vindt hier oude boeken, antiek en curiosa. Het is een heerlijke plek om even die gezellige en typisch Haagse sfeer te proeven.