Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Veelgestelde vragen over de Besteprijsgarantie


Wenn Sie direkt bei uns buchen, erhalten Sie immer den günstigsten, online verfügbaren Preis – versprochen. Wenn Sie auf einer anderen Website einen günstigeren Preis finden, erhalten Sie diesen Preis auch bei uns, plus fünffache IHG® Rewards Club Punkte (bis maximal 40.000 Punkte). Sie können sich also ganz auf Ihren Aufenthalt konzentrieren, ohne Preise vergleichen zu müssen.
Die Bestpreisgarantie ist für Hotels in der Volksrepublik China, in Macao, Hongkong und Taiwan nicht verfügbar.

Vragen en antwoorden over claims onder de Besteprijsgarantie:

1. Wat is de Besteprijsgarantie ('BPG')?

De BPG is onze belofte aan gasten dat zij het laagste tarief krijgen dat online beschikbaar is voor hotels van het IHG-merk als ze hun hotelkamer rechtstreeks bij IHG boeken.   Als er een lager tarief beschikbaar is op een niet-IHG-website voor een kamer in een hotel van het IHG-merk, en dit lagere tarief voldoet aan de algemene voorwaarden van de BPG, zal IHG het verblijf tegen het lagere tarief aanbieden en de gast die de BPG-claim indient 5x (5 keer) het aantal IHG Rewards Club-punten toekennen voor het kamertarief voor dat verblijf.  * Deze bonuspunten worden alleen toegekend aan IHG Rewards Club-leden.

2. Kan ik mijn reservering rechtstreeks bij het hotel of via het centrale IHG-reserveringskantoor boeken en toch een claim indienen?

Ja, maar u dient dan nog steeds het online claimformulier in te vullen om aanspraak te kunnen maken op de Besteprijsgarantie.

3.  Kan ik een screenshot inzenden als bewijs dat ik een lager tarief heb gevonden?

Nee, IHG bepaalt onafhankelijk of een claim geldig is en neemt geen documentatie in behandeling die wordt overlegd in de plaats van een online claimformulier of als onderdeel van het validatieproces van een ingediende claim.

4. Kan ik de Besteprijsgarantie direct e-mailen met een claim zonder dat ik het claimformulier moet invullen?

Nee, alle claims moeten worden ingediend via het online claimformulier om in behandeling te worden genomen.

5. Met wie neem ik contact op als ik niet binnen 24 uur nadat ik mijn claim voor de Besteprijsgarantie heb ingediend een reactie heb ontvangen?

Het kan tot 24 uur duren voordat een claim in behandeling wordt genomen. Als u na die tijd geen reactie op uw claim hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar bestpriceguarantee@ihg.com.


6. Is het mogelijk om een IHG Rewards Club-lidmaatschapsnummer toe te voegen aan een reservering na het uitchecken om de beloning van 5x het aantal punten te ontvangen?

Helaas kan de beloning van 5x het aantal punten niet meer worden toegekend na het uitchecken. Zorg er daarom voor dat uw lidmaatschapsnummer aan de reservering is toegevoegd voordat u uitcheckt uit het hotel.

7. Wanneer wordt mijn beloning van 5x het aantal punten verwerkt?

De beloning van 5x het aantal punten zal worden toegekend na afloop van het verblijf en in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van het IHG Rewards Club-programma. U vindt deze Algemene voorwaarden op https://www.ihg.com/hotels/us/en/global/customer_care/member-tc

8.  Wat als ik de punten van de beloning die ik heb ontvangen voor mijn verblijf niet zie, of als ik het niet eens ben met het aantal punten van deze beloning?

Stuur in dat geval een e-mail naar het team van de Besteprijsgarantie via bestpriceguarantee@ihg.com. Het team zal uw verzoek in behandeling nemen en contact met u opnemen. Alle beloningen in de vorm van bonuspunten worden geheel naar eigen inzicht van IHG bepaald en dat besluit is definitief.

9. Moet ik een reservering doen om een claim in te dienen met betrekking tot de Besteprijsgarantie?

Ja. Een geldige reservering bij een IHG-merkhotel, geboekt via een direct kanaal van IHG (zoals een IHG-website, callcenter of mobiele app), is vereist om een claim met betrekking tot de Besteprijsgarantie in te dienen.

10.  Tellen de bonuspunten van de beloning van 5x het aantal punten mee voor mijn lidmaatschapsniveau van IHG Rewards Club?

Nee. Het aantal punten van de beloning dat groter is dan wat u anders verdiend zou hebben met het kamertarief van uw verblijf, wordt toegekend als bonuspunten die niet meetellen voor de lidmaatschapsstatus van de gast.

11.  Kunnen mijn Besteprijsgarantie-bonuspunten vervallen?

Ja. Bekijk de Algemene voorwaarden van IHG Rewards Club voor meer informatie over het vervallen van punten.

12. Is er een limiet aan het aantal bonuspunten dat ik per claim kan ontvangen?

Ja, per claim kunt u maximaal 40.000 bonuspunten ontvangen.

Bijgewerkt op 9 Januari 2018