Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze informatiepagina het antwoord op een groot aantal veelgestelde vragen. Blader door de onderwerpen en lees het antwoord op uw vragen wanneer u dat zelf het beste uitkomt.

IHG® Rewards Club

Account
Punten
Programma
Beloningen
Hotelbeoordelingen
Kimpton


Account

Hoe wijzig ik mijn PIN?

U kunt uw PIN online wijzigen na aanmelding bij uw IHG® Rewards Club-account en door te klikken op "Persoonlijke informatie".

Terug naar boven

 

Hoe kan ik mij online aanmelden bij mijn account?

U kunt zich op elk gewenst moment aanmelden bij uw account via de knop 'Aanmelden' in de rechterbovenhoek van elke pagina.

Terug naar boven

 

Wat moet ik doen als ik mijn lidmaatschapsnummer kwijt ben?

Neem contact op met het dichtstbijzijnde IHG® Rewards Club Service Center of stuur ons een e-mail om uw lidmaatschapsnummer op te vragen.

Terug naar boven

 

Ik weet mijn pincode niet meer. Hoe kan ik die opvragen?

PIN ophalen.

Terug naar boven

 

Geen e-mailadres geregistreerd?

Bel het IHG® Rewards Club-servicecentrum en bespreek het met een van onze behulpzame accountmanagers.

Terug naar boven

 

Hoe maak ik een PIN?

Als u nog geen PIN hebt, gaat u naar onze pagina PIN aanmaken om een PIN voor uw account te maken.

Terug naar boven

 

Ik kan mijn IHG® Rewards Club-kaart niet vinden. Kan ik een nieuwe krijgen?

Ja. Meld u aan bij uw account, ga naar de pagina Ledenmateriaal en print een nieuwe kaart. U kunt hem meteen gebruiken. Of u kunt kiezen voor Nieuwe kaart aanvragen om een plastic kaart binnen 2-4 weken toegestuurd te krijgen.

Terug naar boven

 

Hoe vaak ontvang ik een eStatement van de IHG® Rewards Club?

U ontvangt maandelijks een eStatement met uw accountactiviteiten. Wilt u deze niet ontvangen, wijzig dan uw e-mailabonnement in Communicatievoorkeuren.

Terug naar boven

 

Hoe kan ik mijn e-mailadres, mijn accountgegevens en/of mijn voorkeuren bijwerken?

Meld u aan op uw account en ga naar 'Voorkeuren' bovenaan de pagina om uw gegevens bij te werken.

Terug naar boven

 

Hoe kan ik online puntenvouchers bijschrijven?

Ga naar de pagina Puntenvouchers inwisselen en typ uw IHG® Rewards Club-nummer en vouchernummer in.

Terug naar boven

 

Kan ik IHG® Rewards Club-punten kopen?

Punten van de IHG® Rewards Club kunnen worden gekocht in pakketten van 1.000 stuks tot een maximum van 100.000 punten per lopend kalenderjaar. Voor meer informatie over de prijs, hoeveelheden en verdere voorwaarden meldt u zich aan bij uw account en gaat u naar https://storefront.points.com/IHG-rewards-club/nl_NL/buy

Terug naar boven

Kan ik punten overdragen aan familie en vrienden?

Punten van de IHG® Rewards Club kunnen worden overgedragen aan een ander lid van de IHG® Rewards Club in pakketten van 1.000 punten voor USD 5 per 1.000 punten. Er is geen limiet aan het aantal punten dat een lid kan overdragen of ontvangen. Klik om nu punten over te dragen. Voor meer informatie over kosten, hoeveelheden en aanvullende voorwaarden gaat u naar de pagina Accountstatus. Voor aanvullende ondersteuning kunt u het IHG® Rewards Club-servicecenter bellen.

Terug naar boven

 

Vervallen IHG® Rewards Club-punten?

Als beloning voor de gasten die ervoor kiezen vaker bij ons te verblijven, richten we de voordelen van ons programma op leden die regelmatig verdienen en inwisselen. Alle punten vervallen na 12 maanden als er geen accountactiviteit plaats vindt. Maar het is gemakkelijk om uw puntensaldo te handhaven. U hoeft slechts één keer per jaar via een van onze IHG-hotels of partners punten te verdienen of in te wisselen.

Terug naar boven

 

Hoe word ik IHG® Rewards Club Gold Elite-lid?

U ontvangt het Gold Elite-lidmaatschap van de IHG® Rewards Club wanneer u minimaal 10 overnachtingen tegen kwalificerende tarieven heeft geboekt of ten minste 10.000 voor Elite kwalificerende punten heeft opgespaard tijdens een kalenderjaar. Heeft u eenmaal het Gold Elite-lidmaatschap verworven in een bepaald kalenderjaar, dan blijft dat geldig tot het einde van het volgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.

Terug naar boven

 

Hoe word ik IHG® Rewards Club Platinum Elite-lid?

U ontvangt het Platinum Elite-lidmaatschap van de IHG® Rewards Club wanneer u minimaal 40 overnachtingen tegen kwalificerende tarieven heeft geboekt of ten minste 40.000 voor Elite kwalificerende punten heeft opgespaard tijdens een kalenderjaar. Als u Platinum Elite-lidmaatschap heeft verworven in een kalenderjaar, dan blijft dat geldig tot het einde van het volgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.

Terug naar boven

 

Hoe word ik IHG® Rewards Club Spire Elite-lid?

U ontvangt het Spire Elite-lidmaatschap van IHG® Rewards Club wanneer u minimaal 75 overnachtingen tegen kwalificerende tarieven heeft geboekt of wanneer u ten minste 75.000 voor Elite kwalificerende punten heeft opgespaard tijdens een kalenderjaar. Zodra u de Spire Elite-lidmaatschapsstatus in een willekeurig kalenderjaar heeft verworven, behoudt u die status tot het einde van het daaropvolgende kalenderjaar. Voor meer informatie over de status en de voordelen ervan, klikt u hier.

Terug naar boven

 

Als ik in aanmerking kom voor Spire Elite, hoe lang heb ik dan toegang tot mijn keuzevoordeel?

Zodra u in aanmerking komt voor Spire Elite hebt u toegang tot uw keuzevoordeel tot het einde van het programmajaar (meestal het einde van het volgende kalenderjaar). Als u ons nieuwste lidmaatschapsniveau bijvoorbeeld verdient in augustus 2015, heeft u tot 31 december 2016 de tijd om uw keuzevoordeel te selecteren.

Terug naar boven

 

Ik wil graag mijn vriend(in) helpen met een upgrade naar Platinum Elite, maar hij/zij is geen IHG Rewards Club-lid. Is dat mogelijk?

Ja, u kunt iemand nomineren voor een upgrade naar Platinum Elite, maar uw vriend(in) moet zich wel eerst inschrijven bij de IHG Rewards Club door zich aan te melden bij ihg.com/​rewardsclub en "Inschrijven bij IHG Rewards Club" te selecteren.

Terug naar boven

 

Als ik als Spire Elite-lid dit jaar 25.000 bonuspunten als keuzevoordeel kies en ik volgend jaar opnieuw in aanmerking kom voor Spire Elite, mag ik dan volgend jaar weer een keuze doen?

Ja, elk jaar dat u Spire Elite verdient of handhaaft, verdient u een nieuw keuzevoordeel. En u kunt elk jaar een andere keuze maken.

Terug naar boven

 

Kan ik als Spire Elite-lid mijn keuzevoordeel wijzigen als ik van gedachten verander?

Nee. Aangezien het keuzevoordeel onmiddellijk wordt verwerkt, kunnen we uw keuze na selectie niet meer terugdraaien.

Terug naar boven

 

Als Spire Elite-lid ben ik klaar om mijn keuzevoordeel te selecteren! Hoe maak ik een selectie en hoe lang duurt het voordat ik de punten zie of kan zien dat de upgrade voor mijn vriend(in) is doorgevoerd?

Meld u gewoon aan bij uw account op ihg.com/​rewardsclub en u kunt uw selectie in uw account maken. Als u punten kiest, worden de punten onmiddellijk op uw account bijgeschreven. Als u kiest voor de upgrade van een vriend(in) naar Platinum Elite, heeft u slechts het IHG® Rewards Club-lidmaatschapsnummer van uw vriend(in) nodig (of vraagt u hem/​haar zich in te schrijven via ihg.com/​rewardsclub als hij/​zij nog geen lid is). De upgrade van uw vriend(in) naar Platinum Elite wordt dan onmiddellijk doorgevoerd.

Terug naar boven

 Kimpton

Will I earn IHG® Rewards Club points for stays at Kimpton® hotels?
From January 1, 2018, you are eligible to earn IHG® Rewards Club points when you stay at any Kimpton hotel on a qualifying rate.
Back to top

Spaar ik punten voor alle uitgaven bij Kimpton hotels?
IHG Rewards Club points will be awarded for spend on room nights. At this time, spend on food & beverage and other incidentals will not be eligible for points.
Back to top

Can I redeem IHG Rewards Club points for Reward Nights at Kimpton hotels?
Beginning January 2018, you are able to use IHG Rewards Club points to book Reward Nights at any Kimpton hotel. All terms and conditions associated with IHG Reward Nights will apply.
Back to top

Kan ik mijn geldige gratis overnachting(en) gebruiken bij Kimpton hotels?
Beginning January 2018, you are able to use your valid free night(s) at all Kimpton hotels. All terms and conditions associated with the free night will apply.
Back to top

Ontvang ik al mijn IHG Rewards Club-voordelen bij een Kimpton hotel?
Yes. You will be recognized by your IHG Rewards Club membership level and receive your IHG Rewards Club benefits when staying at any Kimpton hotel.

For Elite members (Gold Elite, Platinum Elite and Spire Elite), your Welcome Amenity will be a specialized Kimpton perk known as “Raid the Bar,” where you will be able to choose a snack or drink from your in-room mini-bar or enjoy a glass of wine or cocktail at a Kimpton bar or restaurant.
Back to top

Wat kan ik als IHG Rewards Club-lid verwachten bij een Kimpton hotel?
In addition to the rich benefits associated with being an IHG Rewards Club member, you can expect the heart-felt care, locally-infused design, chef-driven and locally inspired restaurant, and added perks like wine hour, yoga mats and bikes for borrow that are the hallmarks of Kimpton hotels.

For Elite members (Gold Elite, Platinum Elite and Spire Elite), your Welcome Amenity will be a specialized Kimpton perk known as “Raid the Bar,” where you will be able to choose a snack or drink from your in-room mini-bar or enjoy a glass of wine or cocktail at a Kimpton bar or restaurant.
Back to top

If I received credentials for a newly created IHG Rewards Club account but was already a member, can I merge my accounts?
Yes. We are happy to assist with ensuring all account activity and points balances transfer correctly to one IHG Rewards Club account. Please call our customer care center at (888) 695-4678 and our team will assist in merging your accounts.
Back to top

Which Principal properties are joining the IHG family?

As of 24th October 2018, the below properties will no longer be part of the Applause Rewards and Showtime Rewards programs.

The Principal London Hotel, London

The Principal St David’s Hotel, Cardiff

The Principal Edinburgh Charlotte Square Hotel, Edinburgh

The Principal Blythswood Square Hotel, Glasgow

The Principal Manchester Hotel, Manchester

The Principal Edinburgh George Street Hotel, Edinburgh

The Principal Met Hotel, Leeds - Now Available

Wotton House Hotel, formerly a De Vere property

The Principal York Hotel, York

Terug naar boven

Are all of the Principal properties joining IHG Rewards Club right away?

No. The above Principal properties will become a part of the IHG family beginning now through December 2018. Once a property becomes IHG Rewards Club eligible, we will update the change here.
Back to top

If I have an existing booking at a Principal property, will I still receive my Applause or Showtime benefits?

Any bookings made prior to 24th October 2018 at one of the above properties will be honored by IHG and your stays will count towards your 15% discount tracker. IHG reserves the right to replace the Applause and Showtime in-house benefits with an IHG Rewards Club benefit of similar standing.
Back to top

What happens if I place a booking on or after 24th October 2018 at one of the above Principal properties?

Any bookings made on or after 24th October 2018 at these properties will not qualify for the Applause rate or in-house benefits. Showtime benefits will also not qualify at these properties after 24th October 2018.
Back to top

If I have a question about an upcoming stay or my member account, who can I contact?

Please call +44 800 781 3277 if you have questions about an upcoming stay. If you have a question regarding your member account, please contact our IHG help desk via email at ihgrewardsclub@ihg.com. The IHG help desk is open 24 hours a day, 7 days a week unless otherwise indicated.
Back to top