Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Algemene voorwaarden IHG Besteprijsgarantie

De Besteprijsgarantie is onze belofte aan gasten die direct op onze eigen websites boeken. We hebben bijkomende wijzigingen aangebracht in de garantie en in de Algemene voorwaarden om nog verder te definiëren welke claims geldig zijn en om beter te kunnen vaststellen wat een geldige claim is en deze te ondersteunen

Besteprijsgarantie: we garanderen dat elke hotelreservering die via een IHG-website is geboekt, de laagste kamerprijs (kamertarief) of totale kamerkosten (incl. alle belastingen en bijkomende kosten) zal hebben die openbaar op internet beschikbaar is/zijn. Als u binnen 24 uur na boeken op het internet op een niet-IHG website een lagere kamerprijs of totale kamerkosten (inclusief belastingen en bijkomende kosten) vindt, zal IHG u de eerste overnachting gratis en de de rest van de overnachtingen van uw verblijf tegen de lagere gemiddelde gevonden kamerprijs voor dit verblijf aanbieden, volgens de onderstaande Algemene voorwaarden.

 1. Boeken.Maak een geldige kamerreservering met de laagst beschikbare prijs (kamerprijs) op een IHG-website voor een hotel van een IHG-merk met behulp van een zoekopdracht naar het “beste beschikbare tarief”. Een “geldige kamerreservering” betekent een voltooide reservering met een geldig betaalmiddel. De IHG Besteprijsgarantie is niet van toepassing op boekingen bij Kimpton® Hotels. Kimpton® Hotels en Restaurants biedt zelf ook een Besteprijsgarantie met andere voorwaarden als u rechtstreeks via KimptonHotels.com boekt.De Besteprijsgarantie is niet van toepassing op hotels in continentaal China, Macau, Hongkong en Taiwan
 2. Lagere prijs. Als u op een andere website dan op een IHG-website binnen 24 uur na reservering op een IHG-website voor hetzelfde verblijf een lagere kamerprijs vindt die ook een lagere totaalprijs (inclusief belastingen en bijkomende kosten) oplevert bij een verblijf die uit meerdere overnachtingen bestaat, krijgt u van ons de eerste overnachting in het IHG-hotel gratis en verlagen wij de kamerprijs per nacht voor de rest van uw verblijf naar de laagste gemiddelde prijs die u hebt gevonden (na verificatie van deze laagste gemiddelde kamerprijs per nacht en lagere gemiddelde totale kosten van de kamer, inclusief belasting en bijkomende kosten). Per verblijf kennen we maximaal één gratis overnachting toe, zelfs als u meerdere lagere prijzen hebt ontdekt. Voor geldige claims wordt de kamerprijs van iedere volgende nacht tijdens het verblijf verlaagd tot de gemiddelde kamerprijs per nacht voor het verblijf dat u op een andere website dan de IHG-website hebt gevonden. In het geval dat een gratis nacht vergoed moet worden met een cheque, wordt de cheque uitgeschreven op en verzonden naar de naam en het adres zoals vermeld bij de reservering op de IHG-website waarop de geldige claim is gebaseerd.
 3. Een claim indienen bij IHG. U dient contact met ons op te nemen via het online claimformulier binnen vierentwintig (24) uur na het afronden van uw geldige kamerreservering op een IHG-website om een claim in te dienen voor de Beste-prijsgarantie Bovendien moet de claim minimaal vierentwintig (24) uur voorafgaande aan de standaard inchecktijd van het betreffende IHG-hotel worden ingediend. De lagere gemiddelde kamerprijs per nacht en de lagere totale kamerkosten moeten ten tijde van de verificatie van de claim voor reservering beschikbaar zijn en moeten beide lager zijn dan de gevonden prijzen op een IHG-website, zoals vastgesteld door medewerkers van de klantenservice van IHG en uitsluitend naar het oordeel van IHG.
 4. Dezelfde kamers.De garantie geldt alleen voor exact hetzelfde kamertype en hetzelfde uitzicht. Als u bijvoorbeeld een kamer boekt met een kingsize bed en een slaapbank en met uitzicht (bv. op zee) op een IHG-website en deze kamer vergelijkt met een kamer op een andere website, moet u een prijs vinden voor dezelfde kamer met kingsize bed en slaapbank en met hetzelfde uitzicht.
 5. Dezelfde voorwaarden. Uw claim is uitsluitend geldig als alle voorwaarden van de vergelijkbare kamerreservering in alle opzichten hetzelfde zijn als de voorwaarden op de IHG-website, inclusief maar niet beperkt tot vooruitbetaling, aanbetaling, het aantal gasten of andere voorwaarden. Als u bijvoorbeeld op een IHG-website een kamer boekt die zonder kosten geannuleerd kan worden, mag u deze niet vergelijken met een vooruitbetaalde of niet-terugbetaalbare kamerprijs op een andere website. Vooruitbetalingstarieven voor IHG-hotels op andere websites zullen worden vergeleken met het laagste beschikbare tarief op IHG-websites. De garantie is niet beschikbaar voor reserveringen op websites waar de boekingsgegevens pas na aankoop bekend worden. Websites die het hotelmerk pas bekendmaken nadat betaling is afgerond (inclusief veilingsites) komen niet in aanmerking voor deze garantie.
 6. Dezelfde prijzen. Voor verblijven die uit meerdere overnachtingen bestaan, vergelijkt de garantie de gemiddelde kamerprijs per nacht en de gemiddelde totale kamerkosten per nacht voor uw geldige kamerreservering met de tarieven die u op een andere website heeft gevonden.

  6.b. Vergelijken van prijzen - Valuta-eisenDe valuta van het hotel bepaalt de vergelijking met de kamerprijs en de totale kamerkosten op de niet-IHG-website. De kamerprijs en de totale kamerkosten op de niet-IHG-website moeten beschikbaar en zichtbaar zijn en genoemd, geboekt en betaald worden in de valuta van het hotel.

  6. c. Dezelfde prijzen - prijsvariaties. De kamerprijs per nacht en de totaalprijs voor de kamer per nacht (voor een verblijf van één nacht) of de gemiddelde kamerprijs per nacht en de gemiddelde totaalprijs voor de kamer per nacht (voor een verblijf van meer nachten) moeten beide lager zijn dan de respectievelijke kamerprijs bij IHG en de totaalprijs voor de kamer bij IHG, met een verschil van minimaal 1% of USD 1 (of een gelijkwaardig bedrag in de valuta van het hotel) (afhankelijk van welke waarde hoger is). Kortingsbonnen of waardebonnen mogen niet gebruikt worden om de gepubliceerde kamerprijzen te verlagen met als doel een claim in te dienen. De garantie is exclusief bijkomende kosten zoals kosten voor extra personen, behalve zoals omschreven in artikel 6.d. en 6.e.

  6. d. Japan.In Japan en op de ANAIHG websiteis de kamerprijs inclusief toeslagen voor extra personen. ANA-hotels komen niet in aanmerking voor de Besteprijsgarantie, maar alle andere IHG hotels, inclusief ANAIHG-hotels op de ANAIHG-website, komen wel in aanmerking.

  6. e. Australië/Nieuw-Zeeland.In Australië en Nieuw-Zeeland moeten, vanwege creditcardkosten die het hotel berekent, de kamerprijs per nacht en de totale kamerkosten per nacht of de gemiddelde kamerprijs per nacht en de gemiddelde totale kamerkosten per nacht minimaal 1.5% verschillen om een geldige claim te hebben.

 7. De vergeleken prijzen moeten openbaar verkrijgbaar zijn. De Besteprijsgarantie geldt alleen voor prijzen die zowel gepubliceerd als openbaar verkrijgbaar zijn op een niet-IHG-website ten tijde van de verificatie. De Garantie geldt niet voor prijzen die aangeboden worden op websites van lidmaatschapsprogramma's, bedrijfskortingen, onderhandelde prijzen, groeps- en beloningsprogramma's, loyaliteitsprogramma's, incentive-, meeting-, congres-, groothandel- of interlineprijzen, prijzen die op een veiling of soortgelijke wijze verkregen zijn of prijzen die alleen beschikbaar zijn met gebruik van kortingsbonnen of een andere actie en niet beschikbaar zijn voor iedereen. De Garantie is ook niet van toepassing als de gemiddelde lagere prijs per nacht verkregen is via een website waar u moet bellen om de prijs te horen of via een ontvangen e-mail.
 8. Vergelijken van arrangementen. De Garantie is van toepassing bij exact dezelfde arrangementen of inclusiefprijzen met dezelfde onderdelen. Kamerprijzen inclusief maaltijden of dranken, zoals ontbijt of diner, entertainment zoals kaartjes voor een show, en/of gratis lokale telefoongesprekken, parkeren of andere items die deel uitmaken van een samengesteld pakket, worden beschouwd als arrangementen en moeten volledig overeenstemmen om in aanmerking te komen voor de Garantie. Alle InterContinental Alliance Resort-arrangementen zijn uitgesloten van de Garantie.
 9. Rewards-punten. IHG® Rewards Club-punten worden vastgesteld op basis van de daadwerkelijk door de gast betaalde prijs op het moment van uitchecken, ervan uitgaande dat het bedrag in aanmerking komt voor punten. Er worden geen punten toegekend bij gratis overnachtingen. De garantie is niet van toepassing op Award Nights van de IHG® Rewards Club die op een IHG-website worden gereserveerd.
 10. Additional Free Night Restrictions. Once a valid claim has been made and approved by IHG for a specific date, no further claims by the same person or anyone in the same household will be accepted for the same date. If an individual or members of the same household make multiple claims for two or more nights in the same fourteen (14) day period at the same IHG hotel or at different IHG hotels within fifty (50) miles of each other, the claims will be treated as, and limited to, one claim for one stay, even if booked through more than one reservation, and only the Best Price Guarantee claim for the first night will be honored. In the event of a valid claim, reservations are non-transferable after the claim is found to be valid, and the name on the reservation must remain the same as when the claim is verified and no additional names may be added to the reservation after the claim is found to be valid. Valid government issued ID is required upon check-in that matches the name found on the reservation. Employees of any IHG company or employees at any IHG hotel are not eligible for the Best Price Guarantee.
 11. Verificatie van claims. Alle claims worden onderworpen aan verificatie door IHG. IHG moet in staat worden gesteld alle onderdelen van de claim en de gestelde voorwaarden op de niet-IHG-website te verifiëren op het moment dat de claim in behandeling wordt genomen, om vast te stellen dat zowel de kamerprijs als de totale kamerkosten bij verificatie lager zijn dan de prijzen zoals gevonden op de IHG-website. IHG accepteert geen schermafbeeldingen met lagere prijzen, aangeleverd door gasten, omdat deze afbeeldingen gemakkelijk kunnen worden veranderd of aangepast.
 12. Wijzigingen in deze Algemene voorwaarden en de Garantie. IHG behoudt zich het recht voor om de Besteprijsgarantie aan te passen, de beschikbaarheid te beperken of de Garantie te beëindigen en deze Algemene voorwaarden te veranderen, op ieder moment, om welke reden dan ook, zonder voorafgaande kennisgeving en verantwoording. De Algemene voorwaarden van de Besteprijsgarantie die van toepassing zijn ten tijde van uw boeking bepalen of u in aanmerking komt voor de Besteprijsgarantie.
 13. Misbruik van Besteprijsgarantie. IHG behoudt zich tot de verblijfsdatum te allen tijde het recht voor om alle voordelen voortvloeiende uit een garantie te herroepen (inclusief het recht om een toegewezen gratis nacht en lagere prijzen voor de rest van de nachten bij een meerdaagse reservering te annuleren) als blijkt dat de klant geprobeerd heeft de algemene voorwaarden van de Besteprijsgarantie te schenden of te omzeilen. Het doorverkopen van kamers die in aanmerking komen voor de garantie is strikt verboden. In het geval dat IHG vermoedt dat een kamer die in aanmerking komt voor de garantie is doorverkocht, of dat de garantie op andere wijze opzettelijk misbruikt of gemanipuleerd wordt om de bedoeling hiervan te omzeilen, behoudt IHG zich het recht voor toekomstige Besteprijsgarantieclaims voor personen die aan dergelijke activiteiten hebben deelgenomen, te weigeren.
 14. Definitions. A “non-IHG Website” is defined as a website not owned by IHG, that makes IHG rooms inventory publicly available and offers it directly to consumers, and that provides a confirmation of a completed reservation at the moment of completion of that reservation. A “stay” (for purposes of the Guarantee) may be one night; consecutive nights at the same hotel location, regardless of frequency of check-in/check-out; or two or more nights, even if non-consecutive, in the same fourteen (14) day period at the same hotel location. “Within fifty (50) miles” means within fifty (50) miles when seeking directions between locations on Google Maps. Guests are only able to claim one (1) free night per stay at an IHG hotel globally, regardless of location.
 15. Geschillen. Eventuele geschillen die voortvloeien uit deze algemene voorwaarden of het aanbod van de Besteprijsgarantie worden afzonderlijk beslecht, zonder mogelijkheid tot een groepsvordering, en vallen onder de wetten van de staat Georgia, Verenigde Staten. Ze worden uitsluitend behandeld door een federale of regionale rechtbank gevestigd in de staat Georgia, Verenigde Staten.

Updated on June 14, 2016