Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

IHG Green Engage™-systeem

IHG Green Engage systeem

We weten dat duurzaamheid voor u net zo belangrijk is als voor ons. Daarom maken we het u gemakkelijk in een hotel te verblijven dat uw waarden deelt. Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief online milieuduurzaamheidssysteem dat onze hotels voorziet van de middelen om hun impact op het milieu te meten en beheren. De hotels kunnen kiezen uit meer dan 200 ‘Groene oplossingen’ die speciaal ontwikkeld zijn om hen te helpen hun energie-, water- en afvalstromen te verminderen en hun impact op het milieu te verbeteren.

Het IHG Green Engage-systeem heeft vier certificeringsniveaus die hotels kunnen bereiken. Hotels die certificeringsniveau 3 of hoger bereiken, kunnen hun energieverbruik met wel 25% reduceren.

Niveau 1 is een vereiste voor alle IHG-hotels.

NIVEAU EEN
Hotels op niveau 1 hebben de tien best-practiceoplossingen toegepast. Deze vormen de basis van hun succes en ondersteunen hen bij activiteiten die direct energie en kosten besparen. Het gaat dan om activiteiten als het bijhouden van verbruiksgegevens, het vormen van een groen-hotelteam en het installeren van energiezuinige verlichting in de hotelkamers.


NIVEAU TWEE
Hotels op niveau 2 zien al echte voordelen van duurzaamheid in het hotel. Ze hebben stappen ondernomen die ver boven de basis uitgaan en implementeren oplossingen als duurzame inkoop en het inbedden van duurzaamheid in de hotelactiviteiten.


NIVEAU DRIE
Hotels op niveau 3 hebben de grondbeginselen van duurzaamheid onder de knie en zetten grote projecten op, zoals het installeren van energiezuinige apparaten en duurzaam hotelbeheer.


NIVEAU VIER
Hotels op niveau 4 zijn vooraanstaande hotels op het gebied van milieuduurzaamheid. Ze gebruiken toonaangevende en innovatieve methoden ten aanzien van duurzaamheid.


Alles wat onze hotels doen om duurzaam te werken, zoals slim design en innovatieve systemen, kan een groot verschil maken voor onze planeet. Door in onze hotels te verblijven, maakt u deel uit van een wereldwijde inspanning om ons milieu te beschermen.