Sesja wygaśnie za 5 min, 0 s z powodu braku aktywności. Nie wylogowuj
Sesja wygasła. Zaloguj się do swojego profilu

Crowne Plaza Torreon

Blvd. Torreon-Matamoros : 4050

Col.Ex-Hacienda Antigua Los Angeles

Torreon, Coahuila de Zaragoza

27260

Mexico

Zameldowanie: 3PM

Wymeldowanie: 1PM

Wiek zameldowania: 18

ZAREZERWUJ ONLINE LUB
TELEFONICZNIE

Torreon Blvd. Torreon-Matamoros : 4050 Col.Ex-Hacienda Antigua Los Angeles

Zarezerwuj u nas i ciesz się korzyściami

  • Gwarancja najlepszej ceny

    Rezerwując bezpośrednio u nas, masz gwarancję najniższej ceny w Internecie. Jeśli znajdziesz lepszą ofertę na innej stronie, zaoferujemy Ci taką samą cenę i przyznamy pięć razy więcej punktów klubu IHG® Rewards (maksymalnie 40 000 punktów) – dzięki temu możesz w pełni skupić się na swoim pobycie, a nie na finansach.

  • Gwarancja rezerwacji online

    Gwarantujemy dostępność pokoju

  • Bez prowizji za rezerwację!

    Nie pobieramy opłata za bezpośrednie rezerwacje.

  • Ochrona danych i bezpieczeństwo

    IHG poważnie podchodzi do Twojej prywatności i robi wszystko, by chronić Ciebie i Twoje dane. Wszystkie podane dane osobowe są zaszyfrowane i bezpiecznie.

Opinie gości
Każda otrzymana opinia i ocena jest weryfikowana, aby wyświetlane były wyłącznie informacje przesłane przez gości, którzy faktycznie korzystali z hotelu.
91%
Polecę ten obiekt

Ogólne wrażenia

4,5

na podstawie 1319 opinie
91%
Polecę ten obiekt

Analiza ocen

1319opinie

  • 5 Gwiazdki
    935
  • 4 Gwiazdki
    242
  • 3 Gwiazdki
    77
  • 2 Gwiazdki
    43
  • 1 Gwiazdki
    22

Disfrute la estancia

By

stycznia 12, 2022

platinumelite

buen alimento, limpio y excelente servicio, regreso sin duda en abril 2022, gracias

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

EXCELENTE SERVICIO

By

grudnia 20, 2021

club

EL PERSONAL ES MUY AMABLE, EL CUARTO ESTABA EN EXCELENTES CONDICIONES, LA COMIDA MUY RICA Y VARIADA.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Hidden Gem off the beaten Path

By

grudnia 19, 2021

platinumelite

Recommended - excellent staff - and ultra clean facility

Restaurant quality and variety made it simple to not want to go anywhere else

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Cama cómoda!

By

grudnia 17, 2021

El hotel cuenta con una excelente ubicación, especialmente para los negocios, la cama y sus blancos en verdad están cómodos y ofrecen un buen descanso.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Crowne Plaza Torreón

By

grudnia 14, 2021

El mejor hotel de Torreón. Súper ambiente, limpieza, servicio y seguridad. Excelente opción para ir al restaurante.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Bueno

By

grudnia 13, 2021

club

-Me hospede por motivos de trabajo, mis trayectos fue empresa - hotel sin embargo mi momento en el hotel fue muy bueno, la comida y el servicio de habitación es muy rapido, la comida llega caliente y muy rico. Para descansar las camas están muy comodas .

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Estadia Diciembre 2021

By

grudnia 13, 2021

club

Excelente Hotel con gran servicio y atencion al cliente
No he encontrado algun detalle del cual pudiera describir alguna area de oportunidad

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Viaje de cirugia

By

grudnia 10, 2021

Nos hospedamos en varias ocasiones por motivos de salud, citas medicas y cirugia, el descanso despues de esto fue muy placnetero

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Estancia excelente

By

grudnia 08, 2021

club

Atencion amable del personal del hotel, habitacion super limpia

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Habitación

By

grudnia 08, 2021

club

La habitación muy bien equipada, incluso contaba con plancha. El baño muy limpio y siempre con agua caliente.
Las camas súper cómodas, cobijas y sábanas limpias y cómodas. Las 4 almohadas por cama me parece excelente y muy confortables.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Buen trato y excelente servicio, habitaciones comodas

By

grudnia 07, 2021

club

Al llegar al hotel te reciben de muy buena manera, personal atento y servicial, habitaciones cómodas y limpias.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Excelente estadia

By

grudnia 07, 2021

En general una excelente estadía, atención por parte de los empleados

Czytaj więcej
Wyświetl mniej