----------Default-----------
Sesja wygaśnie za 5 min, 0 s z powodu braku aktywności. Nie wylogowuj
Sesja wygasła. Zaloguj się do swojego profilu

Crowne Plaza Torreon

Blvd. Torreon-Matamoros : 4050

Col.Ex-Hacienda Antigua Los Angeles

Torreon, Coahuila de Zaragoza

27260

Mexico

Zameldowanie: 3PM

Wymeldowanie: 1PM

Wiek zameldowania: 18

ZAREZERWUJ ONLINE LUB
TELEFONICZNIE

Torreon Blvd. Torreon-Matamoros : 4050 Col.Ex-Hacienda Antigua Los Angeles

Zarezerwuj u nas i ciesz się korzyściami

  • Gwarancja najlepszej ceny

    Rezerwując bezpośrednio u nas, masz gwarancję najniższej ceny w Internecie. Jeśli znajdziesz lepszą ofertę na innej stronie, zaoferujemy Ci taką samą cenę i przyznamy pięć razy więcej punktów klubu IHG® Rewards (maksymalnie 40 000 punktów) – dzięki temu możesz w pełni skupić się na swoim pobycie, a nie na finansach.

  • Gwarancja rezerwacji online

    Gwarantujemy dostępność pokoju

  • Bez prowizji za rezerwację!

    Nie pobieramy opłata za bezpośrednie rezerwacje.

  • Ochrona danych i bezpieczeństwo

    IHG poważnie podchodzi do Twojej prywatności i robi wszystko, by chronić Ciebie i Twoje dane. Wszystkie podane dane osobowe są zaszyfrowane i bezpiecznie.

Opinie gości
Każda otrzymana opinia i ocena jest weryfikowana, aby wyświetlane były wyłącznie informacje przesłane przez gości, którzy faktycznie korzystali z hotelu.
90%
Polecę ten obiekt

Ogólne wrażenia

4,5

na podstawie 1361 opinie
90%
Polecę ten obiekt

Analiza ocen

1361opinie

  • 5 Gwiazdki
    952
  • 4 Gwiazdki
    254
  • 3 Gwiazdki
    80
  • 2 Gwiazdki
    45
  • 1 Gwiazdki
    30

comfortable and excel service by the staff

By

czerwca 10, 2024

good installation, food was ok, staff always with excellent attitue, only ice machine was broken in my floor however I asked to the waitress and quickly resolve and provide with the ice, I will highly recommend the hotel

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Great swimming pool. Nice temperature, and cleanliness.

By

czerwca 04, 2024

Enjoyed a little swim and relax on the pool. Thanks.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Limpieza en habitación

By

kwietnia 30, 2024

Habia residuos de comida en la habitación, al mover el sillón de la habitación había residuos de comida con moho.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

just okay

By

kwietnia 30, 2024

I just wanna leave from this hotel..................................................................

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

No recibo factura

By

marca 11, 2024

Desde el día 7 de marzo salí del hotel y el joven que me atendió dijo que me mandaría mi factura a mi correo y el cierre de mi voucher pues en ese momento, según él, no había sistema. Hasta ahorita ya pasaron 4 días y sigo sin recibir ni mi voucher ni mi factura

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Very bad experience on service, room and amenities.

By

stycznia 17, 2024

Very bad experience already described prior this questionary.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Habitación con sufriente inso

By

października 29, 2023

Habitación con suficiente aislamiento del ruido exterior.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Buena ubicación y servicio pero AC muy ruidoso

By

sierpnia 14, 2023

platinumelite

El hotel está muy bien ubicado, es grande y cuenta con restaurante la Ventanas.
Las habitaciones son cómodas, aunque son un poco viejas y el aire acondicionado hace mucho ruido.
El servicio del personal es muy bueno.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Comfortable and nice place

By

lipca 11, 2023

Front desk amazing costumer service, Restaurant delicious food,waitress excellent service cocktail bar are delightful , clean rooms very neat, would be great if they has a big mirror but otherwise they are very good

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Excelente ambiente

By

lipca 01, 2023

Desde que llegas puedes sentirte en un ambiente de relajación, la habitación por su tamaño puede sentirte en un espacio en el cual moverte cómodamente, los servicios como el gimnasio, la piscina son excelentes, un consejo es usarlos por noche que es cuando menor cantidad de personas los usan aunque a cualquier hora es bueno el servicio.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Comfortable beds, clean, delicious food and great service

By

maja 20, 2023

Very city ceter. Clean, friendly, very good food. Looking forward to visit this hotel in August 2023. The restaurant and the pool were my favorite. Great service. I strongly recommend this hotel.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej

Comfortable facilities

By

maja 12, 2023

I found this hotel very clean and close to good restaurants and places for having fun and hanging out with clients when it comes to business trips, I would only recommend to pay close attention to swimming pool since its water was cloudy.

Czytaj więcej
Wyświetl mniej