Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Boek nu
MeerMinder Opties

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

Er zijn geen onlangs bekeken hotels
Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

Onze rijke geschiedenis

Het was een gedenkwaardige dag. Op 4 april 1946 lanceerde Pan American World Airways zijn internationale hotelmerk: InterContinental Hotels. Na de eerste opening in het Braziliaanse Belém breidde InterContinental Hotels uit met een baanbrekend portfolio over de hele wereld.

Hotels
Internationale luxe

Elk hotel heeft een eigen unieke stijl, van historische elegantie tot stedelijke chic en resorts vlak bij tropische kusten, waardoor dit een ideaal merk is voor veeleisende reizigers.

634_brand_aboutIC_03
Historische hotels

Belangrijke historische evenementen hebben een link met InterContinental-hotels. Het Willard D.C. is al sinds 1818 het centrum van het politieke leven in Washington. Het eerste voorbeeld van het Grand Hotel, Amstel Amsterdam (hierboven weergegeven) toont paleisachtige luxe aan de Amstel. Paris Le Grand, gesitueerd in het 9e arrondissement, is een verbazingwekkend voorbeeld van Napoleons voorliefde voor grandeur. Waar u ook heen gaat, er valt altijd wel een verhaal te vertellen.

634_brand_aboutIC_04
In het centrum van de stad

De beste adressen komen met dank aan InterContinental-hotels. Levendige, kosmopolitische bestemmingen bieden een toevluchtsoord van luxe, van de eerste rang boven Times Square in New York tot verbluffende spabaden met uitzicht op de haven van Hongkong. Prestigieuze stadsadressen zijn onder meer Sydney Harbour, Dubai, (hierboven weergegeven) London Park Lane, Mayfair en Parijs. Vind uw premium locatie in het centrum van de stad.

634_brand_aboutIC_05
Gevonden paradijs: luxe resorts

Pure rust en luxe definiëren InterContinental halo resort-bestemmingen op enkele van de prachtigste plekjes ter wereld. Onze bijzondere toevluchtsoorden bieden onder meer kristalhelder water op de afgelegen eilanden in de South Pacific en heerlijke rustmomenten aan het meer in Vietnam. Van kajakken tot snorkelen, sterren kijken tot spabehandelingen, bij ons zult u weer nieuwe energie opdoen. Ontdek uw persoonlijke paradijs in een van onze luxe resorts, zoals InterContinental Danang Sun Peninsula Resort (hierboven weergegeven).

634_brand_aboutIC_06
Great Resorts: Landmark Location.

Deel van ons uitgebreide wereldwijde portfolio zijn adembenemende InterContinental Alliance® Resorts, gelegen in Las Vegas. The Venetian (hierboven weergegeven) en de Palazzo hebben onafhankelijke eigenaars en beheerders. Het zijn luxe resorts met alle voordelen van uw InterContinental® Hotels & Resorts -klantenstatus. In lijn met al onze hotels en resorts zijn IHG® Rewards Club en InterContinental® Ambassador beide erkend en worden beloond.

VERANTWOORDE BEDRIJFSVOERING:
Een wereld van verschil

Onze concepten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) worden overal op de wereld toegepast. Dankzij onze Green Engage-tools verminderen onze hotels en resorts hun energieverbruik met tot wel 25%.

Via het IHG-programma Shelter in a Storm krijgen onze hotels richtlijnen en advies over hoe en wanneer ziij het beste kunnen reageren als zich rampen voordoen. Wanneer zich een ramp voordoet, kan geld uit het IHG Shelter Fund worden vrijgemaakt waarmee onze hotels snel en effectief kunnen reageren om onze gasten, werknemers en de plaatselijke gemeenschap te ondersteunen met financiële hulp, eerste levensbehoeften en accommodatie.

De IHG Academy is een samenwerking tussen mensen, IHG-hotels, bedrijfskantoren, plaatselijke onderwijsinstituten en/of maatschappelijke organisaties. De IHG Academy biedt de plaatselijke bevolking mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen en hun kans op werk en/of doorgroeimogelijkheden te verbeteren in een van de grootste hotelbedrijven ter wereld. IHG Academy is binnen een consistente structuur aangepast om te voldoen aan de behoeften van plaatselijke gemeenschappen en hotels over de hele wereld.

Beijing Beichen

Afbeelding
Beijing Beichen
Het adopteren van een dorp uit de Ming-dynastie was een drastische stap om lokaal erfgoed te behouden. Hotelcollega's in Beijing Beichen oogsten uit boomgaarden op steile bergen, verkopen gewassen en onderhouden huizen waar alleen de oudste bewoners nog in verblijven.

johannesburg

Afbeelding
johannesburg
Het is fascinerend om te zien hoe het lichte, complexe kralenwerk wordt gemaakt. Op de luchthaven O.R. Tambo van Johannesburg tonen lokale Zuid-Afrikaanse vrouwen hun vaardigheden. Het biedt deze kunstenaars nieuwe mogelijkheden en een link met traditionele ambachten.

São Paulo

Afbeelding
São Paulo
De stad São Paulo wordt omgeven door het Atlantische Regenwoud van Brazilië. Op een interessante tentoonstelling in het hotel over het regenwoud zijn foto's van National Geographic te zien. Toonaangevende milieudeskundigen benadrukken hier de noodzaak om deze zeldzame lokale schatten te behouden.