Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

InterContinental Düsseldorf

MeerMinder Opties

* Verplicht veld

** In een zoekopdracht naar Best beschikbare tarieven zijn geen tarieven van partnerhotels opgenomen.

Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

Een reservering beheren
Wilt u uw reservering wijzigen? Dan bent u op de juiste plaats!
Al lid van IHG® Rewards Club? om reserveringen weer te geven.
Deze reservering weergeven

* Verplicht veld

Concierge head shot
Our Concierge Team

We zijn trots op de wereldwijde reputatie van Düsseldorf voor zaken, kunst en mode en we heten u dan ook van harte welkom in ons hotel. Als u hulp nodig hebt bij een boeking of deskundig advies zoekt, ga dan naar de medewerkers in de lobby.

Dingen om te doen
DE PERFECTE DAG

OCHTEND

Begin de dag met een ontbijt in restaurant PÉGA-Das voordat u net buiten de deur de boetiekjes van de Königsallee gaat verkennen. Ga na een bezoek aan de designerwinkels van deze luxe boulevard naar de historische Altstadt om de 13e-eeuwse St. Lambertuskerk te bewonderen. Bezoek een traditionele bar in de oude binnenstad voor het beroemde Altbier van Düsseldorf en wandel dan langs de Rijn naar het Museum Kunstpalast met een glascollectie die tot de mooiste van Europa wordt gerekend.

MIDDAG

Vervolg uw ontdekkingstocht van de bloeiende kunstwereld van Düsseldorf met een bezoek aan de galerie Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, ook wel bekend als K20, voor 20e-eeuwse meesterwerken van Klee, Picasso en Matisse. Wandel dan door de met bomen omzoomde lanen en fonteinen van de naburige Hofgarten of rijd vanuit het centrum in 20 minuten naar het 18e-eeuwse paleis Schloss Benrath voor een rondleiding. Met zijn roze muren en prachtige tuinen is het een van de hoogtepunten van de stad.

AVOND

Ga bij het vallen van de avond naar de Burgplatz aan de rivier voor een drankje op een van de vele terrasjes. Geniet van de gezellige sfeer en de fonkelende lichtjes en ga dan terug naar het hotel. Ontmoet vrienden voor een cocktail of een hapje eten in bar fifty nine of vraag de conciërge om tickets te reserveren voor een cultureel avondje uit. U kunt de magie van de opera beleven in de Deutsche Oper am Rhein of van klassieke muziek genieten in de Tonhalle, beide op loopafstand van het hotel.

Day
1
1440_hd_concierge_03_default-1
Wist je dat?
 • Art & Culture

  Dusseldorf’s art academy was established in the 17th century. This gave the city an impulse to develop its status as possibly the leading art city in Germany – especially thanks to the state collection at the Kunstsammlung NRW and the NRW-Forum Düsseldorf with its outstanding exhibitions of contemporary photography. The city continuously hosts internationally renowned exhibitions and also presentations of local artists who have an impact on modern art.

 • Fashion Hot Spot

  Dusseldorf is not only a city of business, art and lifestyle, but also a fashion metropolis. Several leading fashion and beauty shows, where famous designers present their collections, take place in Dusseldorf each year. You can find more than 800 permanent showrooms spread all over the city, for example at the Medienhafen and Kaiserswerther Strasse, and of course all luxury brands on the Königsallee boulevard, right where the hotel is located.

 • Media Harbour (Medienhafen)

  Seven architects from all over Europe (including Frank O. Gehry, Claude Vasconi and David Chipperfield) designed several company headquarters in the Media Harbour, making the area an architectural landmark of the city. You will find a great mix of industrial, heritage buildings and most modern architecture. This is an interesting contrast to the oldtown. Walking distance 20 min.

 • Japanese community

  Dusseldorf has the 3rd-largest Japanese community outside Japan. Most of the Japanese stores and restaurants are around Immermannstrasse and Klosterstrasse, a short stroll from the hotel. In summer, Japanese Day celebrates the cultural exchange between East and West with a big event at the riverside, finishing with a splendid firework display.

 • Let me Take you on a city tour...

  If you wish to get to know Dusseldorf a little bit better, let the Concierge Team take you on an Audio tour of the city. You can download the guide from this link http://pocketguideapp.com/en/intercontinental

WAT U MOET MEENEMEN