Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Stay Image

Beloon uzelf!

Snelle beloningen, speciaal voor u

Getting rewarded is easy. You earn points toward rewards when you stay with us, when you travel, shop and dine with our partners, and when you take advantage of our exclusive offers. Enjoying all we have to offer adds up to an even more rewarding experience for you. 

Your points are yours to enjoy. And to keep accruing points toward great rewards, all you have to do is earn more or redeem some points within a 12-month period.

logo-ihg-rewardsclub

Bent u al lid? Account beheren

Zo verdient u punten

Het is geen geheim dat IHG met meer dan 5.000 hotels 's werelds grootste hotelketen is, zodat het eenvoudig is om bij ons te verblijven en punten te verdienen.

Hotelverblijven

10 punten voor elke besteede US-dollar

IC-Logo
KI-Logo
IN-Logo
VN-Logo
Hualuxe-Logo
CP-Logo
VX-Logo
HI-Logo
EX-Logo
RS-Logo
CV-Logo
VA-Logo

5 punten voor elke besteede US-dollar

SB-Logo
CW-Logo


 

Aanbiedingen & partners

Acties

Acties

Van bonuspunten tot kortingstarieven voor kamers, we streven er voortdurend naar om onze leden meer te bieden. Bekijk de meest recente acties.

Partners

Partners

Zie uw puntensaldo stijgen wanneer u reist, dineert en winkelt bij onze partners. Ontdek met wie wij samenwerken.

Airline Miles

Airmiles

Verdien miles met de frequent flyer-club van uw vliegtuigmaatschappij in plaats van punten tijdens elk kwalificerend verblijf. Deelnemende luchtvaardmaatschappijen zoeken.