Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

IHG® Rewards Club | The World's Largest Hotel Loyalty Program | IHG

Stay Image

Beloon uzelf!

Het zijn uw beloningen

Bent u klaar voor uw beloningen? Profiteer van een groot aantal mogelijkheden om uw punten in te wisselen en vind de beloning die u echt wilt. Het zijn uw punten. U kiest hoe u ze wilt gebruiken.

Om uw puntensaldo te behouden, hoeft u alleen punten te besteden of te verdienen binnen een periode van 12 maanden.

Bekijk alle beloningen
 

Bent u al lid? Account beheren

Manieren om punten in te wisselen

Reward Nights

Reward Nights

Reward Nights zijn ideaal wanneer u uw favoriete bestemming bezoekt of op zoek bent naar een nieuw avontuur. Gebruik uw punten voor een verblijf in een van onze hotels wereldwijd – zonder uitzonderingsdatums.

Winkelen en meer

Shoppen en meer

U bepaalt hoe u uw punten inwisselt. Wissel uw punten in voor merkartikelen, sieraden, elektronica en meer uit onze online catalogus.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u punten gebruikt voor cadeaubonnen van uw favoriete winkels en restaurants. Bekijk de cadeaubonmogelijkheden..

Points & Cash

Punten en contanten

Gebruik minder punten en ontvang sneller uw beloning. Combineer punten met een bijbetaling en kies voor Reward Nights in meer dan 5.200 IHG-hotels over de hele wereld. Ontdek hoe u sneller meer beloningen kunt verdienen.

Reis overal naartoe

Reis waarheen u wilt

Aan de slag met uw punten. Vlieg met meer dan 200 luchtvaartmaatschappijen, verblijf in vrijwel elk hotelen huur een auto – waar u ook bent.

Digitale beloningen

Digitale beloningen

Zet uw punten om in direct amusement. Verzilver ze en download  e-boeken, games, software en meer!

Punten naar miles

Punten naar miles

Gebruik uw punten om nieuwe hoogten te bereiken: wissel ze in voor airmiles bij luchtvaartmaatschappijen die partners zijn van IHG® Rewards Club.

Punten kopen, cadeau geven of overschrijven


Punten kopen, cadeau geven of overdragen

Hebt u nog een paar punten nodig voor een beloning? Koop nu de punten die u nodig hebt.  U kunt ook punten als cadeau kopen of uw eigen punten weggeven aan een ander lid.

Punten doneren

IHG® Foundation

Doneer uw punten aan de IHG® Foundation en help om gemeenschappen over de hele wereld voor iedereen beter te maken. Meer informatie