Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
De opgegeven informatie komt niet overeen met de gegevens die wij hebben. Probeer het opnieuw of bel de klantenservice van de IHG® Rewards Club op 1-888-897-0089.
Uw IHG® Rewards Club-account heeft al een PIN. Als u gebruikmaakt van ons geautomatiseerde telefoonsysteem, dan is uw PIN hetzelfde. Als u uw PIN vergeten bent, kunnen we uw PIN per e-mail sturen naar het e-mailadres in uw IHG® Rewards Club-account. Neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De door u opgegeven PIN's komen niet overeen. Voer een of beide PIN's opnieuw in en zorg dat ze precies hetzelfde zijn.
Uw PIN is niet sterk genoeg. U moet uw PIN wijzigen.
De e-mailadressen moeten overeenkomen.
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Registratie voor IHG® Business Rewards-actie

Vul het onderstaande registratieformulier in om deel te nemen aan de IHG Business Rewards-actie.

Geen IHG® Business Rewards-lid? Word nu lid.

* Verplicht veld

Veel aanbiedingen zijn alleen beschikbaar voor IHG Business Rewards-leden die een specifieke, gerichte mededeling van IHG ontvangen. Een succesvolle registratie vormt geen garantie dat u de aangeboden punten of miles zult ontvangen wanneer u niet in aanmerking komt volgens de algemene voorwaarden van de aanbieding, ook al wordt er voldaan aan de vereisten van de aanbieding. Six Continents Hotels, Inc. (SCH) en haar dochterondernemingen en bedrijven, die InterContinental Hotels Group-bedrijven zijn (samen IHG) behouden zich het recht voor elk IHG Business Rewards-lidmaatschap te annuleren en openstaande IHG® Business Rewards-punten in te trekken als gevolg van fraude of misbruik van een deel of delen van het programma conform de algemene voorwaarden voor het IHG® Business Rewards-lidmaatschap.