Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
GENIET VAN ONZE OMGEVING

GENIET VAN ONZE OMGEVING

Wij zijn Hotel Indigo.
Onze boetiekhotels over de hele wereld vormen het kloppend hart van hun buurt.

Hotel Indigo

Ontdek onze nieuwste hotels

Galapagos

Galapagos

Ervaar rust en harmonie met een vleugje avontuur in het prachtige natuurschoon waar het eiland San Cristóbal op de Galapagoseilanden wereldberoemd om is. Ontspan in de infinity pool, kom helemaal tot uzelf in de spa en geniet van de heerlijke gerechten bij Darwin's Secret. Beleef de magie van deze betoverende eilanden.

Bordeaux Centre Chartrons

Bordeaux Centre Chartrons

Een dorpssfeer in het oudste deel van Bordeaux – maak het uzelf gemakkelijk in deze dromerige historische wijk. Bewonder de vele groene zones en oude koopmanshuizen vanaf ons dakterras met panoramisch uitzicht. Slenter langs het Bassin d'Arcachon, een favoriet toevluchtsoord van de Bordelais met zijn mythische Dune du Pyla en beroemde oesterhutten. 

Melbourne on Flinders

Melbourne on Flinders

Deze buurt vormt het kloppend hart van Melbourne en heeft een kleurrijke geschiedenis die u in geen enkele reisgids zult vinden. Deze plek is het centrum geweest van talloze avonturen: van playboys en misdadigers tot creatievelingen zoals de legendarische en vaak controversiële kunstenaar Helmut Newton. Dit deel van de stad is altijd in beweging. 

Alishan

Alishan

Deze fraaie berghellingen staan bekend om vier wonderen: zonsopgangen, zonsondergangen, zeeën van wolken en dichtbegroeide bossen waar geen einde aan lijkt te komen. De natuur, een van de mooiste bezienswaardigheden van Taiwan, wordt behouden en bewonderd vanaf de uitkijkpunten op de Chiayi en Tainan Plain tot aan de Lantan Reservoirs en het Danaiku Ecological Park. 

Tokio Shibuya

Tokio Shibuya

Vlak bij het bruisende en dynamische centrum van Tokio, de beroemde Shibuya Crossing, ligt ons hotel hoog boven het rumoer van deze wijk. Geniet van het panoramische uitzicht tot aan de berg Fuji, bewonder lokale kunst in de galerieachtige ruimtes van ons restaurant en kom tot rust op ons buitenterras of in ons buurtcafé.

Wenen Naschmarkt

In het district Margareten, op loopafstand van het historische centrum van Wenen, heerst een ongedwongen en levendige sfeer. De verborgen tuinen zorgen voor het nodige groen. Nadat deze buurt zichzelf meermaals opnieuw heeft uitgevonden, is het nu de thuisbasis van een multiculturele gemeenschap.

Inuyama Urakuen Garden

Inuyama Urakuen Garden

Inuyama is een kasteelstad die de tand des tijds heeft doorstaan. De rijke geschiedenis en boeiende cultuur zorgen voor een inspirerende combinatie van oud en nieuw. Van kasteel Inuyama hoog op de heuvel tot het bekende Joan-theehuis en van de eenvoudige keuken tot de kronkelende rivier Kiso: deze stad herbergt diverse hoogtepunten van de Japanse cultuur. 

Wall Street

Wall Street

Hoewel Wall Street nog geen kilometer lang is, vormen de torenhoge gebouwen langs de East River een van de belangrijkste straten ter wereld. Wat ooit begon als eenvoudige houten wal rond een Nederlandse nederzetting, vormt tegenwoordig het kloppend hart van de financiële wereldmarkt. 

Adelaide Markets

Adelaide Markets

Adelaide was ooit een drukke industriestad waar koper, tarwe en wijn werden geproduceerd. In dit unieke culturele landschap speelt tegenwoordig een gemeenschap van vrijzinnige en vrijdenkende inwoners van de Festivalstad de hoofdrol.

Diqing Moonlight City

Diqing Moonlight City

Dukezong werd meer dan dertienhonderd jaar geleden gesticht als belangrijk rustpunt op de antieke Theeroute. Op deze historische plek zijn de Tibetaanse geschiedenis en cultuur overal zichtbaar. De buurt voelt aan als een legendarisch paradijs van idyllische schoonheid en rust.

De nieuwsgierigheid die ons allen verbindt

Unieke hotels met een lokale sfeer

U vindt ons in de meest dynamische wijken ter wereld, aan interessante straten waar altijd wel iets te beleven valt. Net zoals er geen twee buurten hetzelfde zijn, zijn ook geen twee Hotel Indigo-locaties hetzelfde. Van de treinrails die kriskras door onze lobby in El Paso lopen tot ons voormalige serene klooster in Venetië – er zijn volop spannende verhalen te ontdekken over de hele wereld.

Unieke ruimtes voor werk en ontspanning

Evenementen en feesten

Wij vinden dat er altijd wel iets te vieren valt – op onze eigen, unieke wijze. Onze boetiekhotels vormen de ideale setting voor al uw plannen voor grotere en kleinere gezelschappen.

Aanbiedingen en arrangementen

IHG Points & Cash

Betaal zoals u wilt met Points & Cash

Boek uw volgende reis door punten te combineren met een bijbetaling. Met Points & Cash kiest u zelf hoeveel punten u wilt gebruiken.

Telefoonschermen met de IHG One Rewards-app

Beloningen binnen handbereik

Download nu de IHG One Rewards-app. Profiteer van snel boeken en ontvang beloningen – waar en hoe u ook reist.

Brella1

Met eigen ogen