Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Veelgestelde vragen over de Besteprijsgarantie
Hotel Indigo Larnaca

Veelgestelde vragen over de Besteprijsgarantie

Boek rechtstreeks bij ons

Als u rechtstreeks bij ons boekt, beloven wij dat u altijd de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, dan betaalt u de lagere prijs en ontvangt u vijf keer het aantal IHG One Rewards-punten, tot een maximum van 40.000 punten, zodat u zich kunt richten op uw verblijf en niet op uw portemonnee.

De Besteprijsgarantie is niet van toepassing op hotels op het vasteland van China, in Macau, Hongkong en Taiwan.

Boek online of bel: 877-424-2449

Geen boekingskosten

Wij rekenen geen boekingskosten voor reserveringen die rechtstreeks bij ons worden geboekt.

Gegevensprivacy en websitebeveiliging

IHG neemt uw privacy zeer serieus en doet er alles aan om u te beschermen. Alle persoonlijke gegevens die u invoert, worden versleuteld en zijn veilig.

Onlinereserveringsgarantie

Uw kamer is gegarandeerd.

Geen boekingskosten

Wij rekenen geen boekingskosten voor reserveringen die rechtstreeks bij ons worden geboekt.

Gegevensprivacy en websitebeveiliging

IHG neemt uw privacy zeer serieus en doet er alles aan om u te beschermen. Alle persoonlijke gegevens die u invoert, worden versleuteld en zijn veilig.

Onlinereserveringsgarantie

Uw kamer is gegarandeerd.

Vragen en antwoorden over claims onder de Besteprijsgarantie:

De BPG is onze belofte aan gasten dat zij het laagste tarief krijgen dat online beschikbaar is voor hotels van het IHG-merk als ze hun hotelkamer rechtstreeks bij IHG boeken. Als er een lager tarief beschikbaar is op een niet-IHG-website voor een kamer in een hotel van het IHG-merk, en dit lagere tarief voldoet aan de algemene voorwaarden van de BPG, zal IHG het verblijf tegen het lagere tarief aanbieden en de gast die de BPG-claim indient 5x (5 keer) het aantal IHG One® Rewards-punten toekennen voor het kamertarief voor dat verblijf, tot maximaal 40.000 punten. *Deze bonuspunten worden alleen toegekend aan IHG® One Rewards-leden.

Ja, maar u dient dan nog steeds het online claimformulier in te vullen om aanspraak te kunnen maken op de Besteprijsgarantie.

Nee, IHG bepaalt onafhankelijk of een claim geldig is en neemt geen documentatie in behandeling die wordt overlegd in de plaats van een online claimformulier of als onderdeel van het validatieproces van een ingediende claim.

Nee, alle claims moeten worden ingediend via het online claimformulier om in behandeling te worden genomen.

Het kan tot 24 uur duren voordat uw claim in behandeling wordt genomen. Als u na die tijd geen reactie op uw claim hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar bestpriceguarantee@ihg.com.

Helaas kan de beloning van 5x het aantal punten niet meer worden toegekend na het uitchecken. Zorg er daarom voor dat uw lidmaatschapsnummer aan de reservering is toegevoegd voordat u uitcheckt uit het hotel.

De beloning van 5x het aantal punten zal worden toegekend na afloop van het verblijf en in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van het IHG One Rewards-programma. U vindt deze Algemene voorwaarden op https://www.ihg.com/hotels/nl/nl/global/customer_care/member-tc.

Stuur in dat geval een e-mail naar het team van de Besteprijsgarantie via bestpriceguarantee@ihg.com. Het team zal uw verzoek in behandeling nemen en contact met u opnemen. Alle beloningen in de vorm van bonuspunten worden geheel naar eigen inzicht van IHG bepaald en dat besluit is definitief.

Ja. Een geldige reservering bij een IHG-merkhotel, geboekt via een direct kanaal van IHG (zoals een IHG-website, callcenter of mobiele app), is vereist om een claim met betrekking tot de Besteprijsgarantie in te dienen.

Nee. Het aantal punten van de beloning dat groter is dan wat u anders verdiend zou hebben met het kamertarief van uw verblijf, wordt toegekend als bonuspunten die niet meetellen voor de lidmaatschapsstatus van de gast.

Ja. Bekijk de Algemene voorwaarden van IHG One Rewards voor meer informatie over het vervallen van punten.

Ja, per claim kunt u maximaal 40.000 bonuspunten ontvangen.

Leden krijgen meer

VERDIEN PUNTEN VOOR REWARDS NIGHTS

GEEN UITZONDERINGSDATUMS

TOEGANG TOT LEDENTARIEVEN EN -AANBIEDINGEN

GRATIS WIFI

LAAT UITCHECKEN

PLUS NOG MEER VOORDELEN ALS U ELITE-LID WORDT

Bent u al lid? Aanmelden.