Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
IHG Travel Advisory

    

REISADVIEZEN

    

Ons beleid inzake reisadviezen

 

InterContinental Hotels Group (IHG) begrijpt dat het weer of een natuurramp een ongepland effect op uw boeking kan hebben. In dergelijke gevallen doen wij onze uiterste best om u op de hoogte te houden en u het serviceniveau te bieden dat u nodig heeft om uw boekingen te beheren en om deze onvoorziene omstandigheden heen te plannen. Als er een reisadvies van kracht is, tonen we details over het advies, de mogelijke effecten op uw boeking en de procedure om uw reis met zo min mogelijk stress en ongemak te laten doorgaan.

Reisadvies COVID-19

Veilig reizen is de verantwoordelijkheid van ons allemaal en we willen graag dat onze gasten onbezorgd bij ons kunnen verblijven. Uw gezondheid, veiligheid en welzijn hebben onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen in de wereld op de voet en staan in contact met wereldwijde organisaties waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en relevante autoriteiten voor landspecifieke eisen, om ervoor te zorgen dat de acties die we ondernemen voldoende en gepast zijn.

Lokale richtlijnen COVID-19: We vragen alle reizigers hun reisplannen zorgvuldig te bekijken en rekening te houden met de vereisten van elke bestemming. Op uw reisbestemming zijn mogelijk landelijke of lokale wetten van kracht die isolatie of quarantaine na aankomst vereisen, of er gelden andere regels zoals het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes, verplichte vaccinatie of het laten afnemen van een coronatest. Zorg er daarom voor dat u op de hoogte bent van alle vereisten voordat u op reis gaat.

Alle IHG-hotels zijn verplicht om te voldoen aan uitgebreide schoonmaak- en veiligheidsprocedures om het risico op blootstelling aan en overdracht van COVID-19 te verkleinen.

Voor meer informatie over hoe IHG u laat verblijven met vertrouwen leest u meer over de IHG Way of Clean, uw flexibele reserveringsmogelijkheden en hoe u bijeenkomsten en evenementen kunt organiseren.

Aangepast aanbod

Voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en collega's en in overeenstemming met lokale wetgeving en actuele richtlijnen van gezondheidsinstanties hebben sommige hotels gewijzigde of beperkte services, zoals beperking van de restaurant- en barservice, een alternatieve inrichting van de kamer en/of afwijkende voorzieningen. Deze wijzigingen zijn tijdelijk en de gebruikelijke voorzieningen en services zullen zo snel mogelijk worden hervat.

Focus op flexibiliteit. Boek met vertrouwen.

Wij bieden flexibele boekingsopties zodat u met een gerust hart kunt boeken. Alle boekingen kunnen kosteloos worden gewijzigd en de meeste tarieven kunnen kosteloos worden geannuleerd.*  Om een reservering te wijzigen of te annuleren gaat u naar de pagina Uw verblijf beheren of belt u ons Reserverings- en klantenserviceteam.

*In bepaalde gevallen kunnen annuleringskosten van toepassing zijn. Raadpleeg de tariefdetails voor de toepasselijke voorwaarden en uitzonderingen bij het boeken of wijzigen van reserveringen.

Hulp nodig? Neem contact op met de klantenservice.

IHG Rewards-leden met rechtstreekse boekingen worden geadviseerd om te bellen naar IHG® REWARDS SERVICE CENTERS.

Bijgewerkt op 2 maart 2021


Let op: IHG verzamelt geen burgerservicenummers van onze gasten. Als u een telefoontje ontvangt van een onbekende beller/onbekend telefoonnummer waarin u om uw burgerservicenummer wordt gevraagd en naar IHG wordt doorgestuurd, is dit frauduleus en niet van IHG. Meld deze fraudepoging bij uw lokale autoriteiten.