Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Crowne Plaza Maastricht

Book a stylish stay at our Maastricht hotel

Welkom bij Crowne Plaza Hotel Maastricht

Crowne Plaza Maastricht is een prachtig hotel in 'het Parijs van Nederland'. Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes. Naast de gezellige hotelbar biedt 'de Mangerie' lokale streekgerechten met verse seizoensproducten. In de zomer kan er al-fresco gedineerd worden aan de oever van de Maas.

Faciliteiten hotel De 144 rijk uitgeruste hotelkamers zijn van internationale standaard, waarvan sommige met een spectaculair uitzicht op de imposante Maas en oude binnenstad. Hier ontbreekt het u werkelijk aan niets. In het bekroonde hotelrestaurant 'de Mangerie' is het goed eten en drinken: in sfeervolle ambiance geniet u van verse seizoensgerechten waarin de streek centraal staat. Op zonnige dagen strijkt u neer op het terras, dat op velen een magnetische aantrekkingskracht heeft. En voor het slapen gaan, verwelkomt hotelbar Le Club d’Artagnan u graag voor een slaapmutsje.

Highlights Crowne Plaza Maastricht * heerlijk genieten in een perfecte stad voor fijnproevers * internationaal deluxe hotel in Maastricht gelegen aan de oever van de Maas * 'de Mangerie' voor lokale streekgerechten met verse seizoensproducten

 

UITGELICHTE FACILITEITEN

Hotel startpagina

Parking
Parking
Restaurant
Restaurant
Wifi inbegrepen
Wifi inbegrepen
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen

Locatie en aankomstinformatie

Inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken: 18

Bladeren door kamers en suites

ihg hotel

OntdekMaastricht

’s Werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht, Tijdens dit evenement bruist ook de stad met spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. De ideale mogelijkheid om te proeven van het bijzondere, internationale smakenpalet van Maastricht.

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.