Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
PIN aanmaken
Alle velden zijn verplicht
Als u zich in een hotel heeft ingeschreven voor de IHG® Rewards Club, dan moet u een 4-cijferige PIN aanmaken voor toegang tot uw IHG® Rewards Club-account.
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
De ingevoerde 4-cijferige getallen moeten hetzelfde zijn.
PIN vergeten?
Alle velden zijn verplicht
Onverwachte serverfout
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Ons systeem is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw of neem contact op met de klantenservice van de IHG® Rewards Club om u verder te helpen.
Geen e-mailadres in uw profiel?

Neem contact op met uw plaatselijke IHG® Rewards Club-klantenservice om uw PIN op te halen en uw e-mailadres toe te voegen aan uw profiel. Als u uw PIN ontvangt, kunt u uw e-mailadres ook bijwerken via www.ihg.com/updateemail.

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Zoek in ons informatiecentrum naar het antwoord op de meeste veelgestelde vragen.

Verzenden

Submit an online form to notify us of a problem or concern. We will review your issue and get back to you in a timely manner.

Contact

Meer hulp nodig? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde wereldwijde reserveringskantoor.

Meeste veelgestelde vragen


Reserveringen

U kunt uw reservering bij elk hotel van de Intercontinental Hotels Group (IHG) gemakkelijk wijzigen of annuleren. U kunt naar onze pagina Reserveringen beheren gaan of ons wereldwijd bellen op het dichtstbijzijnde reserveringskantoor.
IHG-hotels bieden een grote verscheidenheid aan diensten voor uw vergaderingen en groepsevenementen, variërend in stijl van gemakkelijk en praktisch tot luxueus. Kom online meer te weten over onze groeps- en vergaderfaciliteiten en begin vandaag nog.

IHG® Rewards Club

You may change your PIN online after signing into your IHG® Rewards Club account and clicking on "Personal Information".
Neem contact op met het dichtstbijzijnde IHG® Rewards Club Service Center of stuur ons een e-mail om uw lidmaatschapsnummer op te vragen
Bekijk de bestaande reservering en klik op de link 'IHG® Rewards Club-nummer toevoegen' bij uw naam.
Als u nog geen PIN hebt, gaat u naar onze pagina PIN aanmaken om een PIN voor uw account te maken.
Ga naar de startpagina van de IHG® Rewards Club, vul het e-mailadres in dat wij voor u hebben geregistreerd en klik op PIN nodig/vergeten. Ons systeem stuurt u automatisch uw PIN op dat e-mailadres.