Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Hotellobby

Ontworpen voor de moderne zakenreiziger

Bij Crowne Plaza® Hotels & Resorts werken we 24 uur per dag aan verbindingen die werken, eten dat werkt, meetings die werken en fitness die werkt. Als een zakenhotel beter werkt, werken de zaken beter.

Waarom bij ons verblijven?

Onze hotels zijn ontworpen om moderne zakenmensen te helpen werken, rusten en ontspannen.  Ons personeel zal er alles aan doen om uw succes te ondersteunen, wat uw zakelijke of persoonlijke behoeften ook zijn.

Bedrijfsklare diensten

In het zakenleven draait het meer dan ooit om samenwerking en flexibiliteit. Blijf daarom productief en houd contact met de buitenwereld. Bij ons hebt u overal eenvoudig toegang tot stroom. Bovendien bieden de meeste Crowne Plaza Hotels & Resorts draadloos internet inclusief tijdens uw verblijf.

Pictogram wifi

Inclusief Wi-Fi

Pictogram Altijd verbonden

altijd verbonden

Snel en vers

U kunt niet voorspellen wanneer de trek toeslaat. Daarom houden wij uw energie op peil met tal van vers bereide maaltijden – wanneer dat maar nodig is. Wij zijn klaar wanneer u er klaar voor bent.

Pictogram Hete kom

Snel en vers

Sleep Advantage®-programma

Bereid u beter voor op de dag door 's nachts beter te slapen. Doe uw voordeel met onze aromatherapiesets, hoogwaardige beddengoed, stiltezones en gegarandeerde wekdienst. Geef uw geest, lichaam en laptop rust: leg uw hoofd op het kussen en laat u meevoeren.

Pictogram Sleep Advantage

Sleep Advantage®-programma

Sport en welzijn

Blijf vol energie en voel u scherp dankzij fitnessfaciliteiten en welnessopties die in uw agenda passen. We kunnen u helpen om de dag fris te beginnen – of ontspannen te eindigen – met fitnessfaciliteiten waarmee u uw gezonde gewoonten kunt bijhouden. Combineer uw werk met ontspannen workouts.

Pictogram Fitness

Blijf vol energie

Pictogram Energy Essentials

Energy Essentials

Utrecht

Vergaderingen en evenementen

Bij Crowne Plaza® Hotels & Resorts zijn we van mening dat het tijd wordt om anders te vergaderen.

Wereldwijd contact opnemen met IHG® Hotels & Resorts

Pictogram Locatie

Zakelijke A-locaties

Met meer dan 400 hotels in 65 landen is Crowne Plaza Hotels & Resorts een van de grootste luxe hotelketens ter wereld. Onze hotels bevinden zich dan ook in belangrijke stadscentra, gatewaysteden en resortbestemmingen. 

Aanbevolen hotels

Crowne Plaza Atlanta Perimeter at Ravinia

Crowne Plaza Atlanta Perimeter at Ravinia

Na een grondige transformatie beschikt het Crowne Plaza Atlanta Perimeter at Ravinia nu over gepatenteerde WorkLife-kamers, de adaptieve werkomgeving van Plaza Workspace, en geheel nieuwe restaurants en bars.

Crowne Plaza Dalian Sports Center

Crowne Plaza Dalian Sports Center

Het Crowne Plaza Dalian Sports Center is ontworpen voor de zakenreiziger van nu. Onze gastenkamers bieden u alle faciliteiten die u onderweg nodig heeft om productief te zijn.

Crowne Plaza Doha West

Crowne Plaza Doha West

Crowne Plaza Doha West Bay verwelkomt u met een nieuwe en betere vorm van zakelijk reizen -- met eten dat werkt, verbindingen die werken en meetings die werken.

Crowne Plaza Greenbelt – Washington DC

Crowne Plaza Greenbelt – Washington DC

Pak uw koffer uit en verblijf een tijdje in het Crowne Plaza Greenbelt. Wij bieden comfort en gemak nadat u een dag lang Washington DC hebt verkend, of na een lange zakelijke bijeenkomst.

Crowne Plaza Qingdao

Crowne Plaza Qingdao

Kies voor het Crowne Plaza Qingdao met zijn geweldige locatie in en uitzicht over het centrum van Qingdao. Deze 181 meter hoge wolkenkrabber is de plek bij uitstek voor uw productieve zakenreizen. 

Crowne Plaza Riyadh Palace

Crowne Plaza Riyadh Palace

Met 304 kamers en grote evenementenruimtes heeft het Crowne Plaza Riyadh Palace precies wat u nodig heeft voor een productief verblijf.

Algemene voorwaarden 
*Standaard draadloos internet (Wi-Fi) inbegrepen bij een verblijf in de meeste Crowne Plaza-hotels en resorts in de hele wereld. Wi-Fi beschikbaar in openbare ruimtes en gastenkamers, exclusief vergaderruimtes, bij deelnemende hotels. Bandbreedte en snelheid van Wi-Fi varieert per hotel.  
**Sleep Advantage is alleen beschikbaar in Crowne Plaza Hotels & Resorts in Noord-Amerika, Mexico, Latijns-Amerika en Europa, en in sommige landen in Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Sleep Advantage verschilt per land. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.  
†U krijgt de wekoproep binnen 5 minuten voor of na het gevraagde tijdstip.  
‡Kamertarief en geldende belasting.