Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
Kids Preferred

     Niet alleen kindvriendelijk:

     GRAAGKINDEREN MEENEMEN.

 

Kids Preferred

  Niet alleen
  kindvriendelijk: 

  GRAAGKINDEREN
  MEENEMEN
.

Vijf redenen waarom kinderen dol zijn op Holiday Inn® Hotels

Young girl eating food

NUMMER 5

Onze maaltijden zijn gratis.*

Mama hoeft niet voor ons eten te betalen. Daar moet ze wel blij van worden.

NUMMER 4

We zijn VIP's

Wanneer we bij Holiday Inn zijn, wordt iedereen behandeld als een VIP. Zelfs de kinderen!

Young girl eating food
Young girl eating food

NUMMER 3

We kunnen gratis overnachten.*

Dat we in de kamer van onze ouders slapen, betekent dat we veel bij elkaar zijn.

NUMMER 2

We krijgen ons eigen speciale menu.

We krijgen het eten waar we van houden. We bestellen vanaf ons eigen menu.

Young girl eating food
Young girl eating food

NUMMER 1

We kunnen zo veel plezier maken als we maar willen.

In tegenstelling tot veel andere hotels zijn kinderen bij Holiday Inn welkom. Bij ons is het net als thuis, maar dan veel beter.

Beschikbaar bij Holiday Inn®, Holiday Inn Select®, Holiday Inn Resort® en Holiday Inn SunSpree® Resort-hotels over de hele wereld. 'Kinderen verblijven en eten gratis' is alleen beschikbaar bij deelnemende hotels.  Neem voor meer informatie contact op met het hotel.

Kinderen overnachten gratis - Maximaal twee (2) kinderen overnachten gratis wanneer ze een kamer met maximaal twee (2) volwassenen delen in een van de deelnemende hotels; afhankelijk van maximale kamerbezetting en beschikbaarheid. Gratis ledikant; voor opklapbedden moet mogelijk worden betaald. Regels ten aanzien van het maximale aantal personen op een kamer hebben prioriteit over deze aanbieding.

Gratis maaltijden voor kinderen - alleen voor geregistreerde gasten. Dit geldt voor kinderen:

a) Tijdens het bestellen van ontbijt, lunch en diner;
b) Tijdens het bestellen in het interne restaurant;
c) bij het bestellen van het kindermenu (minimaal 1 hoofdgerecht en 1 nagerecht) en;
d) Onder begeleiding van minimaal een (1) volwassene die als gast in het deelnemende hotel is geregistreerd en minimaal een hoofdgerecht uit het normale menu bestelt.

De aanbieding voor gratis maaltijden voor kinderen geldt voor maximaal vier (4) kinderen per gezin per maaltijd OF voor maximaal twee (2) kinderen per volwassen persoon per maaltijd.

De maaltijd voor kinderen geldt niet voor roomservice, voor afgesproken kamertarieven voor groepen met minimaal 10 kamers of voor tarieven voor de reissector, zakelijke tarieven of tarieven voor mederwerkers.

De aanbiedingen voor gratis maaltijden en overnachtingen voor kinderen zijn alleen beschikbaar voor kinderen in de volgende leeftijdscategorieën:

  Kinderen zijn gratis Kinderen eten gratis
VS, Canada, Mexico, Midden-Amerika, Caribisch gebied, Zuid-Amerika tot 18 jaar tot 11 jaar
Groot-China* tot 12 jaar tot 12 jaar
Europa tot 17 jaar tot 12 jaar
Azië en Oceanië (exclusief Groot-China), Midden-Oosten, Afrika tot 12 jaar tot 12 jaar* Opper-China:

De volgende algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing voor Holiday Inn® -hotels en Holiday Inn® -resorts in continentaal China, Hongkong en Taiwain en op Holiday Inn Macau in Macau.

Om in aanmerking te komen voor dit programma, mogen kinderen niet ouder zijn dan 12 jaar en moeten zij een kamer delen met een of twee volwassene personen die inchecken bij de bovengenoemde hotels. Wanneer er geen wettig en geldig certificaat van de kinderen (zoals een identiteitskaart, geboortebewijs of paspoort) kan worden overlegd waarop de leeftijd van de kinderen wordt vermeld, komen alleen kinderen met een maximale lengte van 1,4 meter in aanmerking voor de aanbieding; het hotel kan de lengte van de kinderen meten om te bepalen of de kinderen in aanmerking komen.

Dit programma is alleen geldig in combinatie met de vroegboekingsaanbieding (inclusief ontbijt) en het beste flexibele tarief (inclusief ontbijt). Kortingen, zakelijke tarieven, tarieven voor medewerkers en eventuele andere tarieven zijn niet van toepassing.

Kinderen overnachten gratis: maximaal twee (2) kinderen overnachten gratis wanneer ze een kamer delen met maximaal twee (2) volwassenen, mits de ruimte dat toelaat. Op verzoek kan een gratis ledikant of opklapbed voor kinderen worden geplaatst.

Kinderen eten gratis: dit geldt alleen tijdens de gewone openingstijden van het restaurant en voor gasten die in het hotel zijn geregistreerd. De aanbieding geldt in het restaurant dat door het hotel voor de aanbieding is aangewezen. Kinderen dienen tijdens de maaltijd te worden vergezeld door minimaal één volwassene.

  • Ontbijtbuffet: elke volwassene die tegen de oorspronkelijke prijs dineert (inclusief een ontbijt dat onder het kamertarief valt), mag maximaal twee kinderen meenemen voor een gratis ontbijt;
  • Lunch en diner: elke volwassene die minimaal een hoofdgang van het hoofdmenu van het restaurant bestelt, mag maximaal twee kinderen meenemen voor een gratis gerecht uit het speciale kindermenu dat voor dit programma is samengesteld. Voor alle drankjes voor kinderen moet worden betaald.