Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Holiday Inn Hasselt

Kattegatstraat 1, Hasselt, 3500 Belgium  Routebeschrijving

inchecken: 3p.m.

Uitchecken: 12p.m.

Minimumleeftijd voor inchecken:  18

E-mail: info@hihasselt.com

Contact opnemen met de receptie: 32-11-242200

 

Holiday Inn ® Hasselt ligt midden in het centrum van de stad. Op 10 minuten wandelen ligt Hasselt station. De luchthaven van Brussel ligt op 50 minuten rijden en de luchthaven van Luik ligt op slechts 35 minuten afstand.

Om de hoek ligt het Modemuseum Hasselt met collecties uit de 18e eeuw tot heden. Op vijf minuten afstand ligt het Jenevermuseum waar je deze nationale drank kan degusteren. Of wandel langs kersenbomen en koi vijvers in de Japanse Tuin, op 20 minuten wandelen. Tegenover het park, vind je de Trixxo Arena, waar internationale concerten en events plaatsvinden.

Hier voor het werk? Host maximaal 250 personen in de vijf vergaderruimtes met daglicht. Catering is op aanvraag beschikbaar en er is gratis Wi-Fi in het hele hotel.

Geniet van het uitzicht op de stad of het kanaal in de stijlvolle kamers van dit gastvrije hotel, waar kinderen gratis verblijven en eten. Begin de dag met een ontbijtbuffet in moderne Brasserie De Boulevard, en geniet van traditionele Belgische gerechten of koffie. Ontspan in de mini gym of sauna sessie alvorens te genieten van een drankje aan de bar.

Faciliteiten en services

Kinderen eten gratis
Kinderen eten gratis
Parkeren
Parkeren
Huisdiervriendelijk
Huisdiervriendelijk
Fitnesscentrum
Fitnesscentrum
Vergadervoorzieningen
Vergadervoorzieningen
Wi-Fi inbegrepen
Wi-Fi inbegrepen
Holiday Inn-hotelkamers

Comfortabel uitrusten en nieuwe energie opdoen

U zal zich onmiddellijk thuis voelen in onze stijlvolle kamers, waar u kan genieten van een uitzicht op de haven of het Molenpoortplein. U kan gebruik maken van WIFI of genieten van een film op onze flatscreen televisietoestellen.

 

eten in het holidayinn hotel

Genieten Heerlijke gerechten

Beleef een heerlijke culinaire ervaring bij Holiday Inn Hasselt. In onze brasserie kunt u genieten van een verscheidenheid aan culinaire keuzes, waarbij een mix van lokale en internationale keukens wordt gepresenteerd.

 

Kinderen eten en verblijven gratis

Kinderen verblijven en eten gratis Gratis!

Kinderen tot 17 verblijven gratis wanneer ze de kamer met hun ouders delen. Maximaal 2 kinderen tot 12 per volwassene kunnen gratis bestellen van de kaart met hoofdgerechten in een Holiday Inn®-restaurant op locatie. Maximaal 4 kinderen per eetgroep.

Afbeelding Green Engage

Al onze hotels gebruiken het IHG Green Engage-systeem, een innovatief onlinesysteem voor milieu en duurzaamheid waarmee onze hotels hun impact op het milieu kunnen meten en controleren. Op die manier beschermen wij onze omgeving voor onze gasten van vandaag – en de toekomst.