Phiên tác vụ của quý vị sẽ hết hạn sau 5 phút, 0 seconds, do không hoạt động. Giữ trạng thái đăng nhập
Phiên tác vụ của quý vị đã hết hạn. Vui lòng đăng nhập vào hồ sơ của quý vị
voco Ma Belle Danang Bên ngoài khách sạn
voco

Ma Belle Danang

Come on in to voco Ma Belle Danang. Charming, unstuffy and playful, the first voco hotel in Vietnam is located close to the surfing mecca My Khe Beach, and 20 minutes from Danang International Airport. A short drive from the hotel is Man Thai, a traditional fishing village that lies at the foot of Son Tra peninsula, The Marble Mountains and Linh Ung Pagoda, where you’ll find one of the tallest lady Buddha statues in Vietnam.

Warm hosted service and inspired design accord a uniquely different stay experience. Enjoy ‘me time’ and unwind in our contemporary guestrooms with indulgent beds and spectacular views of Danang’s coastline or cityscape. Pamper yourself with a luxurious Spa experience or soak in the stunning rooftop infinity pool.

Indulge in a slice of voco life at the hotel’s three restaurants and bar - the Lobby Lounge, all-day dining restaurant, and one of the city’s only rooftop bars - perfect for watching the sunset or Danang’s famous annual fireworks.

Tất cả những gì bạn cần và hơn thế nữa

wifi
Phòng thể dục
Spa
Không gian họp
Đậu xe

Phòng nghỉ của chúng tôi

TRẢI NGHIỆM VOCO ™

Ngủ, ăn và mọi thứ ở giữa

Một kỳ nghỉ tại khách sạn phải là một sự tạm nghỉ so với những nhu cầu của ngày này qua ngày khác. Vì vậy, chúng tôi thêm những nét quyến rũ tạo nên một thế giới khác biệt, để tạo ra những khoảnh khắc bạn sẽ nhớ lâu sau khi thanh toán.

Đánh giá của Khách

Lưu ý so sánh

Chúng tôi mong muốn quý khách có một kỳ nghỉ tuyệt vời với chúng tôi – hoặc tìm hiểu cách chúng tôi có thể làm cho trải nghiệm voco của quý khách tốt hơn nữa. Đọc các đánh giá của các vị khách đã được xác minh bên dưới.