Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel
clean-promise

    

HOOG HYGIËNENIVEAU

    

Blijf op de hoogte over uw volgende aankomst.
We zien u graag weer terug.

Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te houden van wat u tijdens uw verblijf kunt verwachten, vooral als het gaat om hygiëne en uw welzijn. We zetten ons in om u op de volgende manieren te ondersteunen:

Hands clasped icon

Samenwerking met de toonaangevende experts Cleveland Clinic, Ecolab en Diversey

Light bulb icon

Gebruik van nieuwe, wetenschappelijk bewezen richtlijnen en servicemaatregelen door uitbreiding van IHG Way of Clean

Globe icon

Invoering van een wereldwijde IHG Clean Promise met verbeterde protocollen

Deze versterkte procedures geven u meer vertrouwen en ons hotelpersoneel de benodigde bescherming.

IHG Way of Clean

Wij volgen al vele jaren strikte schoonmaakprocedures en zijn in 2015 gestart met ons IHG Way of Clean-programma, ontwikkeld in samenwerking met Ecolab en Diversey, beide vooraanstaande wereldspelers op het gebied van hygiëne en schoonmaaktechnologieën en -diensten.

Dit programma is uitgebreid volgens de adviezen van regionale en wereldwijde gezondheidsinstanties waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, het Centrum voor ziektecontrole en preventie, het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding en lokale gezondheidsautoriteiten over de hele wereld.

IHG Way of Clean omvat al het uitgebreid schoonmaken met desinfecteermiddelen zoals die ook in ziekenhuizen worden gebruikt. Gasten kunnen ook aanvullende procedures verwachten in alle delen van het hotel, waaronder:

  • Informatie over hygiëne in hotels en via de boekingskanalen van IHG
  • Procedures voor afstand houden
  • Begeleiding bij het gebruik van beschermingsmiddelen door hotelpersoneel waar nodig
  • Aanvullende training en certificering van personeel
  • Handenwaslocaties op plekken in hotels waar veel aanraking plaatsvindt
Reception

Receptie

Minder contact bij het inchecken, contactloze transacties, schermen voor de receptie, handenwasplekken, gedesinfecteerde sleutelpassen, papierloos uitchecken.

Guest Room

Kamer

Kleiner aantal decoratieve/vaak aangeraakte voorwerpen, nieuwe wasvoorschriften en IHG Clean Promise-kaarten op de kamer

Food and beverage

Eten en drinken

Nieuwe benadering van buffetten, banketten, roomservice en catering.

Ontmoet elkaar in vertrouwen

Onze Meet with Confidence oplossing voor bijeenkomsten en evenementen maakt hybride en live bijeenkomsten mogelijk waarbij de vergader- en evemenentenruimtes grondig en regelmatig worden schoongemaakt. Deze oplossing omvat bovendien toegang tot diverse handenwaslocaties, zitplaatsen op gepaste afstand, een aangepaste indeling van de vergaderruimte, ondersteuning bij looproutes, eenpersoons- en voorverpakte maaltijden om te voldoen aan uw wensen voor uw vergadering of evenement.

Openbare ruimtes en voorzieningen

Extra zorgvuldige schoonmaak van vaak aangeraakte oppervlakken, markering voor afstand houden, en best practices voor zwembaden, fitnesscentra en lounges op al onze locaties.

IHG Way of Clean

Met de IHG Clean Promise weten gasten zeker: gewoon goed is niet goed genoeg – wij hanteren een hoger hygiëneniveau. Dat betekent schone, goed onderhouden en opgeruimde kamers die aan onze normen voldoen. Is dit niet wat u aantreft als u incheckt, dan beloven wij dat we daar werk van maken.


Voor de IHG Way of Clean in de regio Groot-China region gelden de details zoals beschreven op ihg.com/cleangcen.

Mr & Mrs Smith-hotels maken deel uit van het IHG Rewards Club-programma maar zijn geen hotels van het IHG-merk; IHG Way of Clean en de IHG Clean Promise zijn daarom niet van toepassing op deze hotels. Mr & Mrs Smith-hotels volgen afzonderlijke richtlijnen voor gezondheid en veiligheid.