Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Algemene voorwaarden Besteprijsgarantie

Als u rechtstreeks bij ons boekt, beloven wij dat u altijd de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, dan betaalt u de lagere prijs en ontvangt u vijf keer het aantal IHG® Rewards Club-punten, tot een maximum van 40.000 punten, zodat u zich kunt richten op uw verblijf en niet op uw portemonnee.

Het Besteprijsgarantieprogramma ('Programma') wordt aangeboden door Six Continents Hotels, Inc., een onderneming van InterContinental Hotels Group ('IHG'). Deze algemene voorwaarden ('Algemene voorwaarden') beschrijven dit programma. Als u een claim indient of op een andere wijze wilt profiteren van het programma, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Medewerkers van een bedrijf van InterContinental Hotels Group of medewerkers van een hotel van het IHG-merk komen niet in aanmerking voor het programma.

Het Besteprijsgarantieprogramma is niet van toepassing op hotels op het vaste land van China, in Macau, Hongkong en Taiwan.

 

 1. Dit programma (zoals hieronder verder beschreven) bepaalt dat als u een hotelkamer boekt bij een hotel van een IHG-merk via een van de rechtstreekse kanalen van IHG (zoals een website van het merk, het callcenter of de mobiele app) en u binnen 24 uur na het voltooien van uw reservering online een lager tarief vindt voor dezelfde hotelkamer, hetzelfde aantal gasten en dezelfde reserveringsdata, IHG u het lagere tarief in rekening zal brengen en u 5x het aantal IHG® Rewards Club-punten, tot een maximum van 40.000 punten, zal toekennen op basis van de kamerprijs voor dat hotelverblijf.
 2. IHG behoudt zich het recht voor tot het naar eigen goeddunken wijzigen, aanpassen of anderszins bijwerken van deze algemene voorwaarden en/of het uitbreiden, wijzigen, beperken, opschorten, beëindigen of annuleren van het programma zonder voorafgaande kennisgeving. De algemene voorwaarden die van toepassing zijn ten tijde van uw boeking bepalen of u in aanmerking komt voor het programma. De algemene voorwaarden van het programma worden naar eigen inzicht geïnterpreteerd door IHG.
 3. Elk geschil voortvloeiende uit deze algemene voorwaarden of het aanbod van het programma wordt individueel beslecht zonder mogelijkheid tot een groepsvordering, valt onder de wetten van de staat Georgia in de Verenigde Staten en wordt uitsluitend behandeld door een federale of regionale rechtbank gevestigd in de staat Georgia in de Verenigde Staten.
 4. Hoe het programma werkt:

   

 5. Boeken. Om in aanmerking te komen voor het programma, dient u te beschikken over een bevestigde reservering die is voltooid via een rechtstreeks kanaal van IHG zoals een website van IHG, callcenter of de mobiele app. De reservering moet zijn geboekt met behulp van een zoekopdracht naar het 'Beste beschikbare tarief' om het laagst beschikbare tarief voor het gekozen kamertype te vinden.
 6. Een lager tarief vinden. Als u op een in aanmerking komende, niet-IHG-website binnen 24 uur na reservering via het rechtstreekse IHG-kanaal een lager tarief vindt, en het is minimaal 24 uur vóór de standaard inchecktijd van het hotel waar u hebt gereserveerd, stelt u ons hiervan op de hoogte door het online claimformulier ('Claimformulier') in te vullen en in te dienen. Wij zullen het lagere tarief verifiëren door het tarief dat op de IHG-website of in de mobiele app staat te vergelijken met het tarief dat u gevonden hebt op de niet-IHG-website voor hetzelfde hotel, hetzelfde kamertype, dezelfde verblijfsdatums, hetzelfde aantal gasten en hetzelfde annuleringsbeleid.
 7. Bij het verwerken van uw claim verifiëren wij de volgende zaken. Het tarief op de niet-IHG-website moet:
  • 6.a. in dezelfde valuta zijn als het tarief dat u via een IHG-kanaal hebt geboekt;
  • 6.b. toegankelijk zijn voor algemeen publiek – met andere woorden: u hoeft zich niet aan te melden voor een vorm van lidmaatschap, deel te nemen aan enig programma of in te loggen op een website om in aanmerking te komen voor het betreffende tarief;
  • 6.c. beschikbaar zijn voor boekingen op het moment van verificatie;
  • 6.d. alleen te boeken zijn als u een vorm van betaling aanbiedt om de boeking te voltooien (tarieven waarvoor geen vorm van betaling vereist is, komen niet in aanmerking!); en
  • 6.e. minimaal 1% lager zijn dan het actuele, laagst beschikbare tarief op de IHG-website of mobiele app – dit in verband met eventuele afrondingsverschillen!
 8. Het programma geldt alleen voor tarieven die zijn gevonden op niet-IHG-websites die voldoen aan elk van de bovenstaande criteria.

   

 9. Voorbeelden van tarieven die NIET IN AANMERKING KOMEN voor het programma zijn:
  • 7.a. tarieven die niet beschikbaar zijn voor het algemene publiek (zoals overeengekomen tarieven, leden- of loyaliteitstarieven, groepstarieven of zakelijke tarieven);
  • 7.b. tarieven die niet zichtbaar zijn voor, of te boeken door, het algemene publiek zonder extra voorwaarden, zoals woonachtig zijn in een bepaalde regio, inloggen met een gebruikersnaam/wachtwoord, een specifieke creditcard gebruiken, boeken met een kortingscode/-voucher, of waarvoor goedkeuring/verificatie vereist is via e-mail of telefoon nadat de betaling is ingediend;
  • 7.c. tarieven op websites die het merk of het hotel niet bekendmaken voordat de reservering is voltooid;
  • 7.d. tarieven op veilingwebsites of tarieven die u boekt via een ander, vergelijkbaar proces;
  • 7.e. arrangementstarieven die bestaan uit de kamerprijs samen met andere componenten zoals vervoer, autohuur, entertainment en/of niet-ontbijtmaaltijden;
  • 7.f. tarieven op websites die het toestaan om bevestigde boekingen door te verkopen;
  • 7.g. tarieven op websites die geen onmiddellijke bevestiging bieden, die niet leiden tot een daadwerkelijke hotelreservering, of die niet de mogelijkheid bieden om in real time te reserveren.
 10. Een claim indienen: Vul het online claimformulier in en dien het in binnen 24 uur na het voltooien van uw reservering op een rechtstreeks kanaal van IHG, minimaal 24 uur vóór de standaard inchecktijd van het hotel waar u hebt gereserveerd. Per reserveringsbevestigingsnummer voor een hotelkamer wordt slechts één claim in behandeling genomen.
 11. Geldige claims. Als wij uw claim kunnen verifiëren, passen wij het tarief van de reservering die u hebt voltooid via een rechtstreeks IHG-kanaal aan tot het lagere gemiddelde tarief voor een overnachting dat wordt gevonden op de niet-IHG-website op het tijdstip van verificatie en kennen wij u 5x (5 keer) het aantal IHG Rewards Club-punten toe voor uw kamertarief (de 'beloning van 5x het aantal punten'), met een maximum van 40.000 punten.
 12. De beloning van 5x het aantal punten wordt alleen berekend voor het kamertarief en niet voor eventuele andere kosten die worden gefactureerd voor uw verblijf in de hotelkamer. Om de beloning van 5x het aantal punten te ontvangen, moet uw IHG Rewards Club-nummer zijn toegevoegd aan uw reservering voordat u uitcheckt bij het hotel. IHG Rewards Club-leden met miles als voorkeursbeloning verdienen punten.
 13. Met elke wijziging van uw reservering nadat een claim is gevalideerd vervalt de toepasselijkheid van de voordelen van het programma.
 14. De beloning van 5x het aantal punten voor een geldige claim volgens het programma bedraagt maximaal 40.000 punten. Het gedeelte van de beloning van 5x het aantal punten dat meer bedraagt dan wat u anders voor uw verblijf zou hebben verdiend op basis van de kamerprijs, zal worden uitgekeerd in bonuspunten en telt niet mee voor uw IHG Rewards Club-lidmaatschapsniveau. De beloning van 5x het aantal punten heeft geen effect op en wordt niet beïnvloed door de punten die u anders zou verdienen voor uw hotelverblijf, conform de algemene voorwaarden van IHG Rewards Club.
 15. Beperkingen en uitsluitingen

   

 16. IHG behoudt zich het recht voor om een claim volgens het programma af te wijzen en om alle eventuele voordelen volgens het programma voor huidige of toekomstige hotelkamerreserveringen te herroepen om specifieke redenen, inclusief maar niet beperkt tot:
  • 13.a. schending van deze algemene voorwaarden;
  • 13.b. onjuiste weergave van enige informatie op een claimformulier, of enig misbruik van dit programma;
  • 13.c. schending van nationale, regionale of lokale wet- of regelgeving in verband met het gebruik van IHG Rewards Club-ledenvoordelen;
  • 13.d. overdracht of doorverkoop van hotelkamerreserveringen;
  • 13.e. wijziging of annulering van een reservering nadat een claim voor die reservering als geldig is beoordeeld;
  • 13.f. plegen van fraude of misbruik met betrekking tot enig deel van dit programma of het IHG Rewards Club-programma;
  • 13.g. fysiek, verbaal of schriftelijk misbruik van het hotel of IHG-personeel; of
  • 13.h. handelen dat op enige wijze ten koste gaat van het programma; dit alles naar eigen goeddunken te beoordelen door IHG.
 17. Door het indienen van een claimformulier of het aanvaarden van de voordelen van een claim die wordt goedgekeurd volgens de bepalingen van het programma verklaart u IHG en haar moedermaatschappijen, gelieerde bedrijven, dochterondernemingen, directeuren, functionarissen, vertegenwoordigers en werknemers van IHG te vrijwaren en te ontslaan van en niet aansprakelijk te stellen voor alle claims of schade voortvloeiende uit het gebruik of misbruik van het programma. Deze vrijwaringsbepaling is niet van toepassing op inwoners van New Jersey.

 

Bijgewerkt op 9 januari 2018