Uw sessie verloopt over 5 minuten, 0 seconden, aangezien er geen activiteiten hebben plaatsgevonden. Aangemeld blijven
Uw sessie is verlopen. Meld u aan bij uw profiel

Overzicht ledenvoordelen

rij
rij

Hotelmerk

Verdiende punten

Six Senses Hotels Resorts Spas*

Regent™

InterContinental® Hotels & Resorts

Kimpton® Hotels & Restaurants

HUALUXE® Hotels and Resorts

Crowne Plaza® Hotels & Resorts

Hotel Indigo®

voco™

EVEN® Hotels 

Holiday Inn®

Holiday Inn Express®

Holiday Inn Resort®

Holiday Inn Club Vacations®

Atwell Suites™

avid™ hotels

IHG ANA Hotels Group Japan

Mr & Mrs Smith

Tien (10) punten voor elke Amerikaanse dollar of het equivalent in lokale valuta die u betaalt voor in aanmerking komende kosten op de rekening van uw hotelkamer

Staybridge Suites®®

Candlewood Suites®

Vijf (5) punten voor elke Amerikaanse dollar of het equivalent in lokale valuta die u betaalt voor in aanmerking komende kosten op de rekening van uw hotelkamer

InterContinental® Alliance Resorts 

The Venetian Resort Las Vegas: 2.000 punten per in aanmerking komend verblijf, alleen wanneer de boeking is gedaan via het centrale reserveringskantoor van IHG, websites van IHG of de IHG-app.


The Venetian Macao en The Parisian Macao: Tien (10) punten voor elke USD of het equivalent in lokale valuta die is betaald voor een in aanmerking komend verblijf, alleen wanneer de boeking is gedaan via het centrale reserveringskantoor van IHG, websites van IHG, de IHG-app of het IHG WeChat-miniprogramma.

IHG Residence-hotels**

Twee en een halve (2,5) punt per Amerikaanse dollar voor alle in aanmerking komende kosten op de rekening van uw hotelkamer

IHG Army Hotels

Drie (3) punten per USD ongeacht uw spaarvoorkeur

*IHG® Rewards is alleen van toepassing op deelnemende Six Senses Hotels Resorts Spas.

Voordeel

Club

Gold Elite

Platinum Elite

Spire Elite

Kimpton Inner Circle

Verzamel punten of miles/credits*

Exclusieve tarieven (ledentarief)*1

Speciale telefonische assistentie van de klantenservice*

Geen uitzonderingsdatums voor Reward Nights

Reward Nights tellen mee voor de Elite-status*

Gratis internet 2

Later uitchecken3, 4

 

Punten van Elite-leden vervallen niet* 5

 

Prioriteit bij het inchecken**

 

Welkomstgeschenk / Raid the Bar bij Kimpton-hotels / Gezonde schotel bij Six Senses Hotels Resorts Spas

 

Bonuspunten boven op basispunten*

 

10%

50%

100%

100%

Elite Rollover Nights*

 

 

Gratis kamerupgrades* 6

 

 

Gegarandeerde beschikbaarheid van een kamer** 7

 

 

Vroeg inchecken (10.00 uur als het verblijf is aangemerkt als voorkeursverblijf)8

 

 

 

Exclusieve keuzevoordelen bij ontvangst van status9

 

 

 

Exclusieve Hertz Gold Plus Rewards® Five Star®-upgrade na ontvangst van de status

 

 

 

Gratis overnachting bij nieuw hotel 10

 

 

 

 

Chef’s Taste11

 

 

 

 

*Van toepassing bij Mr & Mrs Smith-hotels

**Niet van toepassing bij Six Senses Hotels Resorts Spas

 1. Exclusieve ledentarieven.  Een IHG® Rewards Club-lid komt in aanmerking voor het reserveren tegen exclusieve tarieven wanneer hij of zij zijn of haar verblijf bij een IHG®-hotel reserveert via een van de IHG-websites (inclusief mobiele sites), de IHG®-app, het centrale reserveringskantoor van IHG® of direct bij de receptie van een IHG®-hotel. Speciale ledentarieven zijn niet altijd en overal in alle regio's beschikbaar, waaronder Groot-China (vasteland van China, Hongkong, Macau en Taiwan) en de beschikbaarheid kan per hotelmerk variëren. Exclusieve ledentarieven zijn niet van toepassing op Six Senses Hotels Resorts Spas.
 2. Internet is standaard beschikbaar en inbegrepen voor alle IHG® Rewards Club-leden bij alle IHG-hotels wereldwijd met of zonder hotelreservering en/of in aanmerking komend verblijf. De beschikbaarheid van internet in de openbare ruimtes varieert per hotel. Toegankelijkheid, snelheid en verbinding van internet in openbare ruimtes en hotelkamers varieert per hotel. Voor meer informatie over de internettoegang in een bepaald hotel verwijzen we u naar de de receptie van het hotel. NB: The Venetian® en The Palazzo®, een InterContinental Alliance® Resort, bieden het voordeel „inbegrepen internet“ niet aan, omdat dit voordeel standaard is opgenomen in de dagelijkse resorttoeslag.
 3. Mogelijk niet in alle regio's beschikbaar.  
 4. Kimpton Inner Circle-leden mogen tot 16.00 uur uitchecken bij Kimpton-hotels. 
 5. Voor alle huidige Elite-leden geldt dat de punten in uw account niet komen te vervallen, hoewel al uw punten twaalf (12) maanden nadat uw account is overgegaan van Club- naar Elite-status zonder verdiende of ingewisselde activiteiten mogelijk wel komen te vervallen.
 6. Platinum Elite- en Spire Elite-leden krijgen een gratis upgrade, te bepalen door het hotel, bijvoorbeeld kamers op hogere verdiepingen, hoekkamers, pas gerenoveerde kamers of kamers met een voorkeursuitzicht. Deze upgrade wordt op het moment van inchecken op basis van beschikbaarheid aangeboden en geldt alleen voor de eigen kamer van het lid. Het hotel is niet verplicht leden een suite of speciale kamer aan te bieden.
 7. Upgradevoordelen gelden niet bij reserveringen voor een kamer in Holiday Inn Express-hotels op het vasteland van China, in Hongkong, Macau en Taiwan. Upgradevoordelen zijn niet altijd beschikbaar bij IHG Residence-hotels.

  Kimpton Inner Circle-leden krijgen een upgrade voor één categorie bij Kimpton-hotels.
 8. Wanneer een Platinum Elite- of Spire Elite-lid direct contact opneemt met de klantenservice van IHG® Rewards Club en zich voor de reservering borg stelt met een geldige creditcard, krijgt hij of zij voor reserveringen die ten minste 72 uur vóór de aankomstdatum zijn gemaakt gegarandeerd één kamer voor persoonlijk gebruik, behalve tijdens speciale evenementen die tot een bovenmatige vraag naar kamers leiden, geheel naar eigen inzicht te bepalen door het hotel, of bij een reservering voor een Reward Night. In dat geval zal het lid niet meer – en niet minder – dan het normaal geldende tarief betalen. Eenmaal afgegeven Platinum Elite- of Spire Elite-garanties mogen om geen enkele reden niet worden gehonoreerd. Als het lid niet vóór 18.00 uur (16.00 uur in Europa) in het hotel arriveert en geen annuleringsnummer heeft verkregen, kan er een overnachting plus belasting in rekening worden gebracht op de creditcard. De Platinum Elite- en Spire Elite-garantie is niet van toepassing op Reward Nights. Deze reserveringen kunnen alleen worden gedaan via de klantenservice van IHG® Rewards Club. Bij een aantal locaties van Holiday Inn Club Vacations kan een minimale verblijfsduur gelden.


  Bij Kimpton-hotels mogen Kimpton Inner Circle-leden al om 10.00 uur inchecken en Spire Elite-leden ook, maar op basis van beschikbaarheid.

 9. Na kwalificatie voor het Spire Elite-lidmaatschap kunnen leden kiezen voor ontvangst van een jaarlijkse bonus van 25.000 punten, of het Platinum Elite-lidmaatschap aan een gezinslid of vriend cadeau geven.
 10. Bij deelnemende Kimpton-hotels zijn extra voorwaarden van toepassing die u hier kunt vinden.
 11. Een Inner Circle-lid komt in aanmerking voor het ontvangen van een gratis Chef’s Taste als hij of zij gaat dineren bij een Kimpton-restaurant (alleen beschikbaar voor de dinerservice). Extra voorwaarden en uitsluitingen kunt u hier vinden.